Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Ластици с леко съпротивление / от 2 до 20 кг

5 най-важни причини да използвате леки ленти за глава

1. Универсалност на упражнения

Резистентните ленти осигуряват фантастичнагъвкавоствъв вашия тренировъчен план. Те са идеални за широк набор от упражнения, които укрепват различни мускулни групи и подобряват гъвкавостта.

2. Подходящ за всички нива на фитнес

Независимо дали сте начинаещ или напреднал спортист, тези ленти саотличен избор за всички нива на фитнес умения, позволявайки ви постепенно да увеличавате съпротивлението.

3. Перфектен за рехабилитация и регенерация

Използването на лека лента често се препоръчва от специалисти по спортна медицина зарехабилитация след наранявания и възстановяване на мускулната стабилност.

4. Лесен за транспортиране и използване навсякъде

Тяхната компактност прави съпротивителните ластици от 2 до 20 кг идеално тренировъчно оборудване, което лесно може да носите със себе си и да използвате дори у дома.

5. Стимулиране на мускулен растеж и сила

Дори при по-ниско съпротивление, тези ленти осигуряват постоянно натоварване в целия диапазон на движение, което е ключът към развитието на мускулите и увеличаването на силата.

p >

Защо си струва да изберете светлоустойчиви ленти от нашата категория?

В Protein.bg сме специализирани в предоставянето нанай-добрите хранителни добавкии спортни аксесоари. Нашите леки съпротивителни ленти сас най-високо качество и са проектирани да поддържат вашите фитнес цели и цялостно благосъстояние. Време е да разгледате нашата най-добра оферта и да започнете пътуването си към по-здраво и тонизирано тяло!

Често задавани въпроси

За кого са подходящи тези гуми?

Еластичните ленти са идеални за хора от всички възрасти и нива на фитнес, които искат да укрепят мускулите, да увеличат гъвкавостта или да подобрят баланса.

Мога ли да използвам гумички всеки ден?

Да, можете безопасно да включите тези устройства в ежедневието си, дори за кратки, но редовни тренировки, които ще ви помогнат да останете във форма.

Как да се грижим за ластиците?

След употреба почистете гумените ленти с влажна кърпа и ги съхранявайте на сухо място. Избягвайте дългосрочно излагане на слънце и топлина, за да запазите еластичността на материала.

Как да изберем правилната съпротивителна сила?

Започнете с по-леко съпротивление, което ще ви позволи да изпълнявате упражненията с правилна форма. С течение на времето можете да преминете към по-силни ленти, за да увеличите интензивността.

Какви упражнения мога да правя с тези еластични ленти?

Можете да изпълнявате широк набор от упражнения, включително упражнения за разтягане, упражнения за ръце, крака, гръб и корем. Те са универсални и могат да се използват за създаване на цялостни програми за обучение.

Приложение

Устойчивите ленти с тегло от 2 до 20 кг са изключителномногопластова иефективна форма на фитнес аксесоари, които ще ви помогнат да постигнете вашите фитнес цели, докато се стремите към по-здравословен начин на живот. Независимо дали току-що започвате своето фитнес пътуване, или търсите начин да добавите нова стимулация към текущата си рутина, помислете за леките съпротивителни ленти като инвестиция във вашето здраве и благополучие.

Открийте висококачествени продукти за фитнес и здраве в Protein.bg, които ще издигнат тренировката ви на следващото ниво!

Марка: OstroVit Модел: 26556 Тренировъчен ластик лента за у
Тренирайте със стил и елегантност с OstroVit Тренировъчен ластик / лента за упражнения / червена съпротивителна лента / 7 kg - 16 kg -  Тренирайте със стил и елегантност с нашата червена съпротивителна лента. Тази висококачествена лента за упражнения е идеална за използване у дома, във фи..
17.95 лв.
Без данък:17.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 26555 Тренировъчен ластик лента за у
OstroVit Тренировъчен ластик / лента за упражнения / Resistance Band Yellow / 2.5kg - 7kg Включването на OstroVit Тренировъчен ластик / лента за упражнения / Resistance Band Yellow в ежедневните тренировки може да бъде истинска игра за подобряване на Вашата фитнес програма. Осигурявайки съпротивлен..
11.95 лв.
Без данък:11.95 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Филтрирай