Menu
Your Cart

Doctor's Best

Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best 5-HTP Serotonin Booster 100 mg
Когато човек се стреми да изгради здраво тяло и да поддържа оптимална форма, важен е не само хранителният режим, но и като цяло воденето на здравословен живот. Това включва освен физическите тренировки и достатъчно пълноценен сън. Много голям процент от хората страдат от проблеми със съня, било то в..
35.40 лв.
Без данък:35.40 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg
Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid е добавка, съдържаща алфа-липоева киселина на капсули. Формулата е подходяща за защита срещу свободните радикали, предлага подкрепа при диабет и увеличава енергията. Счита се, че оксидативният стрес е в основата на редица заболявания, някои от които много сериозни..
29.10 лв.
Без данък:29.10 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Ashwagandha Featuring Sensoril 125 mg
Doctor's Best Ashwagandha Featuring Sensoril е хранителна добавка с индийски женшен на капсули. Формулата съдържа само растителни съставки и е подходяща за вегани и вегетарианци. Ашваганда, което е друго име на растението, предлага изключителна подкрепа за здравето като се включва отлично в супл..
29.50 лв.
Без данък:29.50 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg
Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure е хранителен суплемент, съдържащ астаксантин на капсули. Формулата насочена към осигуряване на мощна протекция срещу свободните радикали, при това с натурални и ефективни средства. Всяка доза от продукта съдържа астаксантин от микроводорасли, с което се пр..
37.20 лв.
Без данък:37.20 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure
Doctor's Best Benfotiamine with BenfoPure е здравословна добавка, съдържаща бенфотиамин. Веществото е дериват на витамин B1 и участва в поддържане на нивата му в организма. Витаминът играе съществена роля в дейността на сърцето, нервната система и особено за метаболизма на глюкозата. B1 е с водо..
63.90 лв.
Без данък:63.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain
Best 3000 GDU Bromelain от Doctor's Best е хранителна добавка с бромелаин на капсули. Формулата съдържа протеолитичния ензим бромелаин, който се извлича от плода и стеблата на ананас. Успешно се включва в различни режими за подобряване на храносмилането, за укрепван..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Agaricus Blazei 40% 400 mg
Doctor's Best Best Agaricus Blazei е уникален продукт, съдържащ екстракт от гъбата Агарикус Блазей. Тя е изключително полезна за здравето, а съставът й е изследван в посока противодействие на раковите образувания. Освен това, екстрактът от гъби Агарикус влияе положително върху състоянието на иму..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg
В днешно време раковите болести прогресират. Стандартните методи за лечение не винаги помагат да се справим с онкологията. Като спомагателно средство идват на помощ много продукти, включително и хранителната добавка на компанията Doctor's Best – Best Artemisinin 100 mg капсули, която е на ..
102.00 лв.
Без данък:102.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Biotin 5000 mcg
Витамините са вещества с много голямо значение за организма. Те са необходими за поддържане на нормалното състояние на тялото и ключови съединения в много биологични процеси, протичащи в живите организми. Витамините представляват органични съединения, които са необходими в много малки количества, но..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Cinnamon Extract Cinnulin 125 mg
Doctor's Best Best Cinnamon Extract Cinnulin е натурална хранителна добавка, съдържаща патентован водоразтворим екстракт от канела - Cinnulin PF. Извлекът от кората на Cinnamomum burmanii богат химичен състав, който е подложен на патентована филтрация. Целта е да се осигури съдържание само на по..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Collagen Types I and III
Противно на схващането, колагенът не се използва само и единствено за разкрасяване. Въпреки че ефектите са най-видими при косата, кожата и ноктите, колагенът възстановява здравето на ставите, укрепва органите и кръвоносните съдове, подобрява храносмилането и чревната функция и подпомага отслабването..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best D-Ribose 850 mg
Рибозата е монозахарид, който участва в образуването на рибонуклеиновата киселина, нуклеотидите, аденозина и други важни за организма вещества. D-рибозата е въглехидратна молекула, която е основна градивна единица за производството на аденозин трифосфат (АТФ). Аденозин трифосфатът от своя страна е и..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Показани 1 от 12 | 79 (7 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.