Menu
Your Cart

Dymatize Elite Mega Gainer

Dymatize Elite Mega Gainer
Dymatize Elite Mega Gainer
  • Наличност: Да
  • Модел: Dymatize Elite Mega Gainer
Видян от: 6268
51.00 лв.
Без данък: 51.00 лв.

Възможни варианти

EliteDymatize Elite Mega Gainer съдържа суроватъчни протеини с бързо усвояване и е на топ цена в Protein.bg Mega Gainer е гейнър на марката Dymatize от ново поколение. Той е много по-подобрен от старите формули, като е премахната нуждата от приемане на прекалено големи дози, както и излишните количества въглехидрати, надхвърлящи необходимите количества. За сметка на това са добавени аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА), стимулиращи протеиновия синтез; креатин - доставящ енергия на мускулите и глутамин - най-изобилната аминокиселина в тялото.

Elite Mega Gainer съдържа Mega Whey Matrix (протеинова матрица), съставена от три форми суроватъчен протеин, а именно суроватъчен протеин концентрат, получен чрез йонен обмен. Това е метод за пречистване и концентриране, който осигурява по високо количество протеини за всеки грам продукт. Суроватъчният протеин концентрат съдържа повече биологично активни вещества, както и лактоза и мазнини в сравнение с другите две форми на протеина. При суроватъчния протеин изолат са премахнати в по-голямата си част лактозата и мазнините, но също така е и с по-малко биологично активни вещества. Третият суроватъчен протеин в Elite Mega Gainer е ултра бързият хидролизат. Суроватъчния протеин хидролизат е частично смлян (хидролизиран), което увеличава скоростта на усвояване и намалява евентуалната възможност за алергии към този протеин.

Суроватъчните протеини са с пълен аминокиселинен прфоил. Те съдържат двадесетте аминокиселини, изграждащи телесните тъкани и органи. Разделят се на заменими и незаменими (есенциални, ЕАА). Есенциалните аминокиселини не се произвеждат в човешкото тяло и за да функционира нормално организма, те трябва да се приемат с храната.

Формулата на гейнъра на Dymatize съдържа перфектното съотношение между отделните аминокиселини и комбинация от комплексни и прости въглехидрати, които да гарантират бързо начално и продължително доставяне на енергия към мускулите. Както стана ясно, Elite Mega Gainer съдържа ВСАА във високи количества. Тези три L-аминокиселини (левцин, изолевцин и валин) стимупират производството на протеини в мускулите и ги предпазват от разграждане. Освен това спомгат за премахването на излишните мазнини и намаляват чувството на умора.

В състава на Elite Mega Gainer е добавен и креатин. Креатинът също е аминокиселина, но тя не се включва в състава на 20-те, които изграждат телесните протеини. Функцията на креатина е да доставя енергия на мускулите и нервите за да осигури нормалното им функциониране.

Защо да изберем Dymatize Elite Mega Gainer?Elite Mega Gainer увеличава натрупването на тегло и чиста мускулна маса и е с топ цена в Protein.bg

  • Висококачествени суроватъчни протеини
  • Комплексни и прости въглехидрати
  • Моментално и продължително усвояване
  • Богат аминокиселинен профил ЕАА
  • 11 грама ВСАА
  • Добавен Креатин и Глутамин
  • Увеличава натрупването на чиста мускулна маса
  • Съдържа минимално количество мазнини

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява гейнъра Elite Mega Gainer на Dymatize?

Elite Mega Gainer e гейнър на марката Dymatize, съставен от висококачествени суроватъчни протеини с много бързо усвояване в организма, комплексни и прости въглехидрати с бързо и бавно усвояване и добавени ВСАА, креатин и глутамин. Еlite Mega Gainer е произведен по иновативна формула, която осигурява моментално усвояване на съставките за продължително време. Протеиновите източници са с пълен аминокиселинен профил, а съдържанието на протеини е 30/53 грама във всяка доза от 139гр. в зависимост от течността с която се разтваря. Въглехидратите са съответно 93/128 грама за доза.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Elite Mega Gainer - гейнър на марката Dymatize

За кого е най-подходящ Elite Mega Gainer (гейнър) на Dymatizе?

Ако желаете бързо натрупване на килограми, то Elite Mega Gainer е идеалният избор за вас. С този гейнър от ново поколение бързо ще видите резултата от усилените тренировки. Минималните количества мазнини в гейнъра ви дават възможност да натрупате чиста мускулна маса.

Употреба и дозировка на Dymatize Elite Mega Gainer:

Разтворете три мерителни лъжички (една доза, 139 грама) Elite Mega Gainer с около 470-600 мл вода или около 700мл пълномаслено мляко. Може да промените количеството течност в зависимост от желаната консистенция.

Хранителна стойност за една доза (139гр.)/и със 700мл пълномаслено мляко

Калории
- от мазнини
560/1000
80/300
Мазнини
- наситени
- транс мазнини
9 g/33 g
2.5 g/16 g
2 g/2 g
Холестерол 110 mg/185 mg
Въглехидрати
- фибри
- захари
93 g/128 g
3 g/3 g
26 g/61 g
Протеини 30 g/53 g
Калций 282 mg/1109 mg
Натрий 390 mg/710 mg
Калий 1000 mg/1960 mg

Състав на Dymatize Elite Mega Gainer: Малтодекстрин, Смес от суроватъчни протеини (Суроватъчен протеин концентрат, Суроватъчен протеин изолат, Суроватъчен протеин хидролизат, Фруктоза, Какао (алкално обработено), Соево олио, Натурални и изкуствени аромати, Силициев диоксид, Калиев хлорид, Сол, Сукралоза

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки