Menu
Your Cart

BSN

Марка: BSN Модел: BSN Amino X
Amino X на BSN предлага иновативна форма на аминокиселини. Те са лесни за употреба, предлагат страхотен вкус и, най-важното, цели 10 г важни аминокиселини в доза. Благодарение на тези си качества добавката Amino X стимулира синтеза на протеини и мускулното нарастване, като същевременно предпазв..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Aromavex
Aromavex на BSN предлага идеалното решение след прием на тестостеронови бустери. Формулата му плавно регулира нивата на тестостерон и възвръща оптималния баланс на хормоните.Защо да избера Aromavex?Тестостеронен бустер, който възстановява хормоналния баланс; Идеален продукт за плавно ре..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN BCAA DNA
BCAA DNA е един от продуктите от новите DNA серии на компанията BSN, произведени за да ви помогнат да подобрите резултатите от вашите тренировки. Аминокиселините с разклонени вериги (или ВСАА) представляват аминокиселини, които имат странична алифатна верига с разклонение. Тези аминокиселини (ВСАА),..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN DNA CLA
Актуалността на отслабването в съвременния свят придобива нови мащаби – постоянно търсим нови диети и други начини да станем по-стройни. В това число са и хранителните добавки, които помагат за отслабване. В състава на някои от тях, по-съвременните, влиза конюгираната линолова киселина. Какво ..
49.60 лв.
Без данък:49.60 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Creatine DNA 60 serv
Креатинът е азотсъдържаща органична киселина (аминокиселина), която естествено се среща в организма и функционира като източник на енергия за всички телесни клетки, особено за мускулните, където тя е в най-голяма концентрация. Креатинът не е есенциална аминокиселина и се произвежда в тялото от амино..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN DNA L-Carnitine 500mg
Л-карнитин (известен още и като левокарнитин, витамин ВТ или витамин В11) е аминокиселина, която много прилича по структура на витамините от група В. благодарение на редицата си полезни свойства, той намира широко приложение като хранителна добавка. Независимо от сходното си с витамините по сила и в..
57.00 лв.
Без данък:57.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN DNA Whey
Whey DNA е продукт на BSN, който се състои от 100% суроватъчен протеин - един от най-лесно усвоимите протеини. Whey DNA осигурява на тялото 24 грама протеини във всяка доза, които се абсорбират бързо в организма и го снабдяват с необходимите количества аминокиселини. Суроватъчният протеин на BSN съд..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Glutamine DNA 60 serv
Глутамина е една от 20-те аминокиселини, влизащи в състава на протеините, които изграждат човешкото тяло. Глутамина е неесенциална и условно есенциална (незаменима) аминокиселина. Това означава, че при нормални условия глутамина се синтезира в човешкия организъм в необходимите количества, но при про..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Hyper shred ed edge
BSN Hyper shred ed edge е предтренировъчен продукт и фет бърнър, насочен към активно спортуващи хора, които целят по-добро спортно представяне и подобряване на физическото и психическото си състояние. Формулата съдържа витамини, минерали, аминокиселини, растителни екстракти, антиоксиданти и цитиколи..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Isoburn fat burning protein
BSN e доказана марка на пазара за спортни добавки. Те разработват иновативен продукт, който съдържа суроватъчен протеин изолат 20 грама за доза. Този протеин комбинира и други силни съставки като L-Carnitine, Lepticore® и екстракт от зелено кафе, като целта е да изгаря мазнините и да к..
92.00 лв.
Без данък:92.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Nitrix 2.0
BSN Nitrix 2.0 е уникален комплекс от последно поколение, който е с най-новата формула стимулираща азотния оксид - Nitrix® 2.0 на топ цена. Увеличава издръжливостта, ръзширява съдовете и извежда производителността на тренировката на следващо ниво! Когато го приемате през деня, той разширява стен..
142.00 лв.
Без данък:142.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN NO-Xplode 3.0
През 2004 година компания BSN, пускайки първия NO-Xplode, променила пазара за спортните добавки завинаги и не се е спряла с това, а създала модернизирани версии на NO-Xplode. Учените на BSN са се потрудили добре, за да Ви представят новото поколение предтренировъчни добавки – третият NO-Xplode..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.