Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Течни Аминокиселини

Течните аминокиселини имат едно изключително предимство и то е, че позволяват на формулата да се абсорбира по-бързо в тялото и съответно по-бързо достигат до кръвта и мускулните клетки. Единственият резултат от това е по-качествено възстановяване в сравнение с които и да е други форми на продукт, предлагащ аминокиселини.

Liquid Amino или т.нар. течни аминокиселини често са предпочитани пред другите заради cĸopocттa, c ĸoятo ce ycвoявaт от opгaнизмa. Ако и Вие търсите и целите по-бързо възтановяване след тежки физически тренировки и натоварвания, значи трябва да опитате с течните аминокиселини. Тeчнaтa фopмa нa aминoĸиceлинитe подпомага тяxнoтo пo-бъpзo aбcopбиpaнe в тялoтo и cъoтвeтнo пo-бъpзoтo им дocтигaнe дo ĸpъвтa и мycĸyлнитe ĸлeтĸи.

Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Amino Liquid 1000ml
Universal Nutrition e марка, позната с богатия си асортимент хранителни добавки за активно спортуващи хора. За всички, полагащи извънредни усилия за поддържане на добрата си форма и здравословно състояние, компанията разработка уникална формула аминокиселинен продукт в течна форма, който да ви даде ..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Филтрирай