Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Протеинови напитки

В нашия сайт ще намерите разнообразие от протеинови напитки на добри цени. Предлагаме спортни напитки, които са в удобни разфасовки, лесни за прием и се усвояват бързо от организма.

Тези протеинови напитки, които съдържат хидролизиран протеин, се употребяват най-често при междинните закуски и когато сте много натоварени и е възможно да изпуснете важно хранене в диетата. Освен с протеини, в спортните напитки много често са разработени в комбинация с аминокиселини, витамини и минерали.

Идеята на протеиновите напитки (шейкове), които се използват между храненията, е да поддържа баланса на аминокиселините в кръвта през денонощието. Това е от изключителна важност за мускулите, на които им трябва време, за да се възстановят и растат.

Протеинови напитки трябва да имат поне 10 до 15% протеиново съдържание и минимум 10% бързи и умерени въглехидрати. Много важно е когато избирате протеинова напитка да видите дали тя е предназначена за мъже или за жени. Разликата между двете е в количеството протеини и калории, съдържащи се в една доза.

Няма продукти в тази категория.