Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Mex Nutrition

MEX Nutrition е създадена през 2010 г. с една цел: да направи висококачествени хранителни продукти и спортни добавки, използващи най-новите технологии и стандарти, както и да предложи научно тествани и одобрени потребителски продукти на конкурентни цени. Тази философия е това, което им позволява да се отличат като една от водещите марки в бранша.

Важна година за развитието на компанията е било през Януари 2014. Именно по това време, г-н Flex Wheeler, иконата на културизма, се присъединява към MEX, като вицепрезидент и главен съветник на компанията.

В момента MEX Nutrition предлагат три линии продукти. Те включват изключителната Flex Wheeler Pro Line, адресирана до професионалните спортисти, Sport Line, с участието на продукти, предназначени за различни спортнуващи хора, и Fit Line, посветена на ентусиасти от множество фитнес дисциплини, като например тези, използващи въжета, рингове или барове, както и тези, които включват почистване на тялото, вдигане на всички видове тежести, или спортове с високи интензитет, включително бягане, плуване и т.н.


Марка: Mex Nutrition Модел: Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Продуктът е хранителна добавка, осигуряваща подобряване на спортните резултати. Висококачествената формула увеличава силата по време на натоварване и подобрява възстановяването на гликогеновите запаси след това. Mex Flex Wheeler's​ Carbo Blast Pro Powder на добра цена осигурява повече издръжливост, ..
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Купи
Марка: Mex Nutrition Модел: American Standard Whey
American Standard Whey е суроватъчен протеин на марката Mex Nutrition, съставен от суроватъчен протеин концентрат и изолат - идеална комбинация от двата вида суроватъчен протеин, която представлява отличен източник на висококачествени протеини и невероятен вкус. Високата концентрация суроватъчни про..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.
Марка: Mex Nutrition Модел: Flex Wheeler’s 100% Beef Hydro Pro
100% Beef Hydro Pro се нарежда на едно от първите места на пазара за добавки за чист и виcoĸoĸaчecтвeн пpoтeин. Продуктът на производителя Mex Nutrition ще подобри и забърза синтеза на мycĸyлнитe влaĸнa и ще намали времето за възcтaнoвявaнe cлeд тpeниpoвĸa. В състава на Flex Wheeler’s 100% Beef Hydr..
109.00 лв.
Без данък:109.00 лв.
Купи
Марка: Mex Nutrition Модел: Mex Flex Wheeler's Hight Protein Gain Pro
Flex Wheeler's High Protein Gain Pro е гейнър на марката Mex Nutrition, съставен от комбинация от висококачествени протеинови източници като суроватъчен протеин, телешки протеин, яйчен албумин и глутаминови пептиди. В състава му се съдържат много ниски количества мазнини и комплексни въглехидратни и..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Купи
Марка: Mex Nutrition Модел: Mex Flex Wheeler’s Isolate Pro
Flex Wheeler's Isolate Pro е протеинов изолат на марката Mex Nutrition. Съставен е от суроватъчен и телешки протеин изолат, като суроватъчният протеин изолат е получен чрез филтрация при ниски температури, осигуряващи запазване на целостта на протеините. Това е идеалната комбинация за натрупване на ..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Марка: Mex Nutrition Модел: MEX Matrix 10
Продуктът съдържа комплексна формула, която осигурява цели разнообразни протеинови източници. Тази формула ви гарантира изключително добри резултати. Mex Nutrition - Matrix 10 е протеинова матрица, която подпомага качването на чиста телесна маса. Като хранителна добавка Матрикс 10 не съдържа аспарта..
96.00 лв.
Без данък:96.00 лв.
Марка: Mex Nutrition Модел: Mex Nitro Whey
Nitro Whey е суроватъчен протеин на прах на марката Mex Nutrition, съставен основно от суроватъчни протеини (концентрат и изолат) и соев протеин изолат. Тези протеини се усвояват и разграждат бързо в организма и така предоставят необходимите количества аминокиселини и пептиди в кръвта скоро след при..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Mex Nutrition Модел: MEX Size Max
Ако ви се струва, че тъпчете на едно място в фитнеса и не подобрявате резултатите си, значи е време да опитате Size Max на Mex Nutrition. Това е гейнър с много добро съдържание. Без добавен захар, но с подсилен състав от сложни въглехидрати, което от голямо значение. SIZE MAX е идеалната пpoтeинoвa..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)