Menu
Your Cart

Myprotein Maltodextrin

Myprotein Maltodextrin
Myprotein Maltodextrin
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein Maltodextrin
Видян от: 2603
16.00 лв.
Без данък: 16.00 лв.

Възможни варианти

КогатоMyprotein Maltodextrin осигурява продължителен инсулинов пик трябва да се увеличи телесното тегло, много хора прибягват до използването на гейнъри или продукти, съдържащи въглехидрати. Maltodextrin на Myprotein представлява именно продукт, който съдържа въглехидрати и по-точно малтодекстрин. Той е произведен под формата на прах, който ще ви помогне по-бързо и лесно да повишите теглото си. Малтодекстринът представлява полимер от последователно свързани молекули глюкоза, който спада към групата на сложните въглехидрати. Малтодекстринът е въглехидрат с висок гликемичен индекс, което означава, че много бързо се усвоява в организма и ви осигурява освобождаване на повече енергия. Това прави малтодекстринът отличен избор за прием след тренировка, като подчетава неговият ефект в комбинация със суроватъчни протеини или ВСАА. 

Малтодекстринът е полизахарид, който се произвежда от друг полизахарид - нишесте, а името му идва от неговата структура, съдържаща различен брой свързани молекули декстроза. Малтодекстринът е безвкусен бял прах (за разлика от декстрозата) и често се използва като основен въглехидратен източник във формулите на различни гейнъри, където обаче присъствието на протеини и мазнини намаляват неговият гликемичен индекс. 

Малтодекстринът не е естествен въглехидратен източник. Той се произвежда от други, често срещани суровини като например нишесте (оризово, царевично или картофено) и се влага в състава на голям брой продукти, свързани с качването на килограми, както и в много продукти - заместители на храна и дори в състава на някои протеинови продукти на прах. Причината за голямото използване на малтодекстринът е удобството, дължащо се на лесното усвояване и неутралният му вкус.

Както стана ясно, основната функция на малтодекстринът, а и негово основно предимство е повишаването на теглото. Това е и причината да се използва в голям брой продукти, целящи постигане на този ефект (напр. гейнъри). Малтодекстринът сам по себе си е с висок гликемичен индекс, който се определя за определено вещество в изолирано състояние. В комбинация с други съставки обаче, като например протеини, гликемичният индекс на малтодекстрина се намалява значително, което от своя страна води до продължителен инсулинов пик. Това позволява добавянето на малтодекстрин към към различните гейнъри да забавя усвояването на други съставки с по-голяма важност (протеини например), които да се доставят на клетките постепенно за продължително време, вместо наведнъж.

Изборът на малтодекстрин е може би най-добрият избор за основен въглехидрат, ако желаете сами да си направите собствен гейнър. Това със сигурност може да бъде по-добър и евтин вариант за качване на тегло. Предимството на малтодекстрина пред другите въглехидратни източници е бързото му разтваряне и бързото усвояване. Maltodextrin на Myprotein е отличен избор за прием след тренировка.

Защо да изберем Myprotein Maltodextrin?Maltodextrin на Myprotein е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

  • Висококчествен продукт за повишаване на тегло
  • Много добър източник на енергия
  • Висок гликемичен индекс
  • Продукт с неутрален вкус
  • Възстановява изчерпаните нива на гликоген
  • Лесен за разтваряне
  • Бързо разграждане в организма
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява малтодекстринът (Maltodextrin) на Myprotein?

Maltodextrin представлява комплексен въглехидрат - малтодекстрин, произведен под формата на прах от компанията Myprotein. Малтодекстринът представлява глюкозен полимер с висок гликемичен индекс. Малтодекстринът е бял безвкусен прах, който се разгражда бързо в организма и се разтваря лесно във вода или друга течност. Малтодекстринът е отличен енергиен източник за клетките, който подобрява техният метаболизъм и поддържа гликогеновите нива. Малтодекстринът в комбинация с други вещества осигурява продължителен инсулинов пик и спомага за постепенно освобождаване на вещества в организма. Maltodextrin не съдържа допълнителни вещества и съдържа 50 грама малтодекстрин във всяка доза от 50 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Maltodextrin - Малтодекстрин на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Maltodextrin (Малтодекстрин) на Myprotein?

Maltodextrin е подходящ за всеки, чиято цел е повишаване на теглото или за всеки, който желае да увеличи дневният си прием на въглехидрати. Освен това Maltodextrin е идеален избор за приготвянето на собствена формула гейнър, тъй като не съдържа никакви допълнителни вещества. Също така Maltodextrin сам по себе си е продукт с висок гликемичен индекс и бързо усвояване в организма.

Употреба и дозировка на Myprotein Maltodextrin:

Смесете една доза Maltodextrin (50 гр) към желано от вас количество вода. В зависимост от количеството вода, можете да изберете гъстотата на приготвената смес. Разбъркайте добре и използвайте преди и след тренировка за постигането на оптимални резултати. 

Съдържание в една доза (50 гр).

Състав: Стойност за 1 доза:
Енергия 200 kcal/850 KJ
Мазнини 0 гр
Въглехидрати
- захари
50 гр
0 гр
Протеини 0 гр
Соли <0.01 гр

Състав на Myprotein Maltodextrin : 100% Малтодекстрин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки