Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Суроватъчен протеин изолат

Суроватъчният протеин изолат се приема от експертите за протеин от най-висок клас и е с доказано по-добри качества от суроватъчния концентрат. Суроватъчният изолат протеин е с редуцирано съдържание на въглехидрати и мазнини и се усвоява много бързо от организма. Протеинът представлява белтък с изключително висока чистота, съставен от верига къси пептиди. Получава се при допълнителната преработка на суроватъчния протеин, която води до повишаване концентрацията на белтъците и редуциране на мазнините, лактозата и въглехидратите. Суроватъчният протеин изолат с неговото високо белтъчно съдържание около 90-94 на сто, се произвежда при ниска температура и по метода на кръстосаната микронанофилтрация. Процесът на производство е високотехнологичен, тъй като е важно биологичната активност на суроватъчния протеин изолат да се съхрани, заедно с жизнените субфракции. При микронанофилтрацията се отстраняват само примесите, но жизнените субфракции се запазват.

В състава на суроватъчния протеин изолат се откриват голямо количество от верижно разклонените аминокиселини левцин, валин и изолевцин, които са отговорни за растежа. Тези аминокиселини бързо се разпространяват в кръвта, тъй като суроватъчният протеин изолат има свойството да се усвоява скоростно от организма – за около 15 минути. За растежа и възстановяването на мускулите спомага и наличието на аминокисилините L-глутамин и таурин, които някои производители добавят към суроватъчния протеин изолат.

Суроватъчният протеин изолат може да се използва като заместител на храненето, ако към него се добавят и въглехидрати. Изолатът позволява да постигнете максимално високи цели през целия ден, независимо дали те са свързани с натрупване на мускулна маса или със загуба на тегло. Суроватъчният протеин изолат е много подходящ именно за тези цели, защото на практика не съдържа мазнини и въглехидрати. Важно е да знаете, че ако ограничите до минимум мазнините и въглехидратите в хранителния си режим, като същевременно приемате високо съдържание на протеин, Вие давате възможност на организма си да намали драстично разграждането на мускулите и да започне разграждане на мастните депа, а това от своя страна води до загуба на тегло.

Благодарение на своите добри абсорбционни качества, суроватъчният протеин изолат е перфектната добавка след тренировка, защото подхранва мускулите с жизненоважни хранителни вещества, отговорни за процеса на възстановяване на мускулатурата. Приемът на мазнини забавя усвояването на храната, но суроватъчният протеин изолат се противопоставя на това и подпомага по-ефективното храносмилане. Препоръчителният прием на суроватъчен протеин изолат за спортисти и бодибилдъри е от 1,3 до 2 грама на килограм телесно тегло. Суроватъчният протеин изолат се комбинира добре с други добавки за изграждане на мускулите.

Ползи от суроватъчния протеин изолат има и за хората, които не се занимават активно със спорт и фитнес. Проучванията показват, че добавката стимулира имунната система. Има способността да действа като антиоксидант и това е доказано при проучвания с хора, които са страдали от имунна недостатъчност. Приемът на суроватъчен протеин изолат им е помогнал да повишат антиоксидантните си нива. Суроватъчният протеин изолат увеличава нивата на глутатион в организма, което минимизира риска от развитие на рак на простатата. Благодарение на практически нулевите нива на лактоза, суроватъчният протеин изолат е подходящ и за хора с непоносимост към лактозата. Редовният прием на суроватъчен протеин изолат помага и на хората с диабет, тъй като балансира нивата на кръвната захар. Като добавка, от възможностите на суроватъчния протеин изолат могат да се възползват всички, които искат да променят своето тяло към по-добро.

Марка: FA Nutrition Модел: 35613 Anabolic ISO Whey | with DAA and Creatine
ANABOLIC ISO WHEY представлява революция в начина, по който са формулирани суроватъчните протеини. Произвежда се само от суроватъчен протеин изолат!ANABOLIC ISO WHEY осигурява несравнима чистота от 85% протеин в доза. Този висок окачествен протеин, плюс анаболния набор от високо бионалични аминокисе..
169.95 лв.
Без данък:169.95 лв.
Марка: BAD ASS Модел: 29117 BAD ASS / Zero / Premium Isolate - Sample
Открийте мощта на Bad Ass ZERO: Ултимативната формула за Вашата сила и възстановяване Като фитнес инструктор с медицинско образование и представител на онлайн магазин за фитнес добавки, разбирам колко е важно правилното хранене и подходящите добавки за вашите спортни цели. Bad Ass ZERO е ..
3.95 лв.
Без данък:3.95 лв.
Купи
Марка: BAD ASS Модел: 12871 BAD ASS / Zero / Premium Isolate
Открийте есенцията на идеалното тяло с BAD ASS ZERO Като фитнес инструктор и онлайн магазин на спортни добавки, разполагам с медицинско образование и разбирам връзката между съставките на нашите продукти и тяхното въздействие върху човешкото тяло. Нека обърнем внимание на BAD ASS Zero – н..
169.95 лв.
Без данък:169.95 лв.
Купи
Марка: BAD ASS Модел: Bad Ass Isobolic | Whey Protein Isolate with DAA & Creatin
Bad Ass Isobolic: Вашият най-мощен съюзник в стремежа към съвършенство Като фитнес инструктор с медицинско образование, ви представям протеиновата формула, която ще промени начина, по който се подхождате към възстановяването и изграждането на мускулна маса. Bad Ass Isobolic Whey Protein Isolat..
169.95 лв.
Без данък:169.95 лв.
Купи
Марка: Kevin Levrone Модел: 21357 Black Line / Anabolic ISO Whey
ANABOLIC ISO WHEY представлява революция в начина, по който са формулирани суроватъчните протеини. Произвежда се само от суроватъчен протеин изолат! ANABOLIC ISO WHEY осигурява несравнима чистота от 85% протеин в доза. Този висок окачествен протеин, плюс анаболния набор от високо бионалични аминок..
199.95 лв.
Без данък:199.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 23990 Black Line / Anabolic ISO Whey
ANABOLIC ISO WHEY представлява революция в начина, по който са формулирани суроватъчните протеини. Произвежда се само от суроватъчен протеин изолат! ANABOLIC ISO WHEY осигурява несравнима чистота от 85% протеин в доза. Този висок окачествен протеин, плюс анаболния набор от високо бионалични аминок..
109.95 лв.
Без данък:109.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 24680 Black Line / Anabolic ISO Whey
ANABOLIC ISO WHEY представлява революция в начина, по който са формулирани суроватъчните протеини. Произвежда се само от суроватъчен протеин изолат! ANABOLIC ISO WHEY осигурява несравнима чистота от 85% протеин в доза. Този висок окачествен протеин, плюс анаболния набор от високо бионалични аминок..
2.95 лв.
Без данък:2.95 лв.
Марка: FA Nutrition Модел: 32025 CORE ISO - 100% Whey Protein Isolate
CORE ISO - 100% Whey Protein Isolate е висококачествен, суроватъчен изолат получен по време на многоетапна микрофилтрация. Така че да се получи най-добрата протеинова филтрация, която запазва биологичните си свойства, като същевременно намаляват захарите и мазнините. Съставните му свойства допринася..
49.95 лв.
Без данък:49.95 лв.