Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Минерали

Голямо разнообразие от минерали, изключително важни за Вашия организъм, ще откриете на нашия сайт protein.bg. Основното действие на минералите под формата на хранителни добавки е да подсилва имунната система и да попълва недостига на определени вещества в организма. Минералите като добавки се срещат по единично, но и често в комбинации с витамини, тъй като подсилват ефекта от тяхното действие.

Един организъм, лишен от необходимите му минерали ,не може да усвои добре всички хранителни вещества и да елиминира свободните радикали. Затова, ако се стремите към по-добро здраве и здравословен живот, е необходимо да си набавяте минерали към своето меню. Благодарение на новите технологии в разработването на хранителни добавки и некачествената храна, която консумираме, вече са създадени добавки и минерали в колоидална форма, които могат да се усвояват до 100% от организма.

Ако обаче смятате, че консумирате храна, богата на витамини и минерали, можете да преустановите и прегледате междувременно кои хранителни добавки с минерали и витамини биха Ви били от полза.

Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Nutrition Vit&Min
Витамините и минералите са крайно необходими вещества за поддържането на нормалната жизнена дейност на човешкия организъм. Най-вече те са необходими на хора, подложени на значителни физически натоварвания. За спортистите, които се занимават със спорт, свързан с бързина и сила, при сериозните натовар..
20.49 лв.
Без данък:20.49 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Nutrition ZMA
В човешкото тяло не е предвидено отделно „хранилище” за цинка. Но женските и мъжките организми постоянно се нуждаят от този минерал, тъй като той изпълнява важни функции. Цинкът е важен за поддържането на работоспособността на имунната система, участва в процесите на създаване на нови клетки, задейс..
28.49 лв.
Без данък:28.49 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Zinc 25mg
Цинкът е основен минерал, който може да се открие в почти всяка клетка на човешкия организъм и участва в много ензимни реакции. Съвременната екологична ситуация води до факта, че от дефицит на цинк страда почти цялото население. При недостатъчното му съдържание в храната се наблюдава намален апетит,..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Biotin 5000 mcg
Витамините са вещества с много голямо значение за организма. Те са необходими за поддържане на нормалното състояние на тялото и ключови съединения в много биологични процеси, протичащи в живите организми. Витамините представляват органични съединения, които са необходими в много малки количества, но..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Multiple
Doctor's Best Best Multiple е добавка с мултивитамини и минерали, които са нужни за доброто здраве, жизненост и защита. Формулата съдържа високи дози подбрани витамини и оптимални количества минерали, участващи в поддържането на нормалните функции на организма. Изцяло вегетарианският състав прави пр..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's best High Absorption Magnesium Chelated
Магнезият е минерал, необходим ежедневно в значителни количества за организма, и повечето хора не осъзнават колко е важен за здравето. Той е един от най-значимите кофактори в човешкото тяло, за който се смята, че участва в много голям брой ензимни реакции. Като основен хранителен минерал, една от гл..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Купи
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin Gl
Цинкът е микроелемент, който е изключително необходим на организма и взима участие в повече от 300 биохимични реакции в човешкото тяло. Играе роля в синтеза на ДНК и РНК молекули, които предават генетичната информация през поколенията. Цинкът е важен компонент за много ензими и участва в тяхното акт..
71.99 лв.
Без данък:71.99 лв.
Купи
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor`s Best Calcium Bone Maker Complex
Doctor`s Best Calcium Bone Maker Complex е комплексен хранителен продукт, съдържащ всичко нужно за поддържане на здрави кости и подпомагане на доброто здраве. Добавката е лесна за дозиране и прием, като осигурява ценни витамини и минерали нужни за оптималното функциониране на организма.Калий ..
52.19 лв.
Без данък:52.19 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Magnesium
Нашето динамично ежедневие е свързано с неправилно хранене, постоянен стрес и вечно бързане, това именно става причина организмът ни често да изпада в дефицит на важни минерали. Човешкото тяло има нужда от редица минерали и витамини за своето ежедневно и правилно функциониране, което е предпоставка ..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Vitamin D3
Calcium & Vitamin D3 е продукт, произведен от компанията Myprotein под формата на таблетки, които съдържат калций и витамин D3, които са от основно значение за поддържането на здрава костна тъкан. Витамин D представлява група от мастно-разтворими вещества, наречени секостероиди. Те са от голямо знач..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Chromium Picolinate
Chromium Picolinate от Myprotein е висококачествена добавка, съдържаща хром. Този микроелемент има голямо значение за организма, но това, което му е извоювало място в редиците на спортните суплементи, е способността му да поддържа нивата на инсулин подходящи за стимулиране на растежа. Но с това не с..
17.50 лв.
Без данък:17.50 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Iron plus Folic Acid
Myprotein Iron plus Folic Acid е комбинирана хранителна добавка, като с всяка капсула се осигуряват оптимални дози от основни витамини и минерали. Микроелементите, които се съдържат във формулата на продукта, засягат дейността на нервната система, производството на енергия, формирането на хемоглобин..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Magnesium Citrate
Myprotein Magnesium Citrate е спортен суплемент, съдържащ бързоусвоим магнезий на прах. Минералът има основно значение за здравето на организма и е особено популярен в спортните среди. Причината е, че насърчава добрата мускулна функция, повишава енергията, регулира работата на нервната система и под..
27.49 лв.
Без данък:27.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Zinc & Magnesium 800mg
За поддържането на добър и здравословен баланс на организма, от голямо значение са не само познатите протеини, въглехидрати и витамини, но и някои микро и макроелементи, които играят важна роля в поддържане на оптимална физическа форма. Тези елементи или минерали се съдържат в ниски концентрации в т..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Zinc 15mg
Zinc 15mg, 90 tablets е хранителна добавка осигуряваща минерала Цинк. Той е от жизнена важност, за да може да функционира здравословно вашето тяло. Допринася за нормалната работа на имунната система. Когато сте подложени на интензивно физическо натоварване, този минерал се изчерпва. Това означава, ч..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein ZMA
Myprotein ZMA е хранителна добавка, съдържаща подбрани компоненти за повече сила и енергия. Формулата включва витамин Б-6, цинк и магнезий. Това е една от най-ефективните комбинации, които подпомагат общото здравословно състояние и се борят с последиците от ежедневния стрес.Витамин Б-6 участва в..
40.99 лв.
Без данък:40.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Biotin 10,000 mcg
Natrol Biotin 10,000 mcg е перфектното решение за възстановяване нивата на витамин Б-7 в организма. Биотинът често се пренебрегва в суплеменцията и бива отхвърлен като служещ единствено за разкрасяване. Въпреки че действието му е най-изявено в тази насока, витамин B7 притежава още редица ползи за зд..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Biotin 1000 mcg
През 1901 година учените открили ново биологично активно вещество – биотин (от гръцката дума „bios”, което в превод означава „живот”). През 1935 година в резултат на изследвания е открито съединение, което нарекли коензим R, а през 1939 година биохимиците открили още едно вещество, получило название..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Biotin Plus Lutein
Natrol Biotin Plus Lutein предлага комплексна формула, съдържаща подбрани компоненти за подкрепа на нервната система и здравето на очите. Добавката е с изцяло растителен състав и е подходящ избор при веган или вегетарианско хранене. Биотинът често се пренебрегва в хранителната суплеменция, тъй като ..
28.49 лв.
Без данък:28.49 лв.