Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Фолиева киселина

Фолиева киселина: защитник на вашето здраве

5 най-важни причини да изберете фолиева киселина

Изборът на хранителни добавки е важен елемент от всяка балансирана диета. Фолиевата киселина, известна още като витамин B9, е особено важна за човешкото тяло, така че трябва да бъде включена в ежедневната ви диета:

  1. Подпомага здравословното развитие на бременност – Фолиевата киселина е от решаващо значение за правилното формиране на невралната тръба на плода, като по този начин намалява риска от вродени дефекти.
  2. Предпазва здравето на сърцето – Витамин B9 помага за понижаване на нивата на хомоцистеин в кръвта, което е важен фактор за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания.
  3. Подобрява здравето на косата и кожата – Фолиевата киселина играе роля в поддържането на жизнеността и блясъка на косата и кожата, като предотвратява преждевременното стареене.
  4. Насърчава растежа и регенерацията на клетките – Витамин B9 е важен за синтеза на ДНК и клетъчното делене, което е от ключово значение за цялостното здраве на тялото.
  5. Укрепва когнитивните функции - Известен със способността си да подобрява паметта и концентрацията, както и да предпазва от невродегенеративни заболявания.

Защо си струва да се доверите на фолиевата киселина?

Като фитнес експерт с широки познания по спортна медицина, човешкото тяло и здраве, аз съм убеден, че приемането на хранителни добавки може значително да подобри вашето здраве и физическа форма. Фолиевата киселина, представена в нашата продуктова категория, е синоним на доказано качество и ефективност, подкрепени от референтни данни.

Нашите продукти с фолиева киселина са от съществено значение за всеки, който иска да защити и подобри здравето си. Те са внимателно подбрани и отговарят на всички стандарти за качество и безопасност. Като хранителна добавка фолиевата киселина ви помага да постигнете вашите фитнес цели, като същевременно поддържа тялото ви здраво и динамично.

Често задавани въпроси

Кой трябва да приема фолиева киселина?

Фолиевата киселина е особено важна за жени в репродуктивна възраст, бременни жени, хора с дефицит на витамин B9 и хора с високи нива на хомоцистеин в кръвта.

Има ли странични ефекти при приема на фолиева киселина?

Фолиевата киселина е витамин, който обикновено се усвоява добре от тялото. Има редки случаи на нежелани реакции, които най-често се проявяват при превишаване на препоръчителната дневна доза.

Може ли фолиевата киселина да помогне за подобряване на спортните постижения?

Директната връзка между фолиевата киселина и спортните постижения не е напълно доказана. Витамин B9 обаче допринася за цялостното благосъстояние и може индиректно да подпомогне спортните постижения чрез подобряване на когнитивната функция и енергийния метаболизъм.

Как да включите фолиева киселина в диетата си?

Фолиевата киселина може да се намери в тъмнозелени листни зеленчуци, ядки, бобови растения и зърнени култури, но също и под формата на хранителни добавки, които предлагаме на Protein.bg за тези, които се нуждаят от удобство и гарантирано качество.

За да обогатите вашата диета с най-висококачествени продукти с фолиева киселина, посетете нашата онлайн платформа Protein.bg, където гарантираме ТОП цени и отлична селекция от хранителни добавки.

Как мога да съм сигурен в качеството на хранителните добавки?

В Protein.bg си сътрудничим само с признати и сертифицирани производители на хранителни добавки, включително фолиева киселина, които са преминали строги тестове за качество и ефективност.

Приложение

Избирайки продукти с фолиева киселина от нашия каталог, вие инвестирате в здравето и бъдещето си. Не се колебайте да добавите този основен витамин към ежедневието си и усетете разликата, която може да направи.

За повече информация и поръчки посетете Protein.bg, където винаги ще намерите качеството, което отговаря на вашите нужди и цели.

Марка: OstroVit Модел: 20917 Folic Acid 400 mcg
OstroVit Фолиева Киселина – ключ за доброто здраве Като онлайн магазин за хранителни добавки, ние от Protein.bg разбираме важността на всеки компонент който влиза в диетите на клиентите ни, включително и OstroVit Фолиева Киселина, която е критично важна за разнообразието от биологични фун..
12.95 лв.
Без данък:12.95 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Филтрирай