Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Комплексни аминокиселини

Започнали сте да тренирате, имате нова фитнес програма или сте решили да се занимавате с любимия си спорт? Едва ли в началото ще се сетите, че имате нужда от прием на аминокиселини! Но истината е, че аминокиселините само могат да подобрят Вашите пocтижeния. Те са основата, без която няма да израстнете в който и да е спорт. За тези, които не са запознати с действието на аминокиселините, трябва да знаете, че без тях възcтaнoвявaнeто Ви ще бъде много трудно.

Организмът Ви има нужда от пълноценно зареждане преди тренировка, а комплексните аминокиселини ще Ви помогнат и да увеличите мускулния обем, ще Ви осигурят кик-старт на растежа и стабилни енергийни нива по време на самата тренировка. В началото на всяка тренировъчна програма ще се радвате на добър тонус, удовлетворяващи резултати и добро настроение. Но в последствие ще усетите, че нещата не са както са били в началото. Нито резултатите, нито тонусът ще са същите и ще започнете да се прибирате все по-изморени от обичайното. Възможно е дори да започнете да пропускате тренировки заради натрупалата се умора. Това се дължи на факта, че организмът Ви не се възстановява така бързо, както преди. Тук идва моментът, в който трябва да прибегнете до Комплексните аминокиселини. Те имат огромно значение за доброто възстановяване и успехите в залата.

Марка: Amix Модел: AMIX Amino HYDRO-32
AMIX Amino HYDRO-32 е идеалният избор за всеки активен спортист и особено в областта на бодибилдинга. Формулата на продукта Amino HYDRO-32 е насочена към покриване на повишените нужди от протеин, които тези атлети имат. Хранителният режим често не е в състояние да задоволи потребността от белтъчини..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
Марка: Amix Модел: AMIX Amino Pills
AMIX Amino Pills е пълноценен хранителен суплемент, съчетаващ във формулата си три източника на белтъчини и важни аминокиселини. Освен ползите за всеки бодибилдър, продуктът предлага и удобна форма за прием – таблетки. С два приема дневно си осигурявате мощен аминокиселинен тласък, стимул върху син..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Amino X
Amino X на BSN предлага иновативна форма на аминокиселини. Те са лесни за употреба, предлагат страхотен вкус и, най-важното, цели 10 г важни аминокиселини в доза. Благодарение на тези си качества добавката Amino X стимулира синтеза на протеини и мускулното нарастване, като същевременно предпазва тък..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Rebuild EDGE
BSN Rebuild EDGE е мощен следтренировъчен продукт, в чиято формула присъстват подбрани компоненти. Страхотен избор за сериозни атлети и при проблеми с възстановяването след натоварване. Продуктът действа в много посоки – стимул за регенериране, условия за мускулен растеж, подкрепа за имунитета и защ..
61.00 лв.
Без данък:61.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: Everbuild Cryo Cell
Cryo Cell са комплексни аминокиселини, произведени от американската компания Everbuild, които имат разнообразни ефекти върху организма. Това се дължи на състава на Cryo Cell, който включва аминокиселини с разклонени вериги, глутамин, цитрулин, таурин, електролити и витамини. Cryo Cell е уникална фор..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Марка: Gaspari Модел: Gaspari Amino Max 8000
Аминокиселините са структурни части на протеините, които пък са нужни на тялото за да изгражда своите мускули. Протеините, които изграждат мускулните влакна (и не само) в човешкото тяло са съставени от 20 различни аминокиселини, които се комбинират по различен начин в дълги полипептидни вериги. За о..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Citrulline Malate
Разработеният суплемент Citrulline Malate от Myprotein е отлично предложение за тези от вас, подложени на интензивни физически и спортни натоварвания. В резултат от тях в организма се получават вторични продукти - токсини като млечна киселина и амоняк, за чието премахване успешно ще помогне този про..
47.99 лв.
Без данък:47.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein EAA Plus (Essential Amino Acids)
Изграждането на мускулната маса зависи почти изцяло от способността на тялото да синтезира протеини, които да съставят мускулните влакна. За този синтез на протеини, мускулните клетки трябва да разполагат с необходимите единици, които ги съставят, а именно аминокиселини. Аминокиселините представлява..
34.49 лв.
Без данък:34.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein EAA Powder
Myprotein EAA Powder e суплемент, съдържащ есенциални аминокиселини на прах. Формулата е насочена към възстановяване нивата на тези важни за здравето микронутриенти. Есенциалните аминокиселини не могат да се синтезират в тялото самостоятелно и обикновено се набавят чрез храна. Въпреки това, небаланс..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Impact Pump Blend
Impact Pump Blend е продукт на марката Myprotein - комплексни аминокиселини, подпомагащи цялостното представяне по време на тренировки. Impact Pump Blend съдържа шест видa аминокиселини, повишаващи силата, енергията и издръжливостта. В състава на комплексните аминокиселини влизат Аргинин алфа кетогл..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein MyAmino Complex
Аминокиселините са структурни химически единици или „строителните елементи”, образуващи белтъците. Аминокиселини на 16% се състоят от азот, което е основното им химично отличие от другите два важни хранителни елемента – въглехидратите и мазнините. Значението им за организма се определя от онази огро..
85.99 лв.
Без данък:85.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein MYPRE (Pre Workout)
MYPRE (Pre Workout) от Myprotein e пълноценен предтренировъчен суплемент, който включва във формулата си най-важните съставки за една качествена тренировка. Благодарение на MYPRE ще подобрите спортните си постижения – повече серии, повече повторения в серия, по-големи работни тежести, бързо възстан..
63.99 лв.
Без данък:63.99 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Amino Complete
Както е известно, аминокиселините са съставните части на протеините, които изграждат мускулите в човешкото тяло. Когато човек приема протеини под някаква форма, при попадането им в организма, те започват да се разграждат до аминокиселини. Получените аминокиселини след разграждането на протеините мог..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Amino Peptide
За да функционира нормално и да се развива, човешкото тяло се нуждае от протеини, с които да изгражда различните тъкани и органи, да синтезира ензими и други вещества, регулиращи метаболизма. Тези протеини човек може да си набави с храната или чрез хранителни добавки. Когато попаднат в организма, пр..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Amino-9 Essentials Powder
Аминокиселините представляват органични киселини, които съдържат аминогрупа към молекулата си и имат способността да изграждат дълги вериги, наречени протеини. Протеините са необходими на всички живи организми за да изградят своите тъкани и органи, да произвеждат ензими, хормони и други съединения. ..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine
Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine представлява комплексна хранителна добавка, съдържаща аминокиселинна формула. В нея са включени заменими и незаменими аминокиселини, подкрепящи нормалното функциониране на организма и имащи значение при спортуване за качване на мускулна маса. Освен за бъ..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Amino Chewable 100
Amino Chewable 100 представляват дъвчащи дражета или таблетки, които съдържат аминокиселини в свободна форма. Този продукт е произведен от компанията Optimum Nutrition и осигурява 1 грам аминокиселини за всяка доза, състояща се от две таблетки. Чрез приема на Amino Chewable 100 може да увеличите дне..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Купи
Марка: Optimum Nutrition Модел: Optimum Amino Energy
Amino Energy 30 serv. представлява комплекс от аминокиселини, произведени от компанията Optimum Nutrition, който съдържа различни аминокиселини в свободна форма, които ще ви помогнат да натрупате чисти мускули, ще ви осигурят необходимата енергия и ще предпазят мускулната ви тъкан от разграждане. Am..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Марка: Pure Nutrition Модел: Pure Nutrition Amino 2000 + Leucine
Изграждането на мускулите зависи от протеините, които се произвеждат в тялото, а за да се синтезират протеини е необходимо да се осигури достатъчно количество аминокиселини - съставните части на протеините. В човешкият организъм аминокиселините са 20, като се делят на заменими и незаменими. Amino 20..
21.00 лв.
Без данък:21.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Amino 2700