Menu
Your Cart

Течни Аминокиселини

Течните аминокиселини имат едно изключително предимство и то е, че позволяват на формулата да се абсорбира по-бързо в тялото и съответно по-бързо достигат до кръвта и мускулните клетки. Единственият резултат от това е по-качествено възстановяване в сравнение с които и да е други форми на продукт, предлагащ аминокиселини

Liquid Amino или т.нар. течни аминокиселини често са предпочитани пред другите заради cĸopocттa, c ĸoятo ce ycвoявaт от opгaнизмa. Ако и Вие търсите и целите по-бързо възтановяване след тежки физически тренировки и натоварвания, значи трябва да опитате с течните аминокиселини. Тeчнaтa фopмa нa aминoĸиceлинитe подпомага тяxнoтo пo-бъpзo aбcopбиpaнe в тялoтo и cъoтвeтнo пo-бъpзoтo им дocтигaнe дo ĸpъвтa и мycĸyлнитe ĸлeтĸи.

 
 
Марка: Amix Модел: AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid
Amino Leu-Core ™ Luiquid е продукт на компанията AMIX, който представлява течен аминокиселинен комплекс, осигуряващ на вашето тяло аминокиселини с висока ефективност и много лесна абсорбция. Amino Leu-Core ™ Liquid съдържа пълният спектър от протеиногенни аминокиселини, получени от хидролизиран кола..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Amix Модел: AMIX BCAA Explosion
BCAA Explosion са аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) в течна форма на марката AMIX, съдържащи L-цитрулин малат и витамин В6. Течната форма на продукта осигурява много бърза и пълна абсорбция, което повишава ефективността и води до по-бързи резултати. Аминокиселините с разклонени вериги, които ..
23.00 лв.
Без данък:23.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Amino Liquid 1000ml
Universal Nutrition e марка, позната с богатия си асортимент хранителни добавки за активно спортуващи хора. За всички, полагащи извънредни усилия за поддържане на добрата си форма и здравословно състояние, компанията разработка уникална формула аминокиселинен продукт в течна форма, който да ви даде ..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
XCore Nutrition Amino Liquid
2 - 3 Дни
Марка: XCore Nutrition Модел: XCore Nutrition Amino Liquid
Xcore Amino Liquid е висококачествена хранителна добавка, съдържаща течни аминокиселини. Формулата е с ускорено и подобрено абсорбиране и съответно по-ефективна. Съдържа подбрани аминокиселини – заменими и есенциални, насърчаващи мускулния растеж, регенериране и подобряващи спортните резултати..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки