Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Матча

Матча: Поднесете Силата на Зеления Чай във Вашия Ден

Матча, традиционният японски зелен чай, се превръща в неотменна част от света на хранителните добавки. Този уникален и мощен чай не само предлага характерен вкус, но и съчетава богатство от ползи за здравето, които го правят желан избор за тези, които търсят баланс и благополучие в ежедневието си.

Енергия и Бодрост:

Матчасъдържа високи нива от L-теанин, който работи съвместно с кофеина, предоставяйки бодрост и енергия, но без характерните за кофеина пикове и падения. Този уникален баланс от вещества предоставя дълготрайна яснота на ума и подобрява концентрацията.

Богатство от Антиоксиданти:

Матча се отличава с високо съдържание на катехини, особено епигалокатехин галат (EGCG), който е мощен антиоксидант. Тези антиоксиданти помагат в борбата със свободните радикали и могат да подпомогнат за предотвратяването на окислителен стрес и различни заболявания.

Поддържане на Здравето на Сърцето:

Изследванията показват, че редовното консумиране на матча може да подобри здравето на сърцето. Този зелен чай може да намали нивата на лошия холестерол и кръвното налягане, което е ключов фактор за поддържане на сърдечно-съдовата система.

Подобряване на Метаболизма и Отслабване:

Матча съдържа вещества, които могат да стимулират метаболизма и да подпомогнат отслабването. Комбинирани със здравословни хранителни навици и редовно упражнение, добавянето на матча към дневния режим може да бъде подкрепа за тези, които търсят подобряване на телесната композиция.

Успокоение на Ума и Стресоустойчивост:

Специфичните аминокиселини в матча, включително L-теанин, не само подпомагат концентрацията, но и предоставят успокоение на ума. Този уникален ефект прави матча ценено средство за управление на ежедневния стрес и поддържане на душевното равновесие.

Какво трябва да знаем преди Прием:

Преди да включим матча в хранителния си режим, е важно да се консултираме със здравен специалист, особено ако имаме предишни здравословни проблеми или приемаме лекарства.

Заключение:

Матча не само превръща консумацията на зелен чай в истинско изживяване, но и предоставя изключителни ползи за здравето. Съчетанието от енергия, антиоксиданти и други благотворни вещества го прави ценен съюзник в борбата за по-здравословен и балансиран начин на живот. Насладете се на благата на матча и почувствайте енергията и хармонията, които този зелен чай може да внесе във вашия ден.

Марка: OstroVit Модел: 30227 Matcha Green Tea Powder
Matcha Green Tea Powder е хранителна добавка под формата на стрити на прах листа от Camellia sinesis L, тоест зелен чай Matcha! Благодарение на съдържанието на кофеин и ценни полифеноли, запарката има стимулиращи, отслабващи и почистващи свойства. Търсите вкусна напитка, която да послужи като алтерн..
16.95 лв.
Без данък:16.95 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Филтрирай