Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Лутеин

Лутеин: Подкрепа за Зрението и Здравето на Очите

Лутеинът, който се среща в природата предимно във варивата от зеленчуци като спанак и кайсии, се превръща в ценен съставен елемент в света на хранителните добавки. Този каротиноид привлича вниманието си със своите благоприятни ефекти върху зрението и общото здравословно състояние на очите.

Поддържане на Здравословното Зрение:

Лутеинът играе ключова роля в поддържането на здравословното функциониране на макулата, частта на ретината, отговорна за централното зрение. Този каротиноид действа като филтър, абсорбирайки вредните вълни на светлината и предпазвайки очите от потенциалните щети, причинени от свободните радикали.

Защита от Щетите на Свободните Радикали:

Лутеинът, като мощен антиоксидант, помага в борбата срещу свободните радикали, които могат да доведат до окислителен стрес и увреждане на клетките в тялото, включително в очите. Този защитен механизъм може да бъде особено полезен за предотвратяване на дегенерацията на макулата и други заболявания, свързани със стареенето на очите.

Подпомагане на Здравето на Очите при Компютърна Умора:

В света на съвременната технология и използването на екрани, лутеинът се превръща в съюзник за здравето на очите. Той може да помогне в предотвратяването на компютърната умора и други проблеми, свързани с дългото излагане на светлина от екрани.

Поддържане на Здравето на Кожата:

Отличителният златист цвят на лутеин се отразява не само в растителното царство, но и в благотворния ефект върху кожата. Този каротиноид може да подпомогне здравето на кожата и да допринесе за естествения й блясък.

Заключение:

Лутеинът, предлаган като хранителна добавка, представлява ценен съюзник за тези, които се грижат за здравето на своите очи и зрението си. Неговите многостранни ползи за организма, свързани със зрението, кожата и антиоксидантната защита, правят лутеинът привлекателен избор за хора, търсещи подкрепа за своето общо добро самочувствие.

Марка: OstroVit Модел: 24654 Lutein Forte with Zeaxanthin
OstroVit Lutein Forte / със зеаксантин 60 гел капсули: визия за абсолютно здраве Запазеното и по-добро зрение е важен аспект от ежедневните ни дейности. От подобряване на качеството на живот до предотвратяване на бъдещи здравословни проблеми, OstroVit Lutein Forte / със зеаксантин предлаг..
19.95 лв.
Без данък:19.95 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Филтрирай