Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Anti-Aging / Против стареене

Хранителните добавки против стареене се използват с цел подпомагане на здравето и забавяне на процесите на стареене. Тези продукти обикновено съдържат комбинация от витамини, минерали, антиоксиданти и други съставки, които се считат за благоприятни за поддържане на младежката кожа, енергийния баланс и общото здраве.

Една от основните съставки, често срещана в такива добавки, е витаминът С. Този мощен антиоксидант не само подпомага борбата със свободните радикали, които могат да причинят увреждане на клетките, но също така подпомага и производството на колаген – важен протеин, отговорен за еластичността и твърдостта на кожата.

Освен витамин С, добавките против стареене често включват и витамини като А и Е. Витамин A е известен със своите благоприятни ефекти върху клетъчното обновление, като поддържа здравето на кожата и спомага за регулиране на масления баланс. Витамин E, от своя страна, допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и поддържа интегритета на клетъчните мембрани.

Минералите като цинк и селен също играят ключова роля във функциите на тези добавки. Цинкът участва в процесите на регенерация на клетките и поддържа здравето на кожата, докато селенът допринася за защитата на клетките от увреждане.

Някои добавки против стареене съдържат и екстракти от растения с антиоксидантни свойства, като например зелен чай или екстракт от гроздови семки. Тези съставки са известни със своите благотворни ефекти върху здравето и могат да подпомогнат борбата със свободните радикали.

Марка: OstroVit Модел: 26028 Glutathione 200 mg Vege
OstroVit Glutathione 200 mg / Vege: Защитете тялото си с естествен антиоксидант OstroVit Glutathione 200 mg / Vege е идеално допълнение към вашата хранителна рутина, което осигурява силна антиоксидантна защита за вашето тяло. Съдържа трипептидаглутатион, който е известен със силните си свойств..
41.95 лв.
Без данък:41.95 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Филтрирай