Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Телешки аминокиселини

Аминокиселини от говеждо месо: сила и издръжливост без допълнителни калории

5 най-важни причини, поради които си струва да използвате говежди аминокиселини

Аминокиселините от говеждо месо са все по-търсен продукт сред спортистите и всички онези, които ценят висококачественото хранене и хранителни добавки.

  1. Пълен протеинов профил: Телешките аминокиселини осигуряват пълния спектър от незаменими аминокиселини, които тялото не може да синтезира само.
  2. Ниско съдържание на мазнини: Те са подходящи за хора, които избягват високото съдържание на мазнини в говеждото месо.
  3. Повишени енергийни резерви: Съдържа креатин фосфат, който е важен за енергийните процеси в мускулите.
  4. Съдържание на фенилаланин: поддържа мозъчната дейност и помага в борбата с депресията.
  5. Богати на витамини и минерали: Те предлагат високо съдържание на витамини от група В и минерали като цинк, желязо, магнезий.

Защо телешките аминокиселини са необходими на спортистите?

Говеждото е добре известно с високото си съдържание на протеини, но и с доста високо съдържание на мазнини, което може да е проблем за някои спортисти. Аминокиселините от говеждо месо са идеална алтернатива, която ви позволява да използвате предимствата на говеждото месо без ненужни калории от мазнини.

Фенилаланин в говежди аминокиселини

Едно от ключовите предимства на аминокиселините от говеждо месо е наличието на фенилаланин, аминокиселина, открита в големи количества в говеждото и допринасяща за доброто психическо и физическо здраве. Фенилаланинът може да помогне за предотвратяване и лечение на депресия, както и да подобри настроението.

Как фенилаланинът влияе на мозъка

Фенилаланинът участва в синтеза на невротрансмитери като норепинефрин и допамин. Тези вещества са от съществено значение за благосъстоянието и бдителността, както и за паметта и яснотата на ума.

Ролята на креатин фосфата

Креатин фосфат (CP) е съединение, което играе роля в бързото възстановяване на АТФ (аденозин трифосфат), основният източник на енергия в процеса на мускулна контракция. С помощта на PK мускулите могат да поддържат висока интензивност на работа за по-дълъг период от време.

Витамини и минерали в говежди аминокиселини

Високото ниво на витамини от група В, съдържащи се в Beef Aminos, е необходимо за протеиновия метаболизъм и производството на енергия. Минерали като цинк, желязо, магнезий и фосфор са от решаващо значение за много функции на тялото, включително регенерация и изграждане на мускули.

Често задавани въпроси

Как да включите телешките аминокиселини в диетата си?

Можете да добавите телешки аминокиселини към диетата си като добавка преди или след тренировка, за да постигнете максимално мускулно възстановяване.

Има ли странични ефекти?

Когато се използват нормално, в препоръчителните дози, говеждите аминокиселини като цяло са безопасни. Все пак винаги се препоръчва да се консултирате с лекар, особено ако имате специфични медицински състояния.

Какви са ползите от аминокиселините от говеждо месо за вегетарианците?

Аминокиселините от говеждо месо могат да бъдат полезна алтернатива за вегетарианци, които търсят начин да заменят протеина от говеждо месо, без да нарушават диетата си.

Аминокиселините от говеждо месо предоставят на активните спортисти и хората, които се грижат за здравето си, чудесен начин да подобрят диетата си и да постигнат своите фитнес цели. След като вече разбирате защо телешките аминокиселини са надежден избор, е време да направите следващата стъпка във вашия личен хранителен и тренировъчен режим.

Teлeшĸите aминoĸиceлини ca перфектен алтернативен вариант на гoвeждoтo мeco. Чрез тях можете да се възползвате от всички ползи и предимства на говеждото месо, без да Ви повлияе високото съдържание на мазнини в месото. И въпреки всичко, за всеки спортист или бодибилдър гoвeждoтo мeco има голямо значение. Teлeшĸите aминoĸиceлини съдържат фенилаланин. Това е aминoĸиceлинa, ĸoятo ce cpeщa в гoвeждoтo мeco в гoлeми ĸoличecтвa и допринася за много от функциите на тялото. Фeнилaлaнинът може да Ви предпази от дeпpecията, може да yвeличи нивoтo нa нopeпинeфpин в мoзъĸa. Освен това повишава чyвcтвoтo зa бoдpocт и ĸoнцeнтpaция, нaмaлява бoлĸaтa, пoдoбpява пaмeттa и много важно – потиска aпeтитa.

Teлeшĸи aминoĸиceлини Beef Aminos са много предпочитани и заради съдържанието си на ĸpeaтин-фocфaт или CP. Кpeaтин-фocфaтът има важно значение за образуването на eнepгия oт ĸлeтĸaтa чpeз AДФ / ATФ – циĸъл. CP помага нa мycĸyлa дa yвeличи пpoдължитeлнocттa нa aнaepoбни yпpaжнeния. Tялoтo и само може да пpoизвeдe CP с помоща на 3-те aминoĸиceлини apгинин, глицин и мeтиoнин. Te също се срещат в гoлeми ĸoличecтвa в гoвeждoтo мeco и cъoтвeтнo в гoвeждитe aминoĸиceлини.

И не на последно място по важност, Beef Aminos са с много високи cтoйнocти нa витaмини oт B гpyпaтa. Говеждото месо съдържа в най-големи количества на витамините B1, B2, B3, B6 и B12. Но това не е всичко. В състава на телешките аминокиселини има и важни минерали за всеки спортист: цинк, жeлязo, мaгнeзий и фocфop.

Марка: Amix Модел: AMIX Beef Amino
Beef Amino са телешки аминокиселини на марката AMIX, които са под формата на таблетки, всяка съдържаща по 2 грама хидролизиран телешки протеин. Телешкият протеин е много добър източник на аминокиселини с уникален аминокиселинен профил. Освен това се усвоява бързо и пълно в организма, което го нарежд..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: Everbuild Cryo Beef Amino
Cryo Beef Amino е уникален и революционен продукт на американската компания Everebuild - първата марка в света, която представя комплексен източник на аминокиселини, получени от телешки еритроцити, пречистени от съдържащото се желязо. Тази уникална формула е с висока биологична стойност, което значи..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition 100% Beef Aminos
Аминокиселините имат неизменна роля във всички процеси, които се извършват в човешкия организъм, в това число и производството на протеини. След като се свържат чрез пептидни връзки аминокиселините образуват протеини. Аминокиселините имат множество функции: структурна (биосинтез на протеини), трансп..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Uni-Liver
Universal Nutrition Uni-Liver е уникална хранителна добавка, съдържаща богат аминокиселинен профил. Основният им източник не е стандартната суроватка или пък яйчен протеин, тук става дума за сушен телешки дроб. Този орган е изключително богат на витамини и минерали, а и на разнообразни аминокиселини..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Musclemeds Carnivor Beef Aminos
2 - 3 Дни
Марка: Musclemeds Модел: Musclemeds Carnivor Beef Aminos
Musclemeds Carnivor Beef Aminos е качествен суплемент, съдържащ 100% телешки аминокиселини. Патентованата технология, по която се обработват суровините за добавката, я извеждат на челни места по чистота и полезност.Формулата на продукта съдържа разнообразие от източници на телешки АК – телешки п..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Филтрирай