Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Тренировъчни уреди и аксесоари

Продуктите от тази категория са важни компоненти в спортната индустрия и фитнес общността. Те се използват за трениране на вашите мускули, подобряване на издръжливостта и общата физическа форма. В следващите редове ще разгледаме подробно тези аксесоари.

1. Стойки за лицеви опори:

Стойките за лицеви опори са основен аксесоар, който подпомага правилното изпълнение на лицевите опори. Те обикновено са изработени от здрава стомана или алуминий и предлагат стабилна платформа за подкрепа по време на упражнението. Височината на стойките може да бъде регулирана, позволявайки на потребителя да избира нивото, което му отговаря. Това е особено полезно за начинаещи, които имат нужда от по-ниска платформа, преди да надминат лицевите опори върху пода.

2. Дъска за лицеви опори:

Дъската за лицеви опори е плоска повърхност, която се използва като подложка за ръцете по време на упражнението. Тя обикновено е изработена от издръжлив материал, който осигурява добро сцепление, за да се предотврати хлъзгането на ръцете по време на изпълнението на лицевите опори. Дъската има подходящи размери и форма, които позволяват на потребителя да поддържа стабилност и контрол по време на упражнението.

3. Ръкохватка за предмишници:

Ръкохватката за предмишници е допълнителен аксесоар, който се използва, за да се увеличи комфортът и здравината на вашия захват. Ръкохватката за предмишници е спортен аксесоар, който се използва за подпомагане и подобряване на изпълнението на упражнения, свързани с предмишниците. Тази ръкохватка има за цел да осигури по-добен захват, комфорт и сигурност по време на тренировка, като намалява натоварването върху предмишниците и предпазва кожата от износване и наранявания.

Всички тези аксесоари са от съществено значение за упражненията, които изпълнявате и съдействат за подобряване на техниката и предотвратяване на травми. Те се използват както от професионални спортисти, така и от хора, които търсят начин за поддържане на здравословен начин на живот. В комбинация с правилния тренировъчен режим и диета, използването на стойки за лицеви опори, дъска за лицеви опори и ръкохватка за предмишници може да доведе до подобрение на мускулната сила, баланса и общата физическа подготовка.

В заключение, стойките за лицеви опори, дъската за лицеви опори и ръкохватката за предмишници са инструменти, които допринасят за постигане на високи резултати в упражненията. Те предоставят необходимата стабилност, комфорт и сигурност, които са от съществено значение за трениращите и помагат за изграждане на здраво и силно тяло.

Марка: OstroVit Модел: 31651 Hand and Arm Exercise Equipment Ръкохватка з?
Преоткрийте силата на ръцете си благодарение на OstroVit Hand and Arm Exercise Equipment Ръкохватка за предмишница + Гума за стискане и тренировка на пръстите 4 бр.  Поддържането на ръцете Ви здрави и силни е от ключово значение, независимо дали сте спортист, музикант или просто искате да подд..
29.95 лв.
Без данък:29.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 28754 Push Up Bars Стойки за лицеви упори
Push Up Bars / Стойки за лицеви упори – идеалният съюзник за перфектни гръдни мускули Нито едно друго упражнение със собствено тегло не изгражда гръдните мускули така добре, както сгъванията и разгъванията в лицеви опори на стойка за ръце. Но това не е лесно. Изпълняването на лицеви опори изисква в..
15.95 лв.
Без данък:15.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 28753 Push Up Board Дъска за лицеви опори
Дъска за лицеви опори – идеален уред за укрепване на гърдите, коремните мускули, ръцете и гърба Благодарение на оптималната си форма и уникален дизайн, OstroVit Push Up Board / Дъска за лицеви опори, която ние от Protein.bg Ви предлагаме на супер цена, ще Ви помогне да получите силни и стегнат..
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Филтрирай