Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Суроватъчен протеин изолат

Суроватъчният протеин изолат се приема от експертите за протеин от най-висок клас и е с доказано по-добри качества от суроватъчния концентрат. Суроватъчният изолат протеин е с редуцирано съдържание на въглехидрати и мазнини и се усвоява много бързо от организма. Протеинът представлява белтък с изключително висока чистота, съставен от верига къси пептиди. Получава се при допълнителната преработка на суроватъчния протеин, която води до повишаване концентрацията на белтъците и редуциране на мазнините, лактозата и въглехидратите. Суроватъчният протеин изолат с неговото високо белтъчно съдържание около 90-94 на сто, се произвежда при ниска температура и по метода на кръстосаната микронанофилтрация. Процесът на производство е високотехнологичен, тъй като е важно биологичната активност на суроватъчния протеин изолат да се съхрани, заедно с жизнените субфракции. При микронанофилтрацията се отстраняват само примесите, но жизнените субфракции се запазват.

В състава на суроватъчния протеин изолат се откриват голямо количество от верижно разклонените аминокиселини левцин, валин и изолевцин, които са отговорни за растежа. Тези аминокиселини бързо се разпространяват в кръвта, тъй като суроватъчният протеин изолат има свойството да се усвоява скоростно от организма – за около 15 минути. За растежа и възстановяването на мускулите спомага и наличието на аминокисилините L-глутамин и таурин, които някои производители добавят към суроватъчния протеин изолат.

Суроватъчният протеин изолат може да се използва като заместител на храненето, ако към него се добавят и въглехидрати. Изолатът позволява да постигнете максимално високи цели през целия ден, независимо дали те са свързани с натрупване на мускулна маса или със загуба на тегло. Суроватъчният протеин изолат е много подходящ именно за тези цели, защото на практика не съдържа мазнини и въглехидрати. Важно е да знаете, че ако ограничите до минимум мазнините и въглехидратите в хранителния си режим, като същевременно приемате високо съдържание на протеин, Вие давате възможност на организма си да намали драстично разграждането на мускулите и да започне разграждане на мастните депа, а това от своя страна води до загуба на тегло.

Благодарение на своите добри абсорбционни качества, суроватъчният протеин изолат е перфектната добавка след тренировка, защото подхранва мускулите с жизненоважни хранителни вещества, отговорни за процеса на възстановяване на мускулатурата. Приемът на мазнини забавя усвояването на храната, но суроватъчният протеин изолат се противопоставя на това и подпомага по-ефективното храносмилане. Препоръчителният прием на суроватъчен протеин изолат за спортисти и бодибилдъри е от 1,3 до 2 грама на килограм телесно тегло. Суроватъчният протеин изолат се комбинира добре с други добавки за изграждане на мускулите.

Ползи от суроватъчния протеин изолат има и за хората, които не се занимават активно със спорт и фитнес. Проучванията показват, че добавката стимулира имунната система. Има способността да действа като антиоксидант и това е доказано при проучвания с хора, които са страдали от имунна недостатъчност. Приемът на суроватъчен протеин изолат им е помогнал да повишат антиоксидантните си нива. Суроватъчният протеин изолат увеличава нивата на глутатион в организма, което минимизира риска от развитие на рак на простатата. Благодарение на практически нулевите нива на лактоза, суроватъчният протеин изолат е подходящ и за хора с непоносимост към лактозата. Редовният прием на суроватъчен протеин изолат помага и на хората с диабет, тъй като балансира нивата на кръвната захар. Като добавка, от възможностите на суроватъчния протеин изолат могат да се възползват всички, които искат да променят своето тяло към по-добро.

Марка: BAD ASS Модел: Bad Ass Isobolic Whey Protein Isolate with DAA & Creatin
Bad Ass Isobolic: Вашият най-мощен съюзник в стремежа към съвършенство Като фитнес инструктор с медицинско образование, ви представям протеиновата формула, която ще промени начина, по който се подхождате към възстановяването и изграждането на мускулна маса. Bad Ass Isobolic Whey Protein Isolat..
249.95 лв.
Без данък:249.95 лв.
Купи
Марка: BAD ASS Модел: 29117 BAD ASS Zero Premium Isolate - Sample
Открийте мощта на Bad Ass ZERO: Ултимативната формула за Вашата сила и възстановяване Като фитнес инструктор с медицинско образование и представител на онлайн магазин за фитнес добавки, разбирам колко е важно правилното хранене и подходящите добавки за вашите спортни цели. Bad Ass ZERO е ..
3.95 лв.
Без данък:3.95 лв.
Купи
Марка: BAD ASS Модел: 12871 BAD ASS Zero Premium Isolate
Открийте есенцията на идеалното тяло с BAD ASS ZERO Като фитнес инструктор и онлайн магазин на спортни добавки, разполагам с медицинско образование и разбирам връзката между съставките на нашите продукти и тяхното въздействие върху човешкото тяло. Нека обърнем внимание на BAD ASS Zero – н..
249.95 лв.
Без данък:249.95 лв.
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: Renew Whey Protein Isolate
Изолат от суроватъчен протеин - добивайте максимума с Renew Whey Protein Isolate на Dorian Yates Здравейте, уважаеми спортисти и хора в стремеж към здравословен живот! Като фитнес инструктор, представител на Protein.bg и с медицинско образование, аз перфектно разбирам важността на качествените прот..
114.00 лв.
Без данък:114.00 лв.
Купи
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 21367 ShadoWhey Isolate 100% Whey Protein
Открийте върховната сила на Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Isolate 100% суроватъчен протеин Здравейте, ние сме Protein.bg - Вашият онлайн магазин за фитнес добавки. Като експерти в областта на фитнес добавките разбираме дълбоките връзки между съставките на протеиновите добавки и тяхното въздейств..
214.95 лв.
Без данък:214.95 лв.
Купи
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 24576 ShadoWhey Isolate 100% Whey Protein
Открийте силата на чистия протеин с Dorian Yates Nutrition ShadoWhey Isolate Когато искате максимални резултати от вашата тренировка, всяка лъжичка протеин трябва да работи за вас с пълните си сили. Откройте Shadowhey Isolate - формулата, създадена от легендарния бодибилдър Дориан Йейтс, ..
3.50 лв.
Без данък:3.50 лв.
Купи
Марка: FA Nutrition Модел: 35613 Anabolic ISO Whey with DAA and Creatine
Революция в Спортното Хранене: FA Nutrition Anabolic ISO WheyКогато става дума за постигане на върхови физически резултати и максимално възстановяване, изборът на правилния протеин е от съществено значение. FA Nutrition Anabolic ISO Whey не е просто още един протеин на пазара – той е ..
259.95 лв.
Без данък:259.95 лв.
Купи