Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Myprotein

Myprotein е нова компания за спортни добавки във Великобритания, но по-късно става номер 1 в Европа. В момента се разширява в САЩ и други континенти, като имат за цел да направят Myprotein най-голямата марка за спортни храни в света до 2020 г.

Myprotein е известна компания, която разработва най-добрите спортни суплементи. Над 10 години работят върху иновативни формули, за да предоставят най-качествените продукти на пазара. Myprotein разполагат с над 350 продукта с отлично качество, за постигане на вашите цели. Идеята, зад която застава марката е най-качествени продукти на възможно най-ниските цени.

Myprotein ви предлага обширна гама протеини, като предлага голямо разнообразие от прахове, всеки със своя уникален набор от свойства. Изберайте из между суроватъчен протеин, казеин, вегетариански протеини и още много видове!

Техните уникални характеристики са това, което наистина ги отличава от останалата част от индустрията. Тези уникални характеристики могат да бъдат категоризирани в 5 прости причини:

  • използват най-доброто качество на съставките
  • имат несравнима гама от продукти
  • стартират авангардни иновации
  • гарантират най-ниските възможни цени
  • имат първокласно обслужване на клиентите и логистика

Марка: Myprotein Модел: Myprotein 4:1:1 BCAA
4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored е продукт, съставен от аминокиселини с разклонени вериги (или ВСАА) от компанията Myprotein. 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored е с отлично качество и съдържа трите ВСАА - левцин, изолевцин и валин в 4:1:1 количествено съотношение. Продуктът е произведен под формата на пра..
71.99 лв.
Без данък:71.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Active Woman Diet Blend
Използването на протеинови добавки в комбинация с ежедневни тренировки ще ви помогнат да изградите мускулна маса и ще задоволи нуждите на вашия организъм от по-високи нива на протеини, при усилените физически натоварвания. Това създава основа за синтезиране на аминокиселини в организма, нужни за изг..
34.49 лв.
Без данък:34.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Active Woman Multivitamins
При провеждане на ежедневни тренировки, вашето тяло има повишена нужда от вещества, с които да задоволява енергийните си нужди и за производството на тъкани, за да се развива правилно. Интанзивното натоварване по време на спорт, заедно със стреса от ежедневието водят до тези повишени нужди. Важните ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Alpha Lipoic Acid
Alpha Lipoic Acid е продукт на компанията Myprotein и представлява 100% липоева киселина. Това е митохондриална мастна киселина, която естествено се среща навсякъде в организма и е есенциална за аеробния метаболизъм. Липоевата киселина действа като антиоксидант и е важен кофактор за много ензими, ср..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Alpha Men Super Multi Vitamin
Alpha Men Super Multi Vitamin от Myprotein представляват мултивитамини за мъже, чиято комплексна формула включва витамини, минерали и растителни екстракти. Те стимулират имунната система, борят се със стреса и неговите поражения за организма, противодействат на свободните радикали, увреждащи клеткит..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Arginine Alpha Ketoglutarate
Arginine Alpha Ketoglutarate Instantized от Myprotein е пълноценна хранителна добавка, включваща във формулата си високопотентна форма на аргинина. Тази аминокиселина отговаря за редица важни процеси в организма, но за целите на бодибилдинга се ползва главно като прекурсор на азотния оксид, заедно с..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Купи
Марка: Myprotein Модел: Myprotein BCAA
BCAA (Flavoured) е продукт на компанията Myprotein, който представлява аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) в естествено съотношение 2:1:1. Този продукт ще ви помогне да оптимизирате резултатите от вашите тренировки като ще ускори изграждането на чисти мускули. ВСАА са аминокиселини, съдържащи в..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein BCAA Plus
Аминокиселините, като съставни части на протеините са един от най-важните компоненти за изграждането на мускулните влакна. Самите аминокиселини представляват органични киселини, съдържащи аминогрупа. Протеините в човешкото тяло се съставят от 20 аминокиселини, от които 9 са незаменими или есенциални..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Beta Alanine
Beta Alanine от Myprotein е за всеки бодибилдър, спортуващ човек или любител на активния начин на живот, който иска да повиши резултатите от тези си занимания. Бета-аланинът е идеален начин за повишаване на енергията и силата, а следователно продължителността и интензитета на тренировката, както и р..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Beta Alanine 90 caps
Сред десетките и дори стотици хранителни добавки за спортисти е трудно да се намери нещо наистина ефективно и действащо, което ще ви даде възможност за интензивно ежедневно трениране. За да увеличите драстично резултатите си в залата, Myprotein ви предлага Beta Alanine 90 caps аминокиселинен продукт..
30.99 лв.
Без данък:30.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Beta Ecdysterone
Може би се стремите към по-спортна фигура, или просто да подобрите здравето си, да увеличите обема на мускулите и да ускорите изгарянето на мазнините по здравословен начин. Ако обаче тежкият труд в залата за спорт, не дава търсените резултати по отношение на повишаване силата, загубата на мазнини и ..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Brown Rice Protein 80%
Brown Rice Protein е продукт на Myprotein, който се произвежда чрез патентован процес на мокро смилане. Той минава различни етапи на ферментация, преработка филтрация и ензимна обработка за отстраняване на протеини и фибри от кафяв ориз. Brown Rice Protein ви осигурява над 24 г протеин на 30 г доза..
50.99 лв.
Без данък:50.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Caffeine & CLA
Caffeine & CLA от Myprotein е популярен продукт в спортната суплеменция, а причина за това е ефективната му формула. В нея са включени кофеин и конюгирана (свързана) линолова киселина (CLA, КЛК) е с изключителен фокус върху подобряване на работоспособността по време на тренировка. Съставките на прод..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Caffeine Pro
Caffeine Pro от Myprotein предлага отличен предтренировъчен продукт с енергизиращ ефект. Съдържащият се кофеин в продукта на Myprotein стимулира възстановяването и горенето на мазнини, като едновременно с това освежава и се бори с главоболието.Защо да изберем Caffeine Pro от Myprotein?Пов..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Magnesium
Нашето динамично ежедневие е свързано с неправилно хранене, постоянен стрес и вечно бързане, това именно става причина организмът ни често да изпада в дефицит на важни минерали. Човешкото тяло има нужда от редица минерали и витамини за своето ежедневно и правилно функциониране, което е предпоставка ..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Vitamin D3
Calcium & Vitamin D3 е продукт, произведен от компанията Myprotein под формата на таблетки, които съдържат калций и витамин D3, които са от основно значение за поддържането на здрава костна тъкан. Витамин D представлява група от мастно-разтворими вещества, наречени секостероиди. Те са от голямо знач..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein)
CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) е продукт на компанията Myprotein и представлява хидролизиран телешки протеин на прах с 97% съдържание на протеини във всяка доза. Телешкият протеин на Myprotein е хидролизиран, за да се достигне възможно най-висока степен на чистота. Процесът на хидролиза пред..
149.49 лв.
Без данък:149.49 лв.
Купи
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Chromium Picolinate
Chromium Picolinate от Myprotein е висококачествена добавка, съдържаща хром. Този микроелемент има голямо значение за организма, но това, което му е извоювало място в редиците на спортните суплементи, е способността му да поддържа нивата на инсулин подходящи за стимулиране на растежа. Но с това не с..
17.50 лв.
Без данък:17.50 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Citrulline Malate
Разработеният суплемент Citrulline Malate от Myprotein е отлично предложение за тези от вас, подложени на интензивни физически и спортни натоварвания. В резултат от тях в организма се получават вторични продукти - токсини като млечна киселина и амоняк, за чието премахване успешно ще помогне този про..
47.99 лв.
Без данък:47.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein CLA 1000 mg
Myprotein CLA предлага естествен начин за подобряване на визията и спортните резултати. Формулата включва свързана линолова киселина, подходяща за прием от спортуващи за здраве и сериозни атлети.Защо да изберем CLA на Myprotein?Подобрява мастния метаболизъм; Подпомага редуцирането на ма..
20.99 лв.
Без данък:20.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Cod Liver Oil
Cod Liver Oil от Myprotein съдържа така ценното рибено масло, събрано в удобни за употреба капсули. Препоръчителната дневна доза е 2 г (2000 мг) рибено масло, като оптимално за поддържане на здравето.Защо да изберем Cod Liver Oil?Натурално масло от дроб на риба треска; Качествен източни..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Creapump
Creapump на е Myprotein предтренировъчен суплемент, който повишава енергията, фокуса, издръжливостта и подпомага възстановяването. Подходящ е за всеки спортист, независимо дали става дума за бодибилдинг или друг силов спорт.Защо да изберем Creapump Myprotein?Мощна креатинова формула; Пр..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Creapure Creatine Monohydrate
Creapure Creatine Monohydrate е продукт на компанията Myprotein и представлява всъщност микронизиран креатин монохидрат. Creapure® е формула, произведена от AlzChem и представлява най-чистата и лесноусвоима форма на креатина. Creapure® е 99,99% чист креатин монохидрат при който липсват всякакви стра..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Creatine Monohydrate Unflavoured
Creatine Monohydrate Unflavoured е продукт на компанията Myprotein и представлява аминокиселината креатин, произведена под формата на лесноусвоими таблетки. Това позволява много по-лесно дозиране на креатина, от колкото при използването на продукти на прах. Таблетките креатин монохидрат на Myprotein..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Показани 1 от 24 | 108 (5 Страници)