Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

BCAA 10:1:1+

BCAA 10:1:1+ – Усъвършенствана формула, осигуряваща оптимална регенерация и мускулен растеж

BCAA 10:1:1+ е иновативна хранителна добавка, създадена да подпомага спортистите в упоритата им работа за изграждане на мускули, увеличаване на издръжливостта и скоростта на регенерация след тренировка. Този продукт е предназначен за хора, които искат да оптимизират своята спортна програма и да подобрят цялостното представяне с научно обосновано прецизно хранене.

5 най-важни причини, поради които си струва да използвате BCAA 10:1:1+

  1. Подобрен протеинов синтез: Съотношението 10:1:1 на левцин, изолевцин и валин осигурява максимизиране на протеиновия синтез, който е от решаващо значение за мускулния растеж.
  2. Ускорена регенерация: BCAA помагат за намаляване на мускулната умора и подуване след тренировка, осигуряват бърза регенерация и подготовка за следващото натоварване.
  3. Енергоспестяващи: служат като допълнителен източник на енергия по време на тренировка, особено при намален прием на въглехидрати.
  4. Поддържане на мускулен тонус: помага за предпазване на мускулите от разпадане, като по този начин помага за поддържане и увеличаване на мускулната маса.
  5. Подобряване на издръжливостта: поддържа дългосрочна издръжливост и ви помага да тренирате по-дълго и по-интензивно.

Защо имате нужда от BCAA 10:1:1+?

Като фитнес експерт, който се стреми да ви помогне да постигнете оптимални спортни постижения, силно препоръчвам BCAA 10:1:1+. Тази превъзходна формула предлага редица предимства отвъд обикновените добавки с аминокиселини. Силата на съотношението BCAA 10:1:1 е, че осигурява повишено количество левцин, който е директен стимулатор на мускулния растеж и регенерация.

Информация за хранителни стойности и методи на употреба

BCAA 10:1:1+ е лесно разтворим и може да се приема преди, по време или след тренировка. За максимални резултати трябва да се консумира и в нетренировъчни дни, за да се поддържа постоянно нивото на аминокиселините в кръвта.

Често задавани въпроси (FAQ)

1. Мога ли да приемам BCAA 10:1:1+ всеки ден?
- За да получите най-добри резултати, се препоръчва да приемате BCAA редовно, дори и в нетренировъчни дни.
2. Има ли странични ефекти от употребата на BCAA?
- BCAA са сред най-безопасните хранителни добавки, когато се използват според указанията. Въпреки това, ако имате здравословни проблеми, консултирайте се с вашия лекар преди употреба.
3. Могат ли BCAA да заменят истинската храна?
- Не, BCAA не трябва да се разглеждат като заместител на разнообразна и балансирана диета.
4. Каква е основната разлика между BCAA 10:1:1+ и други продукти с BCAA?
- Основната разлика е съотношението на аминокиселините. В BCAA 10:1:1+ левцинът присъства в десетократно по-висока концентрация от другите две аминокиселини, което оптимизира неговите анаболни функции.
5. Мога ли да комбинирам BCAA 10:1:1+ с други хранителни добавки?
- Да, BCAA 10:1:1+ може да се комбинира перфектно с други хранителни вещества като протеин, креатин или предтренировъчни препарати.

Приложение

Използването на BCAA 10:1:1+ е стратегически подход за подобряване на спортните постижения и оптимизиране на процесите на регенерация на тялото. Като професионалисти в областта на хранителните добавки, в Protein.bg гарантираме качеството и ефективността на предлаганите от нас продукти. BCAA 10:1:1+ е внимателно подбран, за да предостави на нашите клиенти научно обоснован подход към здравословна и ефективна форма.

Посетете нашия онлайн магазин днес и направете крачка към себе си по-силен, по-бърз и по-устойчив с BCAA 10:1:1+.

Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 21366 High Intensity Training BCAA 10:1:1
Отключете потенциала си с Dorian Yates Nutrition HIT BCAA 10:1:1 Какъв е секретът на издръжливостта и бързото възстановяване след тренировка? Отговорът се крие в иновативната формула на Dorian Yates Nutrition HIT BCAA 10:1:1. Разработен от една от легендите в бодибилдинга, този продукт включва..
69.95 лв.
Без данък:69.95 лв.
Купи
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 30144 Renew BCAA 10:1:1 Sachets with Citrulline + Beta-Alanine
Открийте Мощта на Dorian Yates Nutrition Renew BCAA 10:1:1 Sachets Като инструктор по фитнес и представител на онлайн магазин за фитнес добавки с медицинско образование, разбирам важността на качествените съставки и тяхното влияние върху мускулната функция и възстановяването. Renew BCAA 10:1:1..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 26372 BCAA 20:1:1
Открийте мощта на OstroVit BCAA 20:1:1 за оптимално възстановяване и изграждане на мускули OstroVit BCAA 20:1:1 не е просто хранителна добавка, това е Вашият най-добър съюзник в стремежа към по-бързо възстановяване и ефективно увеличаване на мускулната маса. С уникалното си съотношение 20:1:1 ..
38.95 лв.
Без данък:38.95 лв.
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 30143 Renew BCAA 10:1:1 Sachets with Citrulline + Beta-Alanine
Renew BCAA 10:1:1 Sachets – Жизненост и Сила във Всяко Саше Като фитнес инструктор, представител на онлайн магазина за фитнес добавки и специалист с медицинско образование, разбирам колко важно е качеството на всеки продукт, който предлагаме. Renew BCAA 10:1:1 Sachets не е просто добавка ..
74.70 лв.
Без данък:74.70 лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Филтрирай