Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Universal Nutrition

Universal Nutrition е основен производител на спортни хранителни добавки от 1977 г. Тяхната мисия е да предоставят висококачествени спортни и здравословни хранителни формули на конкурентни цени. В Universal Nutrition преди всичко ценят качеството, обслужването, отзивчивостта, надеждността и иновацията на всичко предлагано от марката. Universal Nutrition като производител на хранителни добавки държат на "качество", като това не е само една дума - това е основното, на което държи и движи компанията. В резултат на това Universal Nutrition гарантират строг контрол на качеството на всеки етап от производствения процес. Преди повече от 20 години, компанията се е ангажирала да предложи най-съвременни, иновативни продукти на своите клиенти. Екипът на Universal Nutrition постоянно търси да осигури най-добрите и най-ефективните хранителни разтвори. Продуктите на Universal Nutrition ще ви помогнат да постигнете целите си, каквито и да са те.


Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition 100% Beef Aminos
Аминокиселините имат неизменна роля във всички процеси, които се извършват в човешкия организъм, в това число и производството на протеини. След като се свържат чрез пептидни връзки аминокиселините образуват протеини. Аминокиселините имат множество функции: структурна (биосинтез на протеини), трансп..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Нуждата от аминокиселини е жизненоважна за всеки организъм и това се отнася и за човека. На практика всички протеини и ензими, както и някои други вещества в нашият организъм се изграждат от аминокиселини. Мускулите в човешкото тяло представляват протеинови влакна, които от своя страна се изграждат ..
107.00 лв.
Без данък:107.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Amino 2700
Universal Nutrition е сред най-известните брандове, специализирани в производството на хранителни добавки. От старта на своята дейност през 1977г., марката успява да натрупа богат асортимент от продукти, в доказано качество, което я прави изключително популярна и у нас. Серията добавки за оптимални ..
74.00 лв.
Без данък:74.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Amino Liquid 1000ml
Universal Nutrition e марка, позната с богатия си асортимент хранителни добавки за активно спортуващи хора. За всички, полагащи извънредни усилия за поддържане на добрата си форма и здравословно състояние, компанията разработка уникална формула аминокиселинен продукт в течна форма, който да ви даде ..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Amino Tech T.R.
Universal Nutrition Amino Tech T.R. предлага подбрани аминокиселини, витамини и минерали, които оптимизират здравето и възстановяват тялото след тренировка. Формулата е изключително подходяща за тежко трениращи атлети, за активни спортисти и хора с повишена двигателна активност. Продуктът съдържа ви..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Cuts 42 packs
Дали се подготвяте за състезание или просто трениране, за да придобиете превъзходна фигура, Ви е нужна силата и мощта на Animal Cuts. Не мислете, че тази добавка действа като другите аналогични продукти. Тя е създадена без каквито и да било компромиси, целта и е да даде професионални резултати на те..
123.00 лв.
Без данък:123.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Flex 44 packs
Един от ключовите фактори за успехите в спорта, в бодибилдинга са последователните тренировки (през ден, всеки ден и т.н.). нарастващото с всяка тренировка натрупване на износване в течение на седмици, месеци и години, може да доведе до сериозни последици за състоянието на ставите и връзките. Ставит..
93.00 лв.
Без данък:93.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Fury
Universal Nutrition Animal Fury е комплексна хранителна добавка, съдържаща перфектните съставки за сериозни спортисти. Компонентите подпомагат спортния напредък – насърчават по-бързо възстановяване, мускулния растеж, намалява катаболните реакции, увеличават енергията и силата.Аминокиселинна..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal M-Stak
Ако Вие сте сериозен спортист и търсите продукт, който ще доведе силата Ви и Вашата издръжливост до краен предел, то трябва да пробвате Animal M-Stak. Всеки пакет съдържа нужното количество съставки, разработени специално за да Ви помогнат по естествен път тялото Ви да изработва анаболитни хормони. ..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Mass
Специално за всички активно спортуващи, които искат да наддават на тегло и мускулатура, без обаче да трупат излишни мазнини, компанията Universal Nutrition, изработва своята феноменална формула - Animal Mass. Благодарение на приема на гейнъри, като добавка към хранителния си режим, вие ще успеете да..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Omega 30 packs
Незаменимите мастни киселини (ЕFA) са необходими на организма ни за хиляди микропроцеси в тялото ни, но за съжаление ние не можем да ги синтезираме сами и затова те трябва да бъдат получени от организма ни или с помощта на специални диети, богати на мастни киселини, или с добавки. Тук се притича на ..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Pak Powder 342 g
Universal Nutrition Animal Pak Powder е комплексен продукт, подходящ за сериозни спортисти, културисти, атлети и интензивно спортуващи хора. Ако спадате към тези групи вече сте наясно, че по естествен начин нещата се случват, но много по-бавно и не толкова добре, колкото желаете. Затова повечето спо..
110.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal PM 30 packs
Universal Nutrition Animal PM е невероятно ефективно средство за пълноценна почивка и релаксация на организма. Добавката съдейства за подобряването на съня, за бързото възстановяване на организма след тежки и интензивни физически натоварвания.Сънят, както знаем, е неотменна част от възстановител..
107.00 лв.
Без данък:107.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Pump 30 packs
В света не съществува аналог на това усещане, което изпитване когато вдигаме тежести. Именно това усещане ни кара всеки път да се връщаме в тренировъчната зала. Този, който го изпитва всеки ден, изпълнявайки силови упражнения с щанги или с гири, или с каквото и друго да е, знае че няма нищо по-добро..
128.00 лв.
Без данък:128.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Rage XL
Universal Nutrition Animal Rage XL е идеалното за вас решение, ако търсите натурални съставки, висока ефективност и подкрепа за спортно развитие. Формулата съдържа няколко комплекса, в които се съдържат витамини и минерали, аминокиселини, както и подбрани растителни екстракти. Цялото това многообраз..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Купи
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
Като сериозен бодибилдър ти искаш да станеш по-голям и по-силен. И търсиш всевъзможни начини. По същество, целта на всяка сериозна тренировъчна програма е съдействието за растежа на мускулната тъкан чрез увеличаването на естествения синтез от организма на анаболитни хормони, като в същото време се н..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Test 21 packs
Популярната серия Animal от Universal Nutrition съдържа в себе си много продукти, нееднократно доказващи ефективността на практика, за което свидетелстват отзивите на водещите популярни атлети. Сред всички линии, е добре да се обърне повече внимание на тестостероновия бустер Animal Test, който е сбо..
220.00 лв.
Без данък:220.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Whey
Мускулните клетки се нуждаят от голямо количество нутриенти за да поддържат своят метаболизъм и да изграждат мускулните влакна. Основните хранителни вещества за мускулните клетки са протеините, които постъпват чрез приетата храна и се разграждат до аминокиселини, които от своя страна се използват за..
102.00 лв.
Без данък:102.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
6 грама най-вкусните BCAA в доза! Повишена работоспособност! Ускорено възстановяване! Увеличавай ефикасността на тренировките с Animal Juiced Aminos!!! Това са мощни аминокиселини в комплекс с BCAA, които са предназначени за стратегическо увеличаване на силовите тренировки. Какво влиза в съдържаниет..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition BCAA Pro
За да увеличава своята мускулна маса, тялото ни се нуждае от прием на все повече хранителни вещества, които да стимулират изграждането на мускули. Както вероятно всеки знае, мускулите се изграждат от протеини, а протеините - от аминокиселини. Аминокиселините, които изграждат протеиновите молекули в ..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Creatine
Креатин е молекула, която се синтезира в тялото от храната или спортното хранене и съхранява енергия под формата на креатинфосфат. По време на физически натоварвания креатинфосфатът отдава енергията си на клетките. Точно заради това креатин е популярна спортна добавка за увеличаване на силовите пока..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Daily Formula
Universal Nutrition Daily Formula е хранителен суплемент, съдържащ витамини, минерали и ензими. Насочен е към подобряване на здравословното състояние, улеснява набавянето на важни за здравето микронутриенти и пасва на активния начин на живот на съвременните хора.В забързаното ежедневие малк..
23.00 лв.
Без данък:23.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Fat Burners
Universal Nutrition Fat Burners е уникална хранителна добавка, съдържаща витамини, минерали, растителни екстракти, карнитин и аминокиселини. Всички те са насочени към оптимизиране на здравето, а формулата е особено подходяща за спортуващи хора. В състава на Universal Nutrition Fat Burners влизат мно..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Fat Burners Easy To Swallow
Universal Nutrition Fat Burners Easy To Swallow представлява липотропен фетбърнър, съдържащ изцяло натурални съставки, които не стимулират нервната система и не са забранени за използване по време на състезания. Това е изключително добре за всеки атлет, желаещ да подобри своите постижения – ефективн..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Купи
Показани 1 от 24 | 37 (2 Страници)