Menu
Your Cart

Myprotein

Myprotein е нова компания за спортни добавки във Великобритания, но по-късно става номер 1 в Европа. В момента се разширява в САЩ и други континенти, като имат за цел да направят Myprotein най-голямата марка за спортни храни в света до 2020 г.

Myprotein е известна компания, която разработва най-добрите спортни суплементи. Над 10 години работят върху иновативни формули, за да предоставят най-качествените продукти на пазара. Myprotein разполагат с над 350 продукта с отлично качество, за постигане на вашите цели. Идеята, зад която застава марката е най-качествени продукти на възможно най-ниските цени.

Myprotein ви предлага обширна гама протеини, като предлага голямо разнообразие от прахове, всеки със своя уникален набор от свойства. Изберайте из между суроватъчен протеин, казеин, вегетариански протеини и още много видове!

Техните уникални характеристики са това, което наистина ги отличава от останалата част от индустрията. Тези уникални характеристики могат да бъдат категоризирани в 5 прости причини:

  • използват най-доброто качество на съставките
  • имат несравнима гама от продукти
  • стартират авангардни иновации
  • гарантират най-ниските възможни цени
  • имат първокласно обслужване на клиентите и логистика
Myportein Active Woman Vegan Blend
Hot Разграбен
Марка: Myprotein Модел: Myportein Active Woman Vegan Blend
Myportein Active Woman Vegan Blend е продукт, който ви позволява да се възползвате от силата на растенията, чрез една уникално вкусна протеинова напитка. За разработването на формулата на протеина Active Woman Vegan Blend, експертите от бранда Myportein, използват чист протеин, извлечен от растителн..
40.49 лв.
Без данък:40.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein 4:1:1 BCAA
4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored е продукт, съставен от аминокиселини с разклонени вериги (или ВСАА) от компанията Myprotein. 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored е с отлично качество и съдържа трите ВСАА - левцин, изолевцин и валин в 4:1:1 количествено съотношение. Продуктът е произведен под формата н..
71.99 лв.
Без данък:71.99 лв.
Myprotein Acai Berry Plus Vitamin C
Разграбен
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Acai Berry Plus Vitamin C
Myprotein Acai Berry Plus Vitamin C е хранителна добавка с акай бери и витамин Ц. Формулата осигурява оптималните дози, нужни за поддържане на добро здраве. Продуктът е под формата на капсули – лесни за съхранение, дозиране и прием.Акай бери е подобен на череши плод, който е с тъмен лилав цвят. ..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Myprotein Acetyl L-Carnitine
Разграбен
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Acetyl L-Carnitine
Acetyl L-Carnitine е суплемент, който се приема за изгаряне на мазнините, произведен от компанията Myprotein. Този продукт представлява ацетилираната форма на аминокиселината L-карнитин, която е естествена и нормално се открива в тъканите, които използват мастните киселини като източници на енергия ..
53.49 лв.
Без данък:53.49 лв.
Myprotein Active Woman Collagen & Coconut
Разграбен
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Active Woman Collagen & Coconut
Myprotein Active Woman Collagen & Coconut е спортен суплемент, съдържащ подбрани съставки, специално предназначени за женския организъм. Формулата осигурява висококачествен колаген, кокосово масло и витамин Ц под формата на лесни за дозиране и прием капсули. Отличен избор за ангажираните дами, к..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Active Woman Diet Blend
Използването на протеинови добавки в комбинация с ежедневни тренировки ще ви помогнат да изградите мускулна маса и ще задоволи нуждите на вашия организъм от по-високи нива на протеини, при усилените физически натоварвания. Това създава основа за синтезиране на аминокиселини в организма, нужни за изг..
34.49 лв.
Без данък:34.49 лв.
Myprotein Active Woman Diet Capsules
Разграбен
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Active Woman Diet Capsules
Myprotein Active Woman Diet Capsules е комплексен суплемент предназначен за жени. Формулата стимулира отслабването, горенето на мазнини и подкрепя здравето. Включените витамини и растителни екстракти регулират обменните процеси, повишават термогенезата и нормализират работата на нервната система. ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Myprotein Active Woman Low Calorie Desert
Разграбен
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Active Woman Low Calorie Desert
Експертите от марката Myprotein неуморно работят в посока разработване на иновативни продукти, които да задоволят ежедневно нарастващите нужди на потребителите, привърженици на активния начин на живот и здравословно хранене. Спазването на стриктен хранителен режим обаче, не винаги е лека задача. Дор..
32.49 лв.
Без данък:32.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Active Woman Multivitamins
При провеждане на ежедневни тренировки, вашето тяло има повишена нужда от вещества, с които да задоволява енергийните си нужди и за производството на тъкани, за да се развива правилно. Интанзивното натоварване по време на спорт, заедно със стреса от ежедневието водят до тези повишени нужди. Важните ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Myprotein Active Women Vegan Blend
Разграбен
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Active Woman Vegan Blend
Myprotein Active Women Vegan Blend е комплексен хранителен суплемент, съдържащ растителен протеин, както и още много други полезни за здравето вещества. Формулата е специално създадена за дамите, като осигурява стимулиране на имунитета, антиоксидантна защита, добро храносмилане, тонизиране и подобря..
40.49 лв.
Без данък:40.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Alpha Lipoic Acid
Alpha Lipoic Acid е продукт на компанията Myprotein и представлява 100% липоева киселина. Това е митохондриална мастна киселина, която естествено се среща навсякъде в организма и е есенциална за аеробния метаболизъм. Липоевата киселина действа като антиоксидант и е важен кофактор за много ензими, ср..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Alpha Men Super Multi Vitamin
Alpha Men Super Multi Vitamin от Myprotein представляват мултивитамини за мъже, чиято комплексна формула включва витамини, минерали и растителни екстракти. Те стимулират имунната система, борят се със стреса и неговите поражения за организма, противодействат на свободните радикали, увреждащи клеткит..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Arginine Alpha Ketoglutarate
Arginine Alpha Ketoglutarate Instantized от Myprotein е пълноценна хранителна добавка, включваща във формулата си високопотентна форма на аргинина. Тази аминокиселина отговаря за редица важни процеси в организма, но за целите на бодибилдинга се ползва главно като прекурсор на азотния оксид, заедно с..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein BCAA
BCAA (Flavoured) е продукт на компанията Myprotein, който представлява аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) в естествено съотношение 2:1:1. Този продукт ще ви помогне да оптимизирате резултатите от вашите тренировки като ще ускори изграждането на чисти мускули. ВСАА са аминокиселини, съдържащи в..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein BCAA Plus
Аминокиселините, като съставни части на протеините са един от най-важните компоненти за изграждането на мускулните влакна. Самите аминокиселини представляват органични киселини, съдържащи аминогрупа. Протеините в човешкото тяло се съставят от 20 аминокиселини, от които 9 са незаменими или есенциални..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Beta Alanine
Beta Alanine от Myprotein е за всеки бодибилдър, спортуващ човек или любител на активния начин на живот, който иска да повиши резултатите от тези си занимания. Бета-аланинът е идеален начин за повишаване на енергията и силата, а следователно продължителността и интензитета на тренировката, какт..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Beta Alanine 90 caps
Сред десетките и дори стотици хранителни добавки за спортисти е трудно да се намери нещо наистина ефективно и действащо, което ще ви даде възможност за интензивно ежедневно трениране. За да увеличите драстично резултатите си в залата, Myprotein ви предлага Beta Alanine 90 caps аминокиселинен пр..
30.99 лв.
Без данък:30.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Beta Ecdysterone
Може би се стремите към по-спортна фигура, или просто да подобрите здравето си, да увеличите обема на мускулите и да ускорите изгарянето на мазнините по здравословен начин. Ако обаче тежкият труд в залата за спорт, не дава търсените резултати по отношение на повишаване силата, загубата на мазнини и ..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Brown Rice Protein 80%
Brown Rice Protein е продукт на Myprotein, който се произвежда чрез патентован процес на мокро смилане. Той минава  различни етапи на ферментация, преработка филтрация и ензимна обработка за отстраняване на протеини и фибри от кафяв ориз. Brown Rice Protein ви осигурява над ..
50.99 лв.
Без данък:50.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Caffeine & CLA
Caffeine & CLA от Myprotein е популярен продукт в спортната суплеменция, а причина за това е ефективната му формула. В нея са включени кофеин и конюгирана (свързана) линолова киселина (CLA, КЛК) е с изключителен фокус върху подобряване на работоспособността по време на тренировка. Съставкит..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Caffeine Pro
Caffeine Pro от Myprotein предлага отличен предтренировъчен продукт с енергизиращ ефект. Съдържащият се кофеин в продукта на Myprotein стимулира възстановяването и горенето на мазнини, като едновременно с това освежава и се бори с главоболието.Защо да изберем Caffeine Pro от Myprotein?..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Magnesium
Нашето динамично ежедневие е свързано с неправилно хранене, постоянен стрес и вечно бързане, това именно става причина организмът ни често да изпада в дефицит на важни минерали. Човешкото тяло има нужда от редица минерали и витамини за своето ежедневно и правилно функциониране, което е предпоставка ..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Vitamin D3
Calcium & Vitamin D3 е продукт, произведен от компанията Myprotein под формата на таблетки, които съдържат калций и витамин D3, които са от основно значение за поддържането на здрава костна тъкан. Витамин D представлява група от мастно-разтворими вещества, наречени секостероиди. Те са от голямо ..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein)
CarniPro (97% Hydrolysed Beef Protein) е продукт на компанията Myprotein и представлява хидролизиран телешки протеин на прах с 97% съдържание на протеини във всяка доза. Телешкият протеин на Myprotein е хидролизиран, за да се достигне възможно най-висока степен на чистота. Процесът на хидролиза пред..
149.49 лв.
Без данък:149.49 лв.
Показани 1 от 24 | 108 (5 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки