Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Doctor's Best

Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg
Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid е добавка, съдържаща алфа-липоева киселина на капсули. Формулата е подходяща за защита срещу свободните радикали, предлага подкрепа при диабет и увеличава енергията. Счита се, че оксидативният стрес е в основата на редица заболявания, някои от които много сериозни. Еж..
44.29 лв.
Без данък:44.29 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Ashwagandha Featuring Sensoril 125 mg
Doctor's Best Ashwagandha Featuring Sensoril е хранителна добавка с индийски женшен на капсули. Формулата съдържа само растителни съставки и е подходяща за вегани и вегетарианци. Ашваганда, което е друго име на растението, предлага изключителна подкрепа за здравето като се включва отлично в суплемен..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Купи
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg
Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure е хранителен суплемент, съдържащ астаксантин на капсули. Формулата насочена към осигуряване на мощна протекция срещу свободните радикали, при това с натурални и ефективни средства. Всяка доза от продукта съдържа астаксантин от микроводорасли, с което се превръ..
79.89 лв.
Без данък:79.89 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure
Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure е здравословна добавка, съдържаща бенфотиамин. Веществото е дериват на витамин B1 и участва в поддържане на нивата му в организма. Витаминът играе съществена роля в дейността на сърцето, нервната система и особено за метаболизма на глюкозата. B1 е с водоразт..
63.90 лв.
Без данък:63.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain
Best 3000 GDU Bromelain от Doctor's Best е хранителна добавка с бромелаин на капсули. Формулата съдържа протеолитичния ензим бромелаин, който се извлича от плода и стеблата на ананас. Успешно се включва в различни режими за подобряване на храносмилането, за укрепване на имунитета, прочистване на кръ..
80.09 лв.
Без данък:80.09 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg
В днешно време раковите болести прогресират. Стандартните методи за лечение не винаги помагат да се справим с онкологията. Като спомагателно средство идват на помощ много продукти, включително и хранителната добавка на компанията Doctor's Best – Best Artemisinin 100 mg капсули, която е на невероятна..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Biotin 5000 mcg
Витамините са вещества с много голямо значение за организма. Те са необходими за поддържане на нормалното състояние на тялото и ключови съединения в много биологични процеси, протичащи в живите организми. Витамините представляват органични съединения, които са необходими в много малки количества, но..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Cinnamon Extract Cinnulin 125 mg
Doctor's Best Best Cinnamon Extract Cinnulin е натурална хранителна добавка, съдържаща патентован водоразтворим екстракт от канела - Cinnulin PF. Извлекът от кората на Cinnamomum burmanii богат химичен състав, който е подложен на патентована филтрация. Целта е да се осигури съдържание само на полиме..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Купи
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Collagen Types I and III
Противно на схващането, колагенът не се използва само и единствено за разкрасяване. Въпреки че ефектите са най-видими при косата, кожата и ноктите, колагенът възстановява здравето на ставите, укрепва органите и кръвоносните съдове, подобрява храносмилането и чревната функция и подпомага отслабването..
58.99 лв.
Без данък:58.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best D-Ribose 850 mg
Рибозата е монозахарид, който участва в образуването на рибонуклеиновата киселина, нуклеотидите, аденозина и други важни за организма вещества. D-рибозата е въглехидратна молекула, която е основна градивна единица за производството на аденозин трифосфат (АТФ). Аденозин трифосфатът от своя страна е и..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Fucoidan 70%
Световният океан е най-богатият източник на природни вещества: минерали, витамини, полизахариди, антиоксиданти, ензими, способни да донесат неизмерима полза за здравето на човека. Особено място сред многообразието на морските организми заемат водораслите. В техния състав се съдържат биологично актив..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Fully Active B Complex
В човешкият организъм витамините играят жизненоважна роля. Те осигуряват нормалното протичане на много биохимични процеси, участвайки като коензими и кофактори за различни ензими. Освен това, витамините са важни и за производството на редица съединения, осигурявайки тяхната стабилност или директно с..
39.59 лв.
Без данък:39.59 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Fully Active B12
Doctor's Best Best Fully Active B12 е хранителна добавка с витамин B12 на капсули. Формулата съдържа високоусвоима форма на витамина, а именно – метилкобаламин. Продуктът е подходящ за употреба и от хора, които не приемат животински храни, и които са едни от най-застрашените от дефицит на витамина. ..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate
Doctor's Best Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate е комплексна хранителна добавка, съдържаща висококачествени съставки с висока потентност – хиалуронова киселина, хондроитин сулфат и хидролизиран колаген тип II. Формулата е насочена към подобряване здравето на ставите, укрепване на съедини..
52.99 лв.
Без данък:52.99 лв.
Купи
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Lumbrokinase
Учените са доказали, че земните червеи са най-древните безгръбначни обитатели на нашата Планета. До сега са описани повече от 3000 вида от тези същества. Днес на основата на този природен материал, компанията Doctor's Best предлага хранителната добавка Best Lumbrokinase.Благодарение на съвременн..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Lutein 10 mg
Doctor's Best Best Lutein е здравословна хранителна добавка, съдържаща лутеин и зеаксантин на капсули. Лутеинът е естествена субстанция, която се съдържа в спанакът, царевицата, яйчният жълтък и други. Той притежава силни антиоксидантни качества и защитава клетките от увреждане. В частност е много п..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Lutein 20 mg
Често, подлагани на окислителното действие на слънчевите лъчи, нашите очи имат нужда от цялата антиоксидантна сила за защита, която могат да получат. Витамин С и някои биофлавоноиди са мощни пазачи на нежните клетки на ретината.Каротиноидите в плодовете и зеленчуците, са изключително ефикасни ан..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best MSM 1500 mg
MSM е естествена форма на сярата, която присъства във всички организми. Това са малки частички в течностите и тъканите на организма, които се нуждаят от ежедневно обновяване с помощта на хранителни продукти. Такава е и хранителната добавка на Doctor's Best – Best MSM 1500 мг на превъзходна цена...
35.49 лв.
Без данък:35.49 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Multiple
Doctor's Best Best Multiple е добавка с мултивитамини и минерали, които са нужни за доброто здраве, жизненост и защита. Формулата съдържа високи дози подбрани витамини и оптимални количества минерали, участващи в поддържането на нормалните функции на организма. Изцяло вегетарианският състав прави пр..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best PQQ
За всяка програма против стареене, основните приоритети са здравословното хранене и физическото натоварване. Но съществуват и други инструменти. Природата ни ги представя под формата на антиоксиданти, които помагат в борбата със стареенето и дори обръщат този процес. Една от основните причини за ста..
75.49 лв.
Без данък:75.49 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg
На всеки човешки организъм, за да се развива и за да функционира нормално, му трябва пълен комплекс от необходими витамини, макро и микроелементи. Един от необходимите компоненти за пълноценното подхранване на човека е липоевата киселина. Това химично съединение притежава силни антиоксидантни свойст..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Купи
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Tocotrienols 50 mg
Doctor's Best Best Tocotrienols е хранителна добавка с витамин Е. Формулата съдържа пълната гама токофероли и токотриеноли (от червено палмово масло) - витамин Е (d-алфа-токоферол) и d-токотриеноли. Витаминът е един от четирите с мастноразтворима структура и има сериозно значение за здравето. ..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU
Doctor's Best Best Vegan Vitamin D3 2500 IU е хранителна добавка, която съдържа вегетариански витамин D3. Формулата съдържа сертифициран растителен витамин Д3 – Vitashine. Този мастноразтворим витамин има огромно значение за здравето и участва в редица процеси. Особено популярен е в областта на здра..
39.69 лв.
Без данък:39.69 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Vitamin C 1000 mg
Doctor's Best Best Vitamin C е висококачествена хранителна добавка, съдържаща един от най-популярните и важни за здравето витамини. Аскорбиновата киселина участва в някои процеси като активиране на защитните сили на организма, предпазване от окислителни реакции, синтез на колаген, калциев метаболизъ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Показани 1 от 24 | 78 (4 Страници)