Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Качване на тегло

Повишаване на теглото – тайните на ефективния процес на добавяне на добавки

Когато говорим за постигане на цели във фитнеса, обикновено се фокусираме върху загубата на излишно тегло. Но има и другата страна на монетата – натрупването на килограми и мускулна маса, което се оказва голямо предизвикателство за много хора. Ако искате да наддадете на тегло по здравословен и устойчив начин, попаднали сте на правилното място. Използването на печелене на качество може да бъде ключов елемент от вашата стратегия.

5-те най-важни причини, поради които си струва да използвате продукти за наддаване на тегло:

  1. Подобрете мускулния растеж – насърчаването на растежа е важно за постигане на видими резултати.
  2. Улесняване на доставянето на калории – за възстановяване и интензивно обучение.
  3. Осигуряване на важни макронутриенти - подходящо съотношение на протеини, въглехидрати и мазнини.
  4. Удобство и лекота на употреба - лесно приготвяне и консумация.
  5. Помощ за увеличаване на енергийните резерви - за по-интензивна и дълготрайна тренировка.

Защо е трудно да наддадете на тегло?

Някои хора естествено иматбърз метаболизъм, което прави наддаването на тегло наистина трудно. Други просто не приемат достатъчно калории, които са от решаващо значение за мускулния растеж. В този случай гейнърите могат да бъдат изключително ценен ресурс - те имат за цел да осигурят на тялото ви основните съставки, необходими за постигане на промяна.

Какви са печалбите?

Гейнерите са висококалорични хранителни добавки, разработени специално за хора, които искат да напълнеят. Високото съдържание на въглехидрати и протеини осигурява мощен тласък на калории, които трябва да сме сигурни, че приемаме повече, отколкото изразходваме - което е ключов елемент в процеса на наддаване на тегло.

Как работят бустерите и кой трябва да ги използва?

Гейнърите са идеални за хора, които искат да качат маса и мускулна маса без да се налага да ядат огромни количества храна. Начинаещите във фитнеса или ветераните се нуждаят от достатъчно калории, за да възстановят и увеличат мускулната маса, а печалбите са лесен начин за постигане на тази цел.

Как да изберем правилния бустер?

Изборът на правилния гейнер зависи от няколко фактора, включително вашите индивидуални енергийни нужди и предпочитания за вкусов профил. Не забравяйте, че продуктите трябва да съдържат висококачествени протеини, сложни въглехидрати и здравословни мазнини и да имат ниско съдържание на захари и изкуствени добавки.

Съвети за използване на бустери

За постигане на максимални резултати, бустерите трябва да се приемат по време накато част от добре балансирана диета. Комбинирането им средовни силови тренировкие от съществено значение стимулиране на мускулния растеж. Коригирайте калорийния си прием, за да отговаря на вашето ниво на физическа активност и целите, които сте си поставили.

Често задавани въпроси

В: Мога ли да увелича мускулна маса само с добавки?

О: Гейнърите са полезен инструмент, но не могат да заменят разнообразна диета и силови тренировки за увеличаване на мускулната маса.

В: Колко често трябва да приемам бустера?

О: Най-добре е да наблюдавате дневния си калориен прием и да го допълвате с хранителни добавки, ако е необходимо.

В: Трябва ли да се тревожа за мазнините в добавките?

О: Не, стига печалбите да съдържат здравословни мазнини и да се приемат като част от балансирана диета.

В: Може ли Gainer да ми помогне, ако съм „твърд потребител“?

О: Да, хранителните добавки могат да бъдат особено полезни за хора, които изпитват затруднения с наддаването на тегло.

В заключение, ако целта ви е да напълнеете, разгледайте гамата от висококачествени гейнери, предлагани от Protein.bg. С правилна стратегия, постоянство и подходящи хранителни добавки ще видите, че постиженията идват по-лесно, отколкото си мислите.

По време на всяко спортно приключение не забравяйте да следвате тялото си и да се консултирате със специалист за оптимален хранителен и тренировъчен план, който ще бъде съобразен с вас и вашите индивидуални нужди.

Ако сте попаднали в тази категория, значи вече сте се сблъскали с проблема "качване на тегло". Сега вече разбирате, че качването на тегло е също толкова сложно, колкото и свалянето на килограмите, а дори понякога е и по-трудно. За да повишите телесното си тегло, трябва да приемате повече калории на ден, отколкото изразходвате чрез физическа активност – т.е. да поддържате отрицателен калориен баланс.

