Menu
Your Cart

Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти

Ако целта Ви е да качите бързо чиста мускулна маса, бъдете сигурни че ще постигнете желания ефект с правилно хранене, тренировки и Хормоно-стимулиращите продукти в тази категория. 

Благодарение на тези добавки на страхотни цени, ще стимулирате и покачите нивата на тестостерон по един естествен начин. Много важно за всеки резултат във фитнеса са тренировките и подходящото хранене, а още по-голям ефект ще видят хората, минаващи 30-те години. Тогава нивата на тестостерон в тялото постепенно започват да намаляват и тестостеронните бустери имат най-добър ефект и работят на 100%.

Xормoнo-cтимyлиpaщи и xapдĸop продукти играят важна роля за развитието на мускулатурата и за поддържане на оптималното здраве. Хранителните добавки в тази категория са подходящи за спортисти и бодибилдъри, тъй като регулират по естествен начин синтезирането на хормоните в човешкия организъм. Много от тестостероновите стимулатори са разработени на основата на билката Трибулус Терестрис ( т.нар. Бабини зъби). Различните марки производители предлагат различни формули и добавки за повишаване на нивата на тестостерон. Едни от най-известните сред хормoнo-cтимyлиpaщите и xapдĸop продуктите са: Tribulus, DHEA, Animal Stack, ZMA, Йохимбе, Horny Goat Weed и други. В нашия сайт Protein.bg Ви предлагаме качествени и доказани марки, предлагащи Xopмoннo-cтимyлиpaщи и xapдĸop продукти на страхотни цени

Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Testobol
Athlete's Testobol притежава патентована формула, съдържаща само и единствено натурални съставки. Дълъг Джак – растението е познато като тоник, енергетик и афродизиак. Последното му действие се отнася до повишаването нивата на свободен тестостерон и съответните реакции от това. По..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Testo
Battery Nutrition ви предлага идеалния суплемент, подкрепящ вашите цели за формиране на чиста мускулна маса - Testo 120 капсули. Това е ултра сложен, изчерпателен модел за оптимизиране на тестостерона, естрогена и либидото, съдържаща 13, прецизно подбрани, мощни съставки! Testo 120 капсули..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Biotech Модел: BioTech Tribooster
Трибулус Терестрис е уникално растение, което расте в страните с топъл климат, каквато е и България. При мащабна научна работа са получени поразителни данни: сапонините и алкалоидите, които се съдържат в това растение, стимулират изхвърлянето на лутеинизиращия хормон от хипофизата, който регулира ко..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Aromavex
Aromavex на BSN предлага идеалното решение след прием на тестостеронови бустери. Формулата му плавно регулира нивата на тестостерон и възвръща оптималния баланс на хормоните.Защо да избера Aromavex?Тестостеронен бустер, който възстановява хормоналния баланс; Идеален продукт за плавно ре..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Марка: Cellucor Модел: Cellucor P6
P6 на Cellucor предлага стимул за тестостероновия синтез чрез формула, включваща натурални компоненти. Хранителната добавка ускорява мускулното изграждане и възстановяване, като едновременно с това повишава енергийните нива и издръжливост.Защо да изберем P6 на Cellucor?Стимулира произ..
175.00 лв.
Без данък:175.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize GABA
GABA или гама-аминомаслена киселина е мощна аминокиселина, открита през 1883 година в Берлин. Съгласно класификацията, това е невротрансмистер, който помага на нервните импулси да преминават по синапсите и по-добре да предават информация. ГАМК оказва много положителни ефекти върху нервната система. ..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: DAA 3000™
Аминокиселините  се срещат в две форми - D и L. L-изомера на аспарагиновата киселина участва в изграждането на протеините, докато D-аспарагиновата киселина има по-различни функции, които са специфични за само за нея и не се наблюдават при L-аспартата. DAA или D-аспарагиновата киселина (d-аспарт..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Z-Core PM
Професионалните спортисти и хората, които имат активно ежедневие се нуждаят от пълноценен нощен сън. Некачествения и с недостатъчна продължителност сън оказва негативно влияние върху процесите на възстановяване и намалява издръжливостта. Z-Core PM е иновативен продукт за нощно възстановяване. Има мо..
41.00 лв.
Без данък:41.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein D-Aspartic Acid
D-Aspartic Acid представлява D-изомер на аспарагиновата киселина, наричана още аспартат. В природата аминокиселините се срещат в две различни форми, в зависимост от позицията на един от въглеродните атоми в молекулата. Това обаче променя тяхната активност. L-изомера на аспарагиновата киселина наприм..
53.99 лв.
Без данък:53.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol 5-HTP 100mg - Time Release
Днес е чудесен ден, да се погрижите за себе си! Продължете напред и подобрете настроението си с Natrol 5-HTP Time Release.Natrol 5-HTP действа на мозъка и централната нервна система чрез увеличаване на производството на химичния елемент серотонин. Серотонинът може да повлияе ключово на съня, апе..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol 5-HTP 100mg Fast Dissolve
Серотонинът е невромедиатор на главния мозък, който се произвежда от тимусната жлеза на човека от незаменимата аминокиселина триптофан. Серотонинът често се нарича „хормон на щастието“, но в крайна сметка в главния мозък той действа като невромедиатор, а не като хормон, макар че има непо..
35.49 лв.
Без данък:35.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol 5-HTP Mood Positive
Отворете съзнанието си за щастливи мисли с помощта на 5-HTP Mood Positive от компанията Natrol. Тази хранителна добавка е с двойно действие, съчетаващо в себе си силата на 5-хидрокситриптофана за поддържането на серотониновия баланс и доброто самочувствие и Л-теанина, който помага да се отпуснете бе..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.