Menu
Your Cart

Optimum Nutrition

Марка: Optimum Nutrition Модел: Casein Gold Standard
Изолат протеините са желателни, непосредствено преди и след тренировка, за да подкрепят растежа на мускулите и поддръжката им. Казеиновите протеини обаче могат да бъдат по-полезни по друго време - включително преди лягане, когато тялото ви остава без храна в продължение на часове. Казеинът има ..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: 100% Casein Protein
За да натрупва ефектвино мускулна маса, тялото се нуждае от постоянен прием на хранителни вещества, които непрекъснато да доставят необходимите количества протеини за изграждането на мускулите и останалите тъкани. Ако през времето около тренировките, най-подходящи за прием са бързо-усвоимите протеин..
64.00 лв.
Без данък:64.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: 100% Egg Protein
100% Egg Protein е яйчен протеин, произведен от компанията Optimum Nutrition, който ще ви помогне да увеличите и да натрупате чиста мускулна маса. Високата биологична стойност и липсата на лактоза правят яйчния протеин отлична алтернатива на млечните протеини. Всяка доза 100% Egg Protein съдържа кол..
72.00 лв.
Без данък:72.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Whey Gold Standard
Защо да изберем Optimum Nutrition Whey Gold Standard? Стимулира протеиновия синтез и помага за изграждането на качествена мускулна маса Помага за по-бързото и качествено възстановяване след интензивни тренировки Дава Ви по-голяма мускулна сила и повишава издръжливостта 24 грама чист суро..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition 2:1:1 Recovery
2:1:1 Recovery на ON е висококачествен продукт, принадлежащ към групата на гейнърите. В неговата формула са включени всички нужни компоненти за бързо качване на чисто телесно тегло, ускорено възстановяване и предпазване на мускулите от катаболизъм. Защо да изберем 2:1:1 Recovery на Optimum N..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition After Max
After Max е висококачествен гейнър, с чиято помощ всеки запален спортист може да постигне отлични резултати. Във формулата на Optimum Nutrition са включени пълноценни протеини и въглехидрати, които ускоряват качването на мускулна маса, повишават силата и подобряват възстановяването. Защо да ..
87.00 лв.
Без данък:87.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Amino Chewable 100
Amino Chewable 100 представляват дъвчащи дражета или таблетки, които съдържат аминокиселини в свободна форма. Този продукт е произведен от компанията Optimum Nutrition и осигурява 1 грам аминокиселини за всяка доза, състояща се от две таблетки. Чрез приема на Amino Chewable 100 може да увеличите дне..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Amino Energy
Amino Energy 30 serv. представлява комплекс от аминокиселини, произведени от компанията Optimum Nutrition, който съдържа различни аминокиселини в свободна форма, които ще ви помогнат да натрупате чисти мускули, ще ви осигурят необходимата енергия и ще предпазят мускулната ви тъкан от разграждане. Am..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: BCAA 1000
ВСАА 1000 е продукт на компанията Optimum Nutrition, който съдържа аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) под формата на лесно усвояващи се капсули. Аминокиселините с разклонени вериги, които играят роля в човешкия организъм са три - L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те влизат и в състава на есенци..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: BCAA 5000 Powder
ВСАА 5000 Powder е продукт на американската компания Optimum Nutrition, който съдържа 5 грама аминокиселини с разклонени вериги за доза, които се усвояват лесно и бързо в организма. Аминокиселините с разклонени вериги или ВСАА по структура се различават от останалите аминокиселини по наличието на ст..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Beta Alanine Powder
Beta Alanine Powder на Optimum Nutrition​ е висококачествена хранителна добавка под формата на прах, съдържаща важни аминокиселини, които подобряват спортните постижения. Формулата противодейства на мускулната треска и предпазва тъканите от катаболните процеси на метаболизма. Защо да изберем Beta..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition CLA SOFTGELS
Конюгираната линолова киселина - CLA е представител на семейство от около 28 различни форми (изомери) на линоловата киселина, които се срещат най-често в червеното месо и млечните продукти. Сама по себе си, линоловата киселина е мастна киселина и по-точно полиненаситена омега-6 мастна киселина. Тя е..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition Creatine 2500
Creatine 2500 представлява креатин монохидрат (най-добре проучената и разпространена форма на креатина), произведен от американската компания Optimum Nutrition под формата на капсули, които са лесни за поглъщане и доставят 2,5 грама креатин за всяка доза, състояща се от две капсули (1 капсула - 1,25..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition Creatine Powder
Креатинът е органична киселина, съдържаща азот (аминокиселина), която нормално се среща в човешкия организъм и изпълнява ролята на енергиен източник за клетките в тялото и най-вече за мускулните клетки, където е и най-голямата концентрация на креатин (95%). Произвежда се в организма от други две ами..
21.00 лв.
Без данък:21.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition Fish Oil
Optimum Nutrition Fish Oil е пълноценна хранителна добавка, която подобрява функциите на сърдечно-съдовата система, мозъка и паметта, подпомага съпротивителните сили на организма и регулира нервната система. Защо да изберем Optimum Nutrition Fish Oil? Предлага пълноценен източник на омега-3..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition Serious Mass
Serious Mass е гейнър на марката Optimum Nutrition - един от най-добрите продукти на пазара за качване на теглото. Със своите 1250 калории за доза и 50 грама протеини, които ви осигуряват бърз мускулен растеж и бързо възстановяване, подобрената формула на гейнъра на Optimum Nutrition го прави идеалн..
63.00 лв.
Без данък:63.00 лв.
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки