Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

HMB / HICA

HMB и HICA: Мощни съюзници в постигането на целите на всеки спортист

Като ваши надеждни партньори в стремежа ви към оптимално физическо развитие, Protein.bg предлага продукти, които подпомагат упоритата ви работа във фитнеса. HMB (бета-хидрокси-бета-метилбутират) и HICA (алфа-хидроксиизокапронова киселина) са две мощни хранителни добавки, които играят важна роля в спортната медицина и оптимизират атлетичните постижения и възстановяване.

5 най-важни причини да използвате HMB и HICA

1. Ускорено възстановяване –Както HMB, така и HICA намаляват мускулната умора и ускоряват възстановяването след тренировка, така че можете да тренирате ефективно и често. 2. Подпомага растежа на мускулите –Тези добавки стимулират протеиновия синтез и спомагат за минимизиране на мускулния разпад по време на интензивни тренировки. 3. Насърчава изгарянето на мазнини – Изследванията показват, че HMB може да помогне в борбата с мазнините чрез оптимизиране на телесния състав. 4. Повишена издръжливост –Повишената мускулна издръжливост ви позволява да тренирате по-дълго и с по-голяма интензивност. 5. Безопасни и ефективни –HMB и HICA са безопасен избор и ефективна алтернатива на стероидите и други забранени вещества.

Пълната роля на HMB и HICA във фитнес системата

Защо са необходими HMB и HICA?

HMB е метаболит на левцин, аминокиселина, необходима за мускулна регенерация и растеж. Действа като антикатаболен агент, като ограничава разграждането на мускулната тъкан и в същото време стимулира растежа на нови мускулни влакна.

HICA, от друга страна, е метаболит на левцин, който има подобни регенеративни и анаболни свойства. Помага в борбата с мускулната умора и позволява по-интензивни и по-продължителни тренировки.

Научно изследване на HMB и HICA

Клиничните проучвания последователно потвърждават ползите от добавките HMB и HICA. Проучванията показват, че спортистите, допълващи обичайната си диета с HMB, изпитват значителни подобрения в силата и мускулната маса, както и намалена мускулна умора. HICA демонстрира способността да стимулира растежа и регенерацията на мускулите.

Как да включите HMB и HICA във вашата диета?

Дозировка и приложение

Ефективната доза HMB обикновено варира от 2 до 3 грама на ден, под формата на капсула или прах. Приемът на HICA варира от 500 mg до 1500 mg в зависимост от индивидуалните нужди.

Идеалното време за провеждане на тренировка е преди и след тренировка, за да се увеличат максимално регенеративните и анаболни ефекти.

Отговори на често задавани въпроси

Могат ли HMB и HICA да се комбинират?

Да, приемането на HMB и HICA заедно може да подобри техните ефекти чрез подобряване на мускулната регенерация и растеж.

Има ли странични ефекти?

HMB и HICA са добре проучени и се считат забезопаснипри препоръчваните дози. Въпреки това, преди да започнете нова добавка, е важно да се консултирате със здравен специалист.

Необходима ли е предписана диета, когато използвате HMB или HICA?

Въпреки че не е задължителна, оптимизираната диета може да увеличи максимално ползите от добавките с HMB и HICA. Най-добри резултати се постигат, когато се използват в комбинация с балансирана диета.

Подходящи ли са за вегани и вегетарианци?

Тъй като HMB и HICA могат да идват от различни източници, налични са вегански и вегетариански формули. Препоръчително е да проверите етикета на продукта или да се консултирате с производителя за точния произход.

С HMB и HICA във вашия арсенал, вие сте готови да пренесете вашата фитнес игра на следващото ниво. Изберете Protein.bg, за да задоволите нуждите си от хранителни добавки и да инвестирате в здравето и постиженията си с увереност и качество!
Марка: FA Nutrition Модел: 26147 HMB Pro 8000
Оптимизирайте Вашата Тренировка с Fa Nutrition HMB Pro 8000Като фитнес инструктор и представител на онлайн магазин за хранителни добавки с медицинска степен, аз разбирам колко важно е да подкрепим нашето тяло с правилните нутриенти, за да постигнем максимални резултати. Fa Nutrition HMB Pro 800..
62.45 лв.
Без данък:62.45 лв.
Марка: MAXXWIN Модел: 24579 HMB Maxx 1500
Открийте потенциала на MAXXWIN HMB Maxx 1500 - идеалният съюзник в борбата за мускулна маса и регенерацияКато фитнес инструктор с медицинско образование и представител на онлайн магазин за фитнес добавки разбирам важността на всяка съставка, която влиза в тялото на спортиста. MAXXWIN HMB Maxx 15..
28.95 лв.
Без данък:28.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 25726 HMB 2250
Разгърнете потенциала си с OstroVit HMB 2250В света на фитнес добавките, качеството и потенциалът за подобрение на вашите резултати в тренировките винаги заемат централно място. С OstroVit HMB 2250, вие откривате идеалния партньор в стремежа към по-висока издръжливост, по-бързо възстановяване и..
65.95 лв.
Без данък:65.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 22066 HMB Powder
OstroVit HMB прах 210 грама: Вашата стъпка към по-силно и здраво тяло Като онлайн магазин за хранителни и фитнес добавки, от Protein.bg можем да Ви уверим колко е важно да изберете правилните добавки за Вашите тренировъчни и здравословни нужди. OstroVit HMB Powder е продукт, отличаващ се с високо к..
34.95 лв.
Без данък:34.95 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Филтрирай