Menu
Your Cart

Dymatize

Марка: Dymatize Модел: Dymatize Acetyl L-Carnitine
Излишните килограми и натрупването на ненужни телесни мазнини са основната пречка пред изграждането на желаната фигура. Съществуват най-различни добавки, създадени именно за да помогнат за постигане на желаното тяло, които съдържат и разнообразни вещества и екстракти. Безспорно, едно от най-ефективн..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize BCAA Complex 2200
Човешкият организъм се нуждае от изобилие от хранителни вещества, не само за да поддържа, но и за да увеличава своята мускулна маса - цел към която се стремят всички, които искат да изградят здраво и красиво тяло. За да се натрупва мускулна маса, тялото се нуждае от тренировки и от голямо количество..
44.50 лв.
Без данък:44.50 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Creatine Powder
Когато тренировъчните ви усилия са насочени към постигането на по-голяма мускулната маса е необходимо да увеличите и мускулния протеинов синтез в тялото си. Ние ви предлагаме Creatine Monohydrate от Dymatize на добра цена, който ще подпомогне наличието на свободен креатин и креатин фосфат във Вашите..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Elite 100% Whey Protein
Вашата протеинова добавка трябва да работи толкова силно, колкото и самите вие. Ето защо Elite Whey ви осигурява 25 грама бързо абсорбиращ се 100% чист суроватъчен протеин на доза. Точно това, от което тялото ви се нуждае, за да изгради и поддържа мускулите ви след строги тренировки. Този протеин на..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Casein
За да се осигури постоянен прием на протеини, от който мускулите се нуждаят за оптималното си развитие е нужен и постоянен източник. Elite Casein е продукт на марката Dymatize, съставен от 100% мицеларен казеин, който се освобождава бавно в организма за продължително време. Това го прави подход..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Fusion
Когато целите бързо изграждане на мускули е важно да осигурите на тялото си адекватно количество протеини, което да задоволи нуждите на организма за синтез на мускулни влакна. Що се отнася до приемът на протеини, за оптималното натрупване на мускулна маса е важно качеството на протеините и техният и..
140.00 лв.
Без данък:140.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Gourmet
Elite Gourmet е продукт на компанията Dymatize и представлява смес от млечни протеини, съставена от суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, млечен протеин, и мицеларен казеин. Този протеинов състав е в съотношение 2:1 в полза на суроватъчния протеин, като прецизната формула на El..
102.00 лв.
Без данък:102.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Mass Gainer
Elite Mass Gainer е високопротеинов гейнър на марката Dymatize, който осигурява бързо увеличаване на теглото и натрупване на чиста мускулна маса, тъй като мазнините в гейнъра са едва около 3%. Elite Mass Gainer е проектиран така, че да ви помогне за постигането на оптимални резултати и по-бързо възс..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite Mega Gainer
Elite Mega Gainer е гейнър на марката Dymatize от ново поколение. Той е много по-подобрен от старите формули, като е премахната нуждата от приемане на прекалено големи дози, както и излишните количества въглехидрати, надхвърлящи необходимите количества. За сметка на това са добавени аминокиселини с ..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Elite XT
Elite XT представлява протеинова матрица на марката Dymatize. Това е многофазов протеин, съставен от няколко различни вида протеини с различна степен на усвояване, които подхранват мускулите за по-продължителен период от време. Протеиновият състав на Elite XT е специално селекциониран за да се пости..
63.00 лв.
Без данък:63.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize GABA
GABA или гама-аминомаслена киселина е мощна аминокиселина, открита през 1883 година в Берлин. Съгласно класификацията, това е невротрансмистер, който помага на нервните импулси да преминават по синапсите и по-добре да предават информация. ГАМК оказва много положителни ефекти върху нервната система. ..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Glutamine Powder
Dymatize ви предлага продукта Glutamine Powder 300 гр, който ще ви достави най-често срещаната в мускулната тъкан в свободен вид аминокиселина - Л-Глутамин. Тя е жизнено важна за протеиновия метаболизъм и мускулно възстановяване. Когато тренирате интензивно всеки ден или сте подложени на физическо н..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.