Menu
Your Cart

Dymatize

Dymatize Nutrition е основана през 1994 г. и се e превърнала в лидер в индустрията на хранителните добавки, предоставяйки ви най-високо качество на хранителни добавки на милиони фитнес ентусиасти и спортисти от цял свят! Dymatize е световно известна фирма, предлагаща своите добавки в над 50 страни.

Сред най-известните хранителни добавки на компанията са:  Elite Whey ProteinГовеждият протеин Elite Primal, сурочатъчния протеин ISO 100Elite Fusion 7 и още много други видове протеини на достъпни цени,

Марка: Dymatize Модел: Dymatize Acetyl L-Carnitine
Излишните килограми и натрупването на ненужни телесни мазнини са основната пречка пред изграждането на желаната фигура. Съществуват най-различни добавки, създадени именно за да помогнат за постигане на желаното тяло, които съдържат и разнообразни вещества и екстракти. Безспорно, едно от най-ефективн..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize BCAA Complex 2200
Човешкият организъм се нуждае от изобилие от хранителни вещества, не само за да поддържа, но и за да увеличава своята мускулна маса - цел към която се стремят всички, които искат да изградят здраво и красиво тяло. За да се натрупва мускулна маса, тялото се нуждае от тренировки и от голямо количество..
44.50 лв.
Без данък:44.50 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Creatine Powder
Когато тренировъчните ви усилия са насочени към постигането на по-голяма мускулната маса е необходимо да увеличите и мускулния протеинов синтез в тялото си. Ние ви предлагаме Creatine Monohydrate от Dymatize на добра цена, който ще подпомогне наличието на свободен креатин и креатин фосфат във Вашите..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Elite 100% Whey Protein
Вашата протеинова добавка трябва да работи толкова силно, колкото и самите вие. Ето защо Elite Whey ви осигурява 25 грама бързо абсорбиращ се 100% чист суроватъчен протеин на доза. Точно това, от което тялото ви се нуждае, за да изгради и поддържа мускулите ви след строги тренировки. Този протеин на..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Casein
За да се осигури постоянен прием на протеини, от който мускулите се нуждаят за оптималното си развитие е нужен и постоянен източник. Elite Casein е продукт на марката Dymatize, съставен от 100% мицеларен казеин, който се освобождава бавно в организма за продължително време. Това го прави подход..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Fusion
Когато целите бързо изграждане на мускули е важно да осигурите на тялото си адекватно количество протеини, което да задоволи нуждите на организма за синтез на мускулни влакна. Що се отнася до приемът на протеини, за оптималното натрупване на мускулна маса е важно качеството на протеините и техният и..
140.00 лв.
Без данък:140.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Gourmet
Elite Gourmet е продукт на компанията Dymatize и представлява смес от млечни протеини, съставена от суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, млечен протеин, и мицеларен казеин. Този протеинов състав е в съотношение 2:1 в полза на суроватъчния протеин, като прецизната формула на El..
102.00 лв.
Без данък:102.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Mass Gainer
Elite Mass Gainer е високопротеинов гейнър на марката Dymatize, който осигурява бързо увеличаване на теглото и натрупване на чиста мускулна маса, тъй като мазнините в гейнъра са едва около 3%. Elite Mass Gainer е проектиран така, че да ви помогне за постигането на оптимални резултати и по-бързо възс..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Mega Gainer
Elite Mega Gainer е гейнър на марката Dymatize от ново поколение. Той е много по-подобрен от старите формули, като е премахната нуждата от приемане на прекалено големи дози, както и излишните количества въглехидрати, надхвърлящи необходимите количества. За сметка на това са добавени аминокиселини с ..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite XT
Elite XT представлява протеинова матрица на марката Dymatize. Това е многофазов протеин, съставен от няколко различни вида протеини с различна степен на усвояване, които подхранват мускулите за по-продължителен период от време. Протеиновият състав на Elite XT е специално селекциониран за да се пости..
63.00 лв.
Без данък:63.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize GABA
GABA или гама-аминомаслена киселина е мощна аминокиселина, открита през 1883 година в Берлин. Съгласно класификацията, това е невротрансмистер, който помага на нервните импулси да преминават по синапсите и по-добре да предават информация. ГАМК оказва много положителни ефекти върху нервната система. ..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Glutamine Powder
Dymatize ви предлага продукта Glutamine Powder 300 гр, който ще ви достави най-често срещаната в мускулната тъкан в свободен вид аминокиселина - Л-Глутамин. Тя е жизнено важна за протеиновия метаболизъм и мускулно възстановяване. Когато тренирате интензивно всеки ден или сте подложени на физическо н..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize ISO 100 2 lbs
Бързото изграждане на мускулна маса е основна цел за всеки, който се занимава с бодибилдинг или се стреми да изгради желаното тяло. Това е сложен процес, в който от първостепенно значение е правилният хранителен режим и набавянето на необходимите хранителни вещества. Не само количеството, но и качес..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Iso-100
Iso-100 на Dymatize е висококачествена хранителна добавка, осигуряваща чист суроватъчен протеин изолат. С всяка доза протеин Iso-100 се стимулира синтеза на протеини и мускулния растеж, като едновременно с това ускорява възстановяването и се противодейства на катаболизма.Защо да и..
239.00 лв.
Без данък:239.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize L-Carnitine 1100 mg
Ако се стремите да увеличите вашата сила, да подобрите загубата на мазнини или да имате по-здраво сърце може да направите това с помощта на L-Carnitine 1100 mg 473 ml от Dymatize. Това е един продукт с гарантирано качество, с който по-лесно ще постигнете изгаряне на мастните клетки и увеличаване на ..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize L-Carnitine Xtreme
Dymatize ви предлага продукта L-Carnitine Xtreme, който е отличен начин да се отървете качествено и ефикасно от нежеланите мазнини и килограми. Всяка доза от хранителната добавка ще ви помага за по-лесното постигане на перфектната фигура. Това е благодарение на способността на L-Carnitine Xtreme да ..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Super Mass Gainer
Super Mass Gainer на Dymatize е хранителна добавка, специално създадена да задоволи нуждата от допълнително калории. Формулата включва прецизно подбрани протеини и въглехидрати, с които се постига качване на чисто телесно тегло.Защо да изберем Super Mass Gainer (гейнър)?Комплексна фо..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Super Protein Amino
Аминокиселините (аминокарбонови киселини) са съставните части на белтъка, който е строителна основа на тъканта на мускулите. Именно от състава, количеството и поредността на аминокиселините зависят свойствата на белтъка. Процесите, свързани с растежа, възстановяването и изработването на незаменими е..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки