Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Гейнъри > Musclemeds Carnivor Mass

Гейнъри > Musclemeds Carnivor Mass
2 - 3 Дни
Гейнъри > Musclemeds Carnivor Mass
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Марка: Musclemeds
 • Модел: Musclemeds Carnivor Mass
Видян от: 7596
93.00 лв.
Без данък: 93.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Гейнъри > Musclemeds Carnivor Mass

ПостиганетоCarnivor Mass съдържа бързоусвоими въглехидрати и протеини и е на топ цена от Protein.bg на добра фигура и натрупването на мускулна маса се нуждаят не само от приема на много калории, но също така и от добър хранителен източник, който да създаде благоприятни условя за протичането на анаболитните процеси. Това може да се постигне чрез правилно определяне на времето за прием на подходящи бързоусвоими съставки и чрез точното определяне и регулиране на инсулина.

Говорейки за бързо усвоимите макронутриенти, става въпрос за протеините и въглехидратите, които се съдържат в гейнъра на Musclemeds. Тяхното бързо абсорбиране увеличава кръвните нива на аминокиселините и глюкозата, което довежда до ускорено производство на гликоген и протеини и съответно до по-бързо натрупване на мускулна маса.

Инсулина е хормон, който значително влияе върху растежа и възстановяването на мускулите. Добре познати са неговите анаболитни свойства и способността му да повлиява натрупването на мускулна маса, особено когато се комбинира с протеини с висока биологична стойност (т.е. такива с пълен аминокиселинен профил и бързо усвояване).

Carnivor Mass е с формула, доста по-добра от тази на повечето от останалите гейнъри, предлагани на пазара. Скоростта на абсорбиране на протеините и въглехидратите и инсулиновия пик, който предизвиква гейнъра на Musclemeds може да бъде достигната от малко други продукти. Carnivor Mass комбинира в състава си уникален хидролизиран телешки протеин изолат и iSpike® технология, която усилва отделянето на инсулин. iSpike® технологията и телешкия протеин не само засилват и поддържат анаболитните процеси, но също така намаляват до минимум задържането на мазнини.

Телешкият протеин изолат е с доказани анаболитни свойства. Той е с висока биологична стойност и е най-добрата алтернатива на млечните протеини. Подобреният продукт на Musclemeds сега осигурява по-високи нива на аминокиселини и инсулин, като освен това се разгражда и усвоява със скоростта на суроватъчните протеини, което води до по-бързи ефекти. Carnivor Mass е с 350% по-висока концентрация на аминокиселини от телешка пържола. Друго предимство е, че е по-концентриран от суроватъчните протеини и в него не се съдържат мазнини и холестерол. Към Carnivor Mass допълнително са добавени 5 грама креатин и аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) за допълнителен анаболитен потенциал. Общо взето с Carnivor Mass вие получавате всички предимства на телешкия протеин, при това със скоростта с която се усвояват суроватъчните протеини, но без евентуалните минуси като алергени, лактоза и други, свързани с използването на млечни продукти.

iSpike® технлогията накратко включва индукция на производството на инсулин и насочването му към мускулите. Скоростта на разграждане на хранителните частици зависи от активната повърхност, която имат, т.е. от повъчрхността, върху която могат да се свържат разграждащите ензими. Колкото е по голяма тази повърхност, толкова повече ензими ще могат да се свържат и да разградят дадената молекула. Когато в случая това е някакъв полизахарид (въглехидрат), неговото разграждане води до получаване на глюкоза, която стимулира производството на инсулин. Въз основа на това Musclemeds добавят по-нискомолекулни, но по-голямо количество въглехидрати за да осигурят инсулинов пик и по този начин да се стимулира натрупването на мускулната маса.

След като е освободен инсулин в кръвта, той трябва да се насочи към мускулите. Значителна роля в този процес играе протеинът адипонектин (участва в метаболизма на глюкозата и разграждането на мастните киселини). Този протеин позволява повече инсулин да навлезе в мускулната тъкан чрез кръвта. Това е важно, за да се насочат приетите калории към натрупването на мускули, а не към скалдирането им под формата на мазнини.

Защо да изберем Musclemeds Carnivor Mass?Musclemeds Carnivor Mass притежава iSpike® технология, позволяваща отделянето и задържането в кръвта на повече инсулин, който влияе върху натрупването на мускулна маса

 • Гейнър с отлично качество
 • Съдържа супер бърз телешки протеин изолат
 • Специално селекционирани въглрхидрати
 • iSpike® технология за регулация на инсулина
 • Високи количества Креатин и ВСАА
 • Значително увеличава натрупването на мускули
 • Ускорява процесите на възстановяване
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява телешкия протеин Carnivor Mass на Musclemeds?

Carnivor Mass е гейнър на компанията Musclemeds, съставен от телешки протеин изолат с добавени креатин и ВСАА, и iSpike технология, при която се регулира освобождаването и задържането на инсулина чрез комплексни въглехидратни източници за по ефективно възстановяване на мускулите и натрупване на чиста мускулна маса. В състава на гейнъра няма захари, а мазнините са в минимални количества. Съдържанието на въглехидрати е 119-125 грама, а протеините са 50 грама във всяка доза от около 192 грама (4 лъжички).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Carnivor Mass - телешки протеин на марката Musclemeds

За кого е най-подходящ Carnivor Mass (телешки протеин) на Musclemeds?

Чрез специфичната комбинация между лесно усвоимия и бърз хидролизиран телешки протеин изолат и iSpike технологията, използвана от Musclemeds, Carnivor Mass позволява на бодибилдърите да се възползват от високоскоростната абсорбция и регулирането на инсулиновите нива в един продукт. Гейнъра е подходящ за вас ако желаете бързо да натрупате чиста мускулна маса.

Употреба и дозировка на Musclemeds Carnivor Mass:

Смесете една доза (191-193 грама) Carnivor Mass с около 500-700мл вода. Тъй като високите нива на инсулин траят от 30 до 120 мин. може да приемате гейнъра след тренировка (за по-бързо възстановяване), сутрин след ставане (за да потиснете катаболизма и да възстановите анаболитните процеси), или няколко часа след ядене по всяко време.

Хранителна стойност за една доза от около 192гр (4 лъжички) за вкус шоколад

Хран, стойностшоколадшок ореховкишок. фъстягодаванил карамел
Калории
- от мазнини
710
23
690
25
715
15
720
20
710
20
Мазнини
- наситени
3 g
2.5 g
3 g
2.5 g
2 g
-
2 g
2 g
2 g
1.5 g
Холестерол0 mg-1 mg0 mg0 mg
Въглехидрати
- фибри
- захар
125 g
2 g
0 g
119 g
2 g
0 g
125 g
1 g
0 g
125 g
-
0
125 g
-
0 g
Протеини50 g50 g50 g50 g50 g
Хром (454®)200 mcg200 mcg200 mcg200 mcg200 mcg
Натрий970 mg690 mg710 mg750 mg940 mg
Калий570 mg480 mg214 mg310 mg340 mg

Състав на Carnivor Mass : iSpike® технология [съдържание на реактивната въглехидратна система, увеличаваща нивата на инсулин (малтодекстрин, восъчна царевица, амилаза, глюкоамилаза), Система за усилване на сигнала за инсулин (agaricus blazei - гъба, D-пинитол, 4-хидроксиизолевцин, Хром 454®), Carnivor BPI телешки протеин изолат (съставен от хидролизиран телешки протеин изолат, креатин монохидрат, L-глутамин, ВСАА, и технология за задържане на азот™ - междинни продукти (глутамин-алфа-кетоглутарат, орнитин-алфа-кетоглутарат, алфа-кетоглутарат, алфа-кетоизокапроат), Натурални и изкуствени аромати/Какао (в зависимост от вкуса), Средноверижни триглицериди, Силициев диоксид, Сол, Ацесулфам К, Сукралоза

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър