Menu
Your Cart

Минерали

Голямо разнообразие от минерали, изключително важни за Вашия организъм, ще откриете на нашия сайт protein.bg. Основното действие на минералите под формата на хранителни добавки е да подсилва имунната система и да попълва недостига на определени вещества в организма. Минералите като добавки се срещат по единично, но и често в комбинации с витамини, тъй като подсилват ефекта от тяхното действие.

Един организъм, лишен от необходимите му минерали ,не може да усвои добре всички хранителни вещества и да елиминира свободните радикали. Затова, ако се стремите към по-добро здраве и здравословен живот, е необходимо да си набавяте минерали към своето меню. Благодарение на новите технологии в разработването на хранителни добавки и некачествената храна, която консумираме, вече са създадени добавки и минерали в колоидална форма, които могат да се усвояват до 100% от организма.

Ако обаче смятате, че консумирате храна, богата на витамини и минерали, можете да преустановите и прегледате междувременно кои хранителни добавки с минерали и витамини биха Ви били от полза. 

Марка: 21st Century Health Care USA Модел: 21st Century Magnesium
Magnesium от 21st Century ви дава страхотната възможност за по-добро здраве, като въздейства благоприятно върху работата на вашето сърце, при това на отлична цена. Хранителната добавка от 21st Century е от съществено значение за метаболизма на калция, витамин C, фосфора, натрия и калия. Магнези..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: 21st Century Selenium
Поддържането на оптимална форма и добро здравословно състояние зависи от голям брой фактори. Наред с достатъчният сън и спортуването, правилното хранене също е от основна роля за поддържането на баланса в тялото. И за да бъде правилно храненето е необходимо в храната да присъстват източници на всичк..
17.00 лв.
Без данък:17.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: 21st Century Stress B Complex
21st Century Stress B Complex е хранителна добавка, съдържаща подбрани съставки с особено важно значение за здравето. В напрегнатото ежедневие и непрекъснатото бързане, често пропускаме да си дадем достатъчно време за почивка. Пълноценното възстановяване както физически, така и психически, е изключи..
27.50 лв.
Без данък:27.50 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: 21st Century Zinc
Както всички протеини, въглехидрати, витамини и някои мазнини са важни за здравословният баланс на организма, така и редица макро- и микро елементи са от голямо значение за поддържането на оптималната форма на тялото. Микроелементите се съдържат в много малки количества в организма, но са ключови за..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Nutrition Vit&Min
Витамините и минералите са крайно необходими вещества за поддържането на нормалната жизнена дейност на човешкия организъм. Най-вече те са необходими на хора, подложени на значителни физически натоварвания. За спортистите, които се занимават със спорт, свързан с бързина и сила, при сериозните натовар..
19.00 лв.
Без данък:19.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Nutrition ZMA
В човешкото тяло не е предвидено отделно „хранилище” за цинка. Но женските и мъжките организми постоянно се нуждаят от този минерал, тъй като той изпълнява важни функции. Цинкът е важен за поддържането на работоспособността на имунната система, участва в процесите на създаване на нови кл..
27.00 лв.
Без данък:27.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Zinc 25mg
Цинкът е основен минерал, който може да се открие в почти всяка клетка на човешкия организъм и участва в много ензимни реакции. Съвременната екологична ситуация води до факта, че от дефицит на цинк страда почти цялото население. При недостатъчното му съдържание в храната се наблюдава намален апетит,..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Biotin 5000 mcg
Витамините са вещества с много голямо значение за организма. Те са необходими за поддържане на нормалното състояние на тялото и ключови съединения в много биологични процеси, протичащи в живите организми. Витамините представляват органични съединения, които са необходими в много малки количества, но..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Multiple
Doctor's Best Best Multiple е добавка с мултивитамини и минерали, които са нужни за доброто здраве, жизненост и защита. Формулата съдържа високи дози подбрани витамини и оптимални количества минерали, участващи в поддържането на нормалните функции на организма. Изцяло вегетарианският състав прав..
75.90 лв.
Без данък:75.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's best High Absorption Magnesium Chelated
Магнезият е минерал, необходим ежедневно в значителни количества за организма, и повечето хора не осъзнават колко е важен за здравето. Той е един от най-значимите кофактори в човешкото тяло, за който се смята, че участва в много голям брой ензимни реакции. Като основен хранителен минерал, една от гл..
35.70 лв.
Без данък:35.70 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Selenium 200 mcg
Поддържането на добро здраве зависи от много на брой фактори. Организмът се нуждае от достатъчно сън за да отпочине, както и от спортуване и правилно балансирано хранене. За здравословният хранителен режим е важно в орагнизма с храната да постъпват всички необходими вещества за осъществяване на осно..
56.70 лв.
Без данък:56.70 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Zinc-Carnosine Complex with PepZin Gl
Цинкът е микроелемент, който е изключително необходим на организма и взима участие в повече от 300 биохимични реакции в човешкото тяло. Играе роля в синтеза на ДНК и РНК молекули, които предават генетичната информация през поколенията. Цинкът е важен компонент за много ензими и участва в тяхното акт..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Показани 1 от 12 | 39 (4 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.