Повечето xopa срещат сериозни зaтpyднeния c ĸaчвaнeтo нa мycĸyлнa мaca. Както казват хората обикновено: за да пораснеш голям – храни се добре! И тук важи това, но би се оказало трудна задача за хора, които не са предразположени да качват лесно. Затова пък има голямо разнообразие от продукти, подпомагащи качването на тегло, наречени "гейнъри ". Те са специално разработени, за да доставят на тялото Ви правилните съставки с цел да се преобразите. Гейнърите за покачване на тегло са много удобни и предпочитани сред трениращите хора, защото съдържат качествени съставки като протеин, въглехидрати и калории. Понякога причината да не можете да качите тегло е, че не приемате достатъчно ĸaлopии, зa дa гeнepиpaт нoв мycĸyлeн pacтeж. При повечето трениращи хора е нeoбxoдимo дa пpиeмaт на ден нaд 4000 ĸaлopии, зa дa има ефект, но когато трябва да е в комбинация със силови тренировки, може да се окаже трудна задача. Гейнъpитe ca страхотна aлтepнaтивa в сравнение с това да стоите на масата и да трябва да погълнете цялото количество храна, което Ви е отредено. Затова всеки, който иска да качи лесно тегло, може да се възползва от разтворимите продукти на прах, които се усвояват много бързо от организма. Те обикновено са в идеални пропорции протеин, креатин, въглexидpaти и aминoĸиceлини в cвoбoднa фopмa.

Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Gainer
Gainer е продукт на марката Battery, който ви осигурява всичко, от което се нуждаете за да извлечете максимума и да си гарантирате оптимално повишаване на теглото, изграждане на мускулна маса, бързо възстановяване и отличен начин да повишите енергийните си запаси.Гейнърът на Battery е съставен ..
102.49 лв.
Без данък:102.49 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Maltodextrin
Малтодекстринът е висококачествен и ефективен продукт на марката Battery, който представлява глюкозен полимер (голям брой глюкозни молекули свързани една с друга) и спада към комплексните въглехидратни източници. Малтодекстрина също така има и доста висок гликемичен индекс (GI - 110), което ви гаран..
42.99 лв.
Без данък:42.99 лв.
Марка: BSN Модел: BSN True-Mass
True mass BSN е протеинова матрица, която осигурява на организма цели 46 г протеин с всяка доза. Обезпечава краткосрочните и дългосрочни нужди на организма от белтъчини. Като хранителна добавка формулата включва въглехидрати за повече сила и издръжливост. Набавя верижно-разклонени аминокиселини – 10..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN True-Mass 1200
True-mass 1200 е гейнър на марката BSN, осигуряващ високо количество калории (1220) за всяка доза. В гейнъра са включени висококачествени комплексни въглехидрати и протеини в съотношение приблизително 4:1. Количеството на въглехидратите е 222гр. за всяка доза, като на захарите се падат едва 16 грама..
108.00 лв.
Без данък:108.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor`s Best D-Ribose Powder
Професионалните спортисти и тези, които искат да подобрят значително своите спортните постижения, отдавна са оценили ползите от правилно подбраната диета и хранителни добавки, които могат да увеличат издръжливостта и силата на мускулите, както и да помогнат за увеличаване на техния обем и бързо възс..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: Everbuild Mass Build
Mass Build е гейнър на марката Everbuild, съставен от висококачествени протеини, въглехидрати, витамини и минерали, както и нулево съдържание на мазнини, който позволява получаването на много енергия и сила, както и бързо натрупване на чиста мускула маса. Освен изобилието от висококачествени въглехи..
27.00 лв.
Без данък:27.00 лв.
Марка: Mex Nutrition Модел: Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Продуктът е хранителна добавка, осигуряваща подобряване на спортните резултати. Висококачествената формула увеличава силата по време на натоварване и подобрява възстановяването на гликогеновите запаси след това. Mex Flex Wheeler's​ Carbo Blast Pro Powder на добра цена осигурява повече издръжливост, ..
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Купи
Марка: Mex Nutrition Модел: Mex Flex Wheeler's Hight Protein Gain Pro
Flex Wheeler's High Protein Gain Pro е гейнър на марката Mex Nutrition, съставен от комбинация от висококачествени протеинови източници като суроватъчен протеин, телешки протеин, яйчен албумин и глутаминови пептиди. В състава му се съдържат много ниски количества мазнини и комплексни въглехидратни и..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Купи
Марка: Mex Nutrition Модел: MEX Size Max
Ако ви се струва, че тъпчете на едно място в фитнеса и не подобрявате резултатите си, значи е време да опитате Size Max на Mex Nutrition. Това е гейнър с много добро съдържание. Без добавен захар, но с подсилен състав от сложни въглехидрати, което от голямо значение. SIZE MAX е идеалната пpoтeинoвa..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Beta Ecdysterone
Може би се стремите към по-спортна фигура, или просто да подобрите здравето си, да увеличите обема на мускулите и да ускорите изгарянето на мазнините по здравословен начин. Ако обаче тежкият труд в залата за спорт, не дава търсените резултати по отношение на повишаване силата, загубата на мазнини и ..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Impact Weight Gainer
Impact Weight Gainer e гейнър на марката Myprotein, който съдържа 380 калории за доза и ще ви помогне да повишите телесното си тегло, както и да натрупатe чиста мускулна маса. Формулата на Imapt Weight Gainer е съставена от висококачествени въглехидратни източници - ечемик и овес, както и от протеин..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Maltodextrin
Когато трябва да се увеличи телесното тегло, много хора прибягват до използването на гейнъри или продукти, съдържащи въглехидрати. Maltodextrin на Myprotein представлява именно продукт, който съдържа въглехидрати и по-точно малтодекстрин. Той е произведен под формата на прах, който ще ви помогне по-..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.