Menu
Your Cart

Optimum Nutrition

Optimum Nutrition е американска компания за хранителни добавки. Започва своята дейност през далечната 1986г. Още през първата година компанията се доказва на пазара и Optimum Nutrition става неизменин лидер в производството на хранителни добавки и спортни храни, определяйки стандарта в индустрията. 

Optimum Nutrition имат за цел да предложат на своите клиенти иновативни, продукти от най-висок клас на достъпни цени, като в същото време се съобразяват с последните иновации свързани с нуждите на потребителя и динамично променящия се пазар. Успехът си Optimum Nutrition дължат на несравними продукти, качествени суровини, нови технологии и високо качество на услугите. Компанията се стреми да отговори на всички нужди на крайния клиент. За разработването на всеки продукт се изисква време, тъй като той минава през стриктен контрол за качество, лабораторни изследвания и производство под строго контролирани условия. Optimum Nutrition предлага наистина качествени продукти и напълно можете да се доверите на този производител, тъй като те влагат всичко, преди даден продукт да напусне производствената линия. Така и техните клиенти остават доволни, че осигуряват само най-доброто за всяка тренировка.  

Компанията Optimum Nutrition е известна и с иновациите, като първо си поставят за цел да произведат протеин на прах казеин, и първи да предложат една формула изцяло от мицеларен казеин. Един от продуктите на Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey говори много за успеха на компанията - всеобщо признат, този протеин е най-продаваният суроватъчен протеин в света.

Марка: Optimum Nutrition Модел: Casein Gold Standard
Изолат протеините са желателни, непосредствено преди и след тренировка, за да подкрепят растежа на мускулите и поддръжката им. Казеиновите протеини обаче могат да бъдат по-полезни по друго време - включително преди лягане, когато тялото ви остава без храна в продължение на часове. Казеинът има ..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: 100% Casein Protein
За да натрупва ефектвино мускулна маса, тялото се нуждае от постоянен прием на хранителни вещества, които непрекъснато да доставят необходимите количества протеини за изграждането на мускулите и останалите тъкани. Ако през времето около тренировките, най-подходящи за прием са бързо-усвоимите протеин..
64.00 лв.
Без данък:64.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: 100% Egg Protein
100% Egg Protein е яйчен протеин, произведен от компанията Optimum Nutrition, който ще ви помогне да увеличите и да натрупате чиста мускулна маса. Високата биологична стойност и липсата на лактоза правят яйчния протеин отлична алтернатива на млечните протеини. Всяка доза 100% Egg Protein съдържа кол..
72.00 лв.
Без данък:72.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Whey Gold Standard
Защо да изберем Optimum Nutrition Whey Gold Standard? Стимулира протеиновия синтез и помага за изграждането на качествена мускулна маса Помага за по-бързото и качествено възстановяване след интензивни тренировки Дава Ви по-голяма мускулна сила и повишава издръжливостта 24 грама чист суро..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition 2:1:1 Recovery
2:1:1 Recovery на ON е висококачествен продукт, принадлежащ към групата на гейнърите. В неговата формула са включени всички нужни компоненти за бързо качване на чисто телесно тегло, ускорено възстановяване и предпазване на мускулите от катаболизъм. Защо да изберем 2:1:1 Recovery на Optimum N..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition After Max
After Max е висококачествен гейнър, с чиято помощ всеки запален спортист може да постигне отлични резултати. Във формулата на Optimum Nutrition са включени пълноценни протеини и въглехидрати, които ускоряват качването на мускулна маса, повишават силата и подобряват възстановяването. Защо да ..
87.00 лв.
Без данък:87.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Amino Chewable 100
Amino Chewable 100 представляват дъвчащи дражета или таблетки, които съдържат аминокиселини в свободна форма. Този продукт е произведен от компанията Optimum Nutrition и осигурява 1 грам аминокиселини за всяка доза, състояща се от две таблетки. Чрез приема на Amino Chewable 100 може да увеличите дне..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Amino Energy
Amino Energy 30 serv. представлява комплекс от аминокиселини, произведени от компанията Optimum Nutrition, който съдържа различни аминокиселини в свободна форма, които ще ви помогнат да натрупате чисти мускули, ще ви осигурят необходимата енергия и ще предпазят мускулната ви тъкан от разграждане. Am..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: BCAA 1000
ВСАА 1000 е продукт на компанията Optimum Nutrition, който съдържа аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) под формата на лесно усвояващи се капсули. Аминокиселините с разклонени вериги, които играят роля в човешкия организъм са три - L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те влизат и в състава на есенци..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: BCAA 5000 Powder
ВСАА 5000 Powder е продукт на американската компания Optimum Nutrition, който съдържа 5 грама аминокиселини с разклонени вериги за доза, които се усвояват лесно и бързо в организма. Аминокиселините с разклонени вериги или ВСАА по структура се различават от останалите аминокиселини по наличието на ст..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Beta Alanine Powder
Beta Alanine Powder на Optimum Nutrition​ е висококачествена хранителна добавка под формата на прах, съдържаща важни аминокиселини, които подобряват спортните постижения. Формулата противодейства на мускулната треска и предпазва тъканите от катаболните процеси на метаболизма. Защо да изберем Beta..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition CLA SOFTGELS
Конюгираната линолова киселина - CLA е представител на семейство от около 28 различни форми (изомери) на линоловата киселина, които се срещат най-често в червеното месо и млечните продукти. Сама по себе си, линоловата киселина е мастна киселина и по-точно полиненаситена омега-6 мастна киселина. Тя е..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition Creatine 2500
Creatine 2500 представлява креатин монохидрат (най-добре проучената и разпространена форма на креатина), произведен от американската компания Optimum Nutrition под формата на капсули, които са лесни за поглъщане и доставят 2,5 грама креатин за всяка доза, състояща се от две капсули (1 капсула - 1,25..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition Creatine Powder
Креатинът е органична киселина, съдържаща азот (аминокиселина), която нормално се среща в човешкия организъм и изпълнява ролята на енергиен източник за клетките в тялото и най-вече за мускулните клетки, където е и най-голямата концентрация на креатин (95%). Произвежда се в организма от други две ами..
21.00 лв.
Без данък:21.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition Fish Oil
Optimum Nutrition Fish Oil е пълноценна хранителна добавка, която подобрява функциите на сърдечно-съдовата система, мозъка и паметта, подпомага съпротивителните сили на организма и регулира нервната система. Защо да изберем Optimum Nutrition Fish Oil? Предлага пълноценен източник на омега-3..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Nutrition Serious Mass
Serious Mass е гейнър на марката Optimum Nutrition - един от най-добрите продукти на пазара за качване на теглото. Със своите 1250 калории за доза и 50 грама протеини, които ви осигуряват бърз мускулен растеж и бързо възстановяване, подобрената формула на гейнъра на Optimum Nutrition го прави идеалн..
63.00 лв.
Без данък:63.00 лв.
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки