Menu
Your Cart

Universal Nutrition

Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition 100% Beef Aminos
Аминокиселините имат неизменна роля във всички процеси, които се извършват в човешкия организъм, в това число и производството на протеини. След като се свържат чрез пептидни връзки аминокиселините образуват протеини. Аминокиселините имат множество функции: структурна (биосинтез на протеини), т..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition 100% Egg Aminos
Нуждата от аминокиселини е жизненоважна за всеки организъм и това се отнася и за човека. На практика всички протеини и ензими, както и някои други вещества в нашият организъм се изграждат от аминокиселини. Мускулите в човешкото тяло представляват протеинови влакна, които от своя страна се изграждат ..
107.00 лв.
Без данък:107.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Amino 2700
Universal Nutrition е сред най-известните брандове, специализирани в производството на хранителни добавки. От старта на своята дейност през 1977г., марката успява да натрупа богат асортимент от продукти, в доказано качество, което я прави изключително популярна и у нас. Серията добавки за оптимални ..
47.00 лв.
Без данък:47.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Amino Liquid 1000ml
Universal Nutrition e марка, позната с богатия си асортимент хранителни добавки за активно спортуващи хора. За всички, полагащи извънредни усилия за поддържане на добрата си форма и здравословно състояние, компанията разработка уникална формула аминокиселинен продукт в течна форма, който да ви даде ..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Amino Tech T.R.
Universal Nutrition Amino Tech T.R. предлага подбрани аминокиселини, витамини и минерали, които оптимизират здравето и възстановяват тялото след тренировка. Формулата е изключително подходяща за тежко трениращи атлети, за активни спортисти и хора с повишена двигателна активност. Продуктът съдържа ви..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Cuts 42 packs
Дали се подготвяте за състезание или просто трениране, за да придобиете превъзходна фигура, Ви е нужна силата и мощта на Animal Cuts. Не мислете, че тази добавка действа като другите аналогични продукти. Тя е създадена без каквито и да било компромиси, целта и е да даде професионални резултати на те..
123.00 лв.
Без данък:123.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Flex 44 packs
Един от ключовите фактори за успехите в спорта, в бодибилдинга са последователните тренировки (през ден, всеки ден и т.н.). нарастващото с всяка тренировка натрупване на износване в течение на седмици, месеци и години, може да доведе до сериозни последици за състоянието на ставите и връзките. Ставит..
93.00 лв.
Без данък:93.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Fury
Universal Nutrition Animal Fury е комплексна хранителна добавка, съдържаща перфектните съставки за сериозни спортисти. Компонентите подпомагат спортния напредък – насърчават по-бързо възстановяване, мускулния растеж, намалява катаболните реакции, увеличават енергията и силата. Ами..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal M-Stak
Ако Вие сте сериозен спортист и търсите продукт, който ще доведе силата Ви и Вашата издръжливост до краен предел, то трябва да пробвате Animal M-Stak. Всеки пакет съдържа нужното количество съставки, разработени специално за да Ви помогнат по естествен път тялото Ви да изработва анаболитни хормони. ..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Mass
Специално за всички активно спортуващи, които искат да наддават на тегло и мускулатура, без обаче да трупат излишни мазнини, компанията Universal Nutrition, изработва своята феноменална формула - Animal Mass. Благодарение на приема на гейнъри, като добавка към хранителния си режим, вие ще успеете да..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Omega 30 packs
Незаменимите мастни киселини (ЕFA) са необходими на организма ни за хиляди микропроцеси в тялото ни, но за съжаление ние не можем да ги синтезираме сами и затова те трябва да бъдат получени от организма ни или с помощта на специални диети, богати на мастни киселини, или с добавки. Тук се притича на ..
90.00 лв.
Без данък:90.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Pak Powder 342 g
Universal Nutrition Animal Pak Powder е комплексен продукт, подходящ за сериозни спортисти, културисти, атлети и интензивно спортуващи хора. Ако спадате към тези групи вече сте наясно, че по естествен начин нещата се случват, но много по-бавно и не толкова добре, колкото желаете. Затова повечето спо..
110.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Показани 1 от 12 | 37 (4 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.