Menu
Your Cart

Качване на тегло

Ако сте попаднали в тази категория, значи вече сте се сблъскали с проблема "качване на тегло". Сега вече разбирате, че качването на тегло е също толкова сложно, колкото и свалянето на килограмите, а дори понякога е и по-трудно. За да повишите телесното си тегло, трябва да приемате повече калории на ден, отколкото изразходвате чрез физическа активност – т.е. да поддържате отрицателен калориен баланс. 

Повечето xopa срещат сериозни зaтpyднeния c ĸaчвaнeтo нa мycĸyлнa мaca. Както казват хората обикновено: за да пораснеш голям – храни се добре! И тук важи това, но би се оказало трудна задача за хора, които не са предразположени да качват лесно. Затова пък има голямо разнообразие от продукти, подпомагащи качването на тегло, наречени "гейнъри ". Те са специално разработени, за да доставят на тялото Ви правилните съставки с цел да се преобразите. Гейнърите за покачване на тегло са много удобни и предпочитани сред трениращите хора, защото съдържат качествени съставки като протеин, въглехидрати и калории. Понякога причината да не можете да качите тегло е, че не приемате достатъчно ĸaлopии, зa дa гeнepиpaт нoв мycĸyлeн pacтeж. При повечето трениращи хора е нeoбxoдимo дa пpиeмaт на ден нaд 4000 ĸaлopии, зa дa има ефект, но когато трябва да е в комбинация със силови тренировки, може да се окаже трудна задача. Гейнъpитe ca страхотна aлтepнaтивa в сравнение с това да стоите на масата и да трябва да погълнете цялото количество храна, което Ви е отредено. Затова всеки, който иска да качи лесно тегло, може да се възползва от разтворимите продукти на прах, които се усвояват много бързо от организма. Те обикновено са в идеални пропорции протеин, креатин, въглexидpaти и aминoĸиceлини в cвoбoднa фopмa.

Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Gainer
Gainer е продукт на марката Battery, който ви осигурява всичко, от което се нуждаете за да извлечете максимума и да си гарантирате оптимално повишаване на теглото, изграждане на мускулна маса, бързо възстановяване и отличен начин да повишите енергийните си запаси. Гейнърът на Battery е съст..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Maltodextrin
Малтодекстринът е висококачествен и ефективен продукт на марката Battery, който представлява глюкозен полимер (голям брой глюкозни молекули свързани една с друга) и спада към комплексните въглехидратни източници. Малтодекстрина също така има и доста висок гликемичен индекс (GI - 110), което ви гаран..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN True-Mass
True mass BSN е протеинова матрица, която осигурява на организма цели 46 г протеин с всяка доза. Обезпечава краткосрочните и дългосрочни нужди на организма от белтъчини. Като хранителна добавка формулата включва въглехидрати за повече сила и издръжливост. Набавя верижно-разклонени ами..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN True-Mass 1200
True-mass 1200 е гейнър на марката BSN, осигуряващ високо количество калории (1220) за всяка доза. В гейнъра са включени висококачествени комплексни въглехидрати и протеини в съотношение приблизително 4:1. Количеството на въглехидратите е 222гр. за всяка доза, като на захарите се падат едва 16 грама..
108.00 лв.
Без данък:108.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor`s Best D-Ribose Powder
Професионалните спортисти и тези, които искат да подобрят значително своите спортните постижения, отдавна са оценили ползите от правилно подбраната диета и хранителни добавки, които могат да увеличат издръжливостта и силата на мускулите, както и да помогнат за увеличаване на техния обем и бързо възс..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Mass Gainer
Elite Mass Gainer е високопротеинов гейнър на марката Dymatize, който осигурява бързо увеличаване на теглото и натрупване на чиста мускулна маса, тъй като мазнините в гейнъра са едва около 3%. Elite Mass Gainer е проектиран така, че да ви помогне за постигането на оптимални резултати и по-бързо възс..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Mega Gainer
Elite Mega Gainer е гейнър на марката Dymatize от ново поколение. Той е много по-подобрен от старите формули, като е премахната нуждата от приемане на прекалено големи дози, както и излишните количества въглехидрати, надхвърлящи необходимите количества. За сметка на това са добавени аминокиселини с ..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Super Mass Gainer
Super Mass Gainer на Dymatize е хранителна добавка, специално създадена да задоволи нуждата от допълнително калории. Формулата включва прецизно подбрани протеини и въглехидрати, с които се постига качване на чисто телесно тегло.Защо да изберем Super Mass Gainer (гейнър)?Комплексна фо..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: Everbuild Mass Build
Mass Build е гейнър на марката Everbuild, съставен от висококачествени протеини, въглехидрати, витамини и минерали, както и нулево съдържание на мазнини, който позволява получаването на много енергия и сила, както и бързо натрупване на чиста мускула маса. Освен изобилието от висококачествени въ..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Марка: Jay Cutler Elite Series Модел: Jay Cutler Elite Series Pure Muscle Mass
Гейнърите са предназначени за улесняване на задачата, която повечето професионални атлети и фитнес ентусиастите имат, а по-точно - качване на чисто телесно тегло.Pure Muscle Mass на Jay Cutler е гейнър, в който са включени най-важните съставки - протеини и въглехидрати. Калориите, коит..
64.00 лв.
Без данък:64.00 лв.
Марка: Mex Nutrition Модел: Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Продуктът е хранителна добавка, осигуряваща подобряване на спортните резултати. Висококачествената формула увеличава силата по време на натоварване и подобрява възстановяването на гликогеновите запаси след това. Mex Flex Wheeler's​ Carbo Blast Pro Powder на добра цена осигуря..
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Марка: Mex Nutrition Модел: Mex Flex Wheeler's Hight Protein Gain Pro
Flex Wheeler's High Protein Gain Pro е гейнър на марката Mex Nutrition, съставен от комбинация от висококачествени протеинови източници като суроватъчен протеин, телешки протеин, яйчен албумин и глутаминови пептиди. В състава му се съдържат много ниски количества мазнини и комплексни въглехидрат..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Показани 1 от 12 | 29 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.