Menu
Your Cart

Аксесоари

3 в 1 платформа за скачане Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Платформа за скачане 3 в 1
3 в 1 платформа за скачане Soft Box на марката Active GymActive Gym Multi-Plyo Soft Box е основен фитнес аксесоар, който трябва да бъде в приоритетната част на списъка ви за пазаруване за всеки фитнес. Тя е със стандартните размери, удобни за упражнения - 51 см х 61 см х 75 см, ка..
299.40 лв.
Без данък:299.40 лв.
Active Gym Метален лост за набиране
New Разграбен
Марка: Active Gym Модел: Метален лост за набиране
Active Gym Метален лост за набиранеActive Gym Метален лост за набиране е универсален уред за набирания. Той е удобен за монтиране в дома, офиса и даже фитнес залата. Идеален е за качествена тренировка на мускулите на гърба, а също така и за кръстосан хват. Active Gym Метален лост за набиране е п..
144.00 лв.
Без данък:144.00 лв.
E-Z крив лост за скрипец Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: E-Z Curl bar cable attachment
E-Z крив лост за скрипец Active GymE-Z крив лост за скрипец Active Gym е необходим практически във всеки фитнес център. Той е много популярен сред любителите на „ръчни“  упражнения - за бицепс, трицепс, а също така и за раменни мускули. Основната му функция е максимално да понижи натоварван..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Модел: Expander Training Bands Set 5 Bands
Expander Training Bands Set 5 бр. | OstroVit Не изискват наличие на пространство и специални условия Удобни за пренасяне навсякъде и по всяко време За успешна тренировка на вътрешната и външната част на бедрата, гърба, горните крайници Увеличават мускулната маса Ст..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
L-образна ръкохватка за скрипец Active Gym
Hot е наличен
Марка: Active Gym Модел: L-cable Handle Attachment
L - образна ръкохватка за скрипец Active GymОсобеността в конструкцията на L - образна ръкохватка за скрипец Active Gym позволява нейното използване за упражнения за гръб (хоризонтална и вертикална тяга), а така също за разширение на трицепс, флексия за бицепс (чукове) някои други. Продуктъ..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Модел: Training Bands 4 Pieces Set
Training Bands 4 бр | OstroVitИзработени от 100% латекс Предлагат се в нива на съпротивление леко, средно, силно и изключително силно Предлагат се в следните размери 0,5 мм (зелен), 0,7 мм (червен), 0,9 мм (син), 1,1 мм (черен) Всички ластици са с дължина 50 см Комплект ластици за тре..
21.90 лв.
Без данък:21.90 лв.
TRX комплект Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: TRX Full Kit
TRX комплект Active GymПрактичен и универсален TRX Active Gym е предназначен за полноценни тренировки в домашни условия и за занятия на тренажор в залата. Фитнес комплектът представлява истинска тренировъчна система за всички необходими мускулни групи. Можете да тренирате вкъщи, сред природ..
108.00 лв.
Без данък:108.00 лв.
V-образен лост за трицепс за скрипец Active Gym
Hot е наличен
Марка: Active Gym Модел: Triceps pressdown bar cable attachment
V-образен лост за трицепс за скрипец Active GymV-образен лост за трицепс за скрипец Active Gym е снабден с ограничители за снемане на натоварването в китката и имат за цел предотвратяване на приплъзване на дланта. Подходящ е за бицепс асансьори (от стоящо, седящо или даже лежащо положение) и раз..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
V-образен лост с лагери за трицепс за скрипец Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Full extension bar cable attachment
V-образен лост с лагери за трицепс за скрипец Active GymV-образен лост с лагери за трицепс за скрипец Active Gym е снабден с ограничители за снемане на натоварването в китката и имат за цел предотвратяване на приплъзване на дланта. Подходящ е за бицепс асансьори (от стоящо, седящо или даже лежащ..
50.40 лв.
Без данък:50.40 лв.
Бокс станция Active Gym
New е наличен
Марка: Active Gym Модел: Box Station
Бокс станция Active Gym Box Station Active Gym е многофункционален боксов тренажор за трениране на силни, точни и бързи удари.Благодарение на уникалната система за поглъщане на удара се намалява рискът от травми. Системата за тренировки се структурира по следния начин: след 5-минутната..
4,900.00 лв.
Без данък:4,900.00 лв.
Вертикална стойка за гири Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Vertical Dumbbell Rack
Вертикална стойка за гири Active GymЗдравата и устойчива Вертикална стойка за гири Active Gym с А-образна форма е предназначена за поставяне на 20 гири. Тя има две страни за съхранение, като благодарение на тази си конструкция е доста компактна и удобна и не заема много място в помещението. ..
240.00 лв.
Без данък:240.00 лв.
Въже за скачане Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Въже за скачане
Въже за скачане Active GymВъже за скачане Active Gym е подходящо както за начинаещи, така и за професионалисти.  Този продукт изпълнява две главни функции. Специалистите съветват да бъде използван в качеството на активен отдих между силовите упражнения – особено, ако те се изпълня..
4.20 лв.
Без данък:4.20 лв.
Въже за скачане с лагери Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Въже за скачане
Въже за скачане с лагери Active GymУпражненията на Въже за скачане с лагери Active Gym са едни от най-енергоемките видове тренировки. Такъв вид фитнес позволява изгарянето на до 1000 – 1200 ккал за час занятия. Въжето е отличен вариант за кардио натоварване за повишаване на издръжливостта, ..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Гума за обръщане със стойка Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Tire Flip 180
Гума за обръщане със стойка Active GymГуми за обръщане на 180 градусаActive Gym TireFlip  е инструмент за функционална тренировка, включващ половин гума от трактор, монтирана на 180-градусов въртящ се шарнир. Обстоятелство, което помага упражнението да бъде изпълнено самостоят..
2,148.00 лв.
Без данък:2,148.00 лв.
Дамски Фитнес ръкавици Active Gym Missy Gloves
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Missy Gloves
Дамски Фитнес ръкавици Active Gym Missy GlovesДамски Фитнес ръкавици Active Gym Missy Gloves са един от най-важните аксесоари за тренировка във фитнес залата. Ако мъжките ръце могат да издържат натоварването на пръстите без рани и мазоли, то на нежните женски ръце са им просто необходими пр..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Дамски Фитнес ръкавици Active Gym Slim Gloves Pro Grip
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Slim Gym Gloves Pro Grip
Дамски Фитнес ръкавици Active Gym Slim GlovesДамски Фитнес ръкавици Active Gym Slim Gloves са един от най-важните аксесоария за тренировка във фитнес залата. Ако мъжките ръце могат да издържат натоварването на пръстите без рани и мазоли, то на нежните женски ръце са им просто необходими предпазн..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Дамски Фитнес ръкавици Active Gym Slim Gym Fit Grip
Hot е наличен
Марка: Active Gym Модел: Slim Gym Gloves Fit Grip
Дамски Фитнес ръкавици Active Gym Slim Gym GlovesДамски Фитнес ръкавици Active Gym Slim Gym Gloves са един от най-важните аксесоария за тренировка във фитнес залата. Ако мъжките ръце могат да издържат натоварването на пръстите без рани и мазоли, то на нежните женски ръце са им просто необходими ..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Единична ръкохватка за скрипец Active Gym
Hot е наличен
Марка: Active Gym Модел: Cable handle attachment
Единична ръкохватка за скрипец Active GymЕдинична ръкохватка за скрипец Active Gym може да се използва както отделно, така и като комплект. Тя позволява изпълнението на значителен диапазон упражнения, както с една ръка, така и с двете едновременно. На първо място Единична ръкохватка за скрипец A..
21.60 лв.
Без данък:21.60 лв.
Заключващи алуминиеви скоби за лостове Active Gym 50мм
Hot е наличен
Марка: Active Gym Модел: Скоби за лостове
Заключващи алуминиеви скоби за лостове Active Gym 50мм - чифтЗаключващи алуминиеви скоби за лостове Active Gym 50 мм са най-новият модел подобни аксесоари. Те са леки и теглото им изобщо не се усеща. Фиксирането на скобите на лоста става само с едно движение, което е много удобно, особено з..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Заключващи скоби за лостове Active Gym 50мм
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Скоби за лостове
Заключващи скоби за лостове Active Gym 50мм - чифтЗаключващи скоби за лостове Active Gym 50 мм са най-новият модел подобни аксесоари. Те са леки и теглото им изобщо не се усеща. Фиксирането на скобите на лоста става само с едно движение, което е много удобно, особено за начинаещи...
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Колани за йога Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Yoga Belts
Колани за йога Active GymКолани за йога Active Gym са един от най-често използваните аксесоари, особено подходящ за начинаещи. Докато тялото на трениращия е неподготвено, а мускулите са схванати, този атрибут спасява от разтягания и помага при изпълнението на много асани. Ако не сте в състояние ..
7.08 лв.
Без данък:7.08 лв.
Кросфит Tank шейна Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Tank Sled
Crossfit Tank шейна Active GymКросфит е спортна дисциплина, богата на разнообразие от упражнения и необичаен подход към спортния инвентар. Ярък пример за това е напълно уникалната Кросфит Tank шейна Active Gym. Тя е страхотен начин за тренировка на много групи мускули и развива чудовищна вз..
2,388.00 лв.
Без данък:2,388.00 лв.
Къс прав лост за скрипец Active Gym
е наличен
Марка: Active Gym Модел: Lat bar cable attachment
Къс прав лост за скрипец Active GymКъс прав лост за скрипец Active Gym е най-често срещаният вариант на лост за тяга в тренажорните зали. Простотата на конструкцията и въртящият се пръстен за прикрепване към уредите позволява с негова помощ да се правят множество упражнения за бицепс (сгъвания: ..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Лат лост за скрипец Active Gym
Hot е наличен
Марка: Active Gym Модел: Lat bar cable attachment
Лат лост за скрипец Active GymЛат лост за скрипец Active Gym традиционно се използва за вертикална тяга, но с негова помощ превъзходно се получават разширения на трицепс, пулоувър, хоризонтална тяга на мускулите на гърба и упражнения за бицепс. Натоварването може да бъде регулирано с помощта на ..
66.00 лв.
Без данък:66.00 лв.
Показани 1 от 24 | 76 (4 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки