Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти

Ако целта Ви е да качите бързо чиста мускулна маса, бъдете сигурни че ще постигнете желания ефект с правилно хранене, тренировки и Хормоно-стимулиращите продукти в тази категория.

Благодарение на тези добавки на страхотни цени, ще стимулирате и покачите нивата на тестостерон по един естествен начин. Много важно за всеки резултат във фитнеса са тренировките и подходящото хранене, а още по-голям ефект ще видят хората, минаващи 30-те години. Тогава нивата на тестостерон в тялото постепенно започват да намаляват и тестостