Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Ленти за китка, коляно и лакът

Спортуващите са изложени на значителен стрес и натоварване на суставите и мускулите по време на тренировки и състезания, и затова се нуждаят от специални аксесоари, които да предоставят поддръжка и защита. Стягащите ленти за китки, колена и лакти са важни елементи от спортното оборудване, предназначени да подпомогнат спортуващите в укрепването и стабилизирането на критични части на тялото по време на тренировки и състезания.Разделят се на няколко вида, а именно:
  • Стягащи ленти за китки:
Стягащите ленти за китки са специално проектирани за намаляване на стреса и риска от наранявания по време на тренировки, които изискват натоварване на горната част на тялото. Те осигуряват допълнителна стабилност на китките, предпазват ги от извивания и подпомагат правилната орентация на сухожилията. Тези ленти са обикновено изработени от висококачествени материали като еластични текстили и се фиксират с велкро затваряне, което позволява на спортистите да регулират степента на стягане според своите нужди.
  • Стягащи ленти за коленe:
Стягащите ленти за колена са предназначени да поддържат и стабилизират колянните стави по време на тренировки, които включват скокове, тежести или други движения, които поставят допълнително натоварване върху тази част на тялото. Те се изработват с анатомичен дизайн и осигуряват оптимална поддръжка за колената. Стегнато прилепване и регулируема степен на компресия осигуряват комфорт по време на тренировка и помагат в предотвратяването на наранявания.
  • Стягащи ленти за лакти:
Спортуващите се нуждаят от подходяща поддръжка и защита за лактите, особено по време на спортове, които изискват натоварване на тази област. Стягащите ленти за лакти предоставят компресия и стабилност, като същевременно позволяват свободно движение. Те са идеални за спортисти, които се занимават със спортове като баскетбол, волейбол, тенис и други.
Общо казано, продуктите от тази категория са незаменими аксесоари за спортуващите, които искат да подобрят своята производителност, да предпазят своите стави от наранявания и да поддържат общата си физическа форма на върхово ниво. Създадени са с цел предоставяне на комфорт, функционалност и надеждна защита на тялото по време на тренировки и състезания.
Марка: Hero.Lab Модел: 35507 Hero Wrist Wraps Black & Yellow
Накитници | Черно и жълто - за по-добри спортни резултати Накитниците Hero са най-добрият аксесоар, който ще Ви помогне да подобрите резултатите си в тренировки и състезания. Изработени от най-висококачествени материали и с уникален черен и жълт дизайн, тяхната функционалност и стил ще впечатлят и ..
18.95 лв.
Без данък:18.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 27303 Wrist Wraps with Thumb Loop Еластични трен?
Защитете китките си с еластични тренировъчни накитници с каишки за палец от OstroVit Като онлайн магазин за спортни и фитнес аксесоари и с дълбоко разбиране в областта на спортните травми, ние от Protein.bg можем да Ви уверим, че изборът на подходящите аксесоари за тренировка е ключов за предотврат..
14.95 лв.
Без данък:14.95 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Филтрирай