Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Dymatize

Dymatize Nutrition е основана през 1994 г. и се e превърнала в лидер в индустрията на хранителните добавки, предоставяйки ви най-високо качество на хранителни добавки на милиони фитнес ентусиасти и спортисти от цял свят! Dymatize е световно известна фирма, предлагаща своите добавки в над 50 страни.

Сред най-известните хранителни добавки на компанията са: Elite Whey Protein, Говеждият протеин Elite Primal, сурочатъчния протеин ISO 100, Elite Fusion 7 и още много други видове протеини на достъпни цени,


Марка: Dymatize Модел: Dymatize Creatine Powder
Когато тренировъчните ви усилия са насочени към постигането на по-голяма мускулната маса е необходимо да увеличите и мускулния протеинов синтез в тялото си. Ние ви предлагаме Creatine Monohydrate от Dymatize на добра цена, който ще подпомогне наличието на свободен креатин и креатин фосфат във Вашите..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Elite 100% Whey Protein
Вашата протеинова добавка трябва да работи толкова силно, колкото и самите вие. Ето защо Elite Whey ви осигурява 25 грама бързо абсорбиращ се 100% чист суроватъчен протеин на доза. Точно това, от което тялото ви се нуждае, за да изгради и поддържа мускулите ви след строги тренировки. Този протеин на..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Glutamine Powder
Dymatize ви предлага продукта Glutamine Powder 300 гр, който ще ви достави най-често срещаната в мускулната тъкан в свободен вид аминокиселина - Л-Глутамин. Тя е жизнено важна за протеиновия метаболизъм и мускулно възстановяване. Когато тренирате интензивно всеки ден или сте подложени на физическо н..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize ISO 100 2 lbs
Бързото изграждане на мускулна маса е основна цел за всеки, който се занимава с бодибилдинг или се стреми да изгради желаното тяло. Това е сложен процес, в който от първостепенно значение е правилният хранителен режим и набавянето на необходимите хранителни вещества. Не само количеството, но и качес..
125.00 лв.
Без данък:125.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Iso-100
Iso-100 на Dymatize е висококачествена хранителна добавка, осигуряваща чист суроватъчен протеин изолат. С всяка доза протеин Iso-100 се стимулира синтеза на протеини и мускулния растеж, като едновременно с това ускорява възстановяването и се противодейства на катаболизма.Защо да изберем Iso-100?..
275.00 лв.
Без данък:275.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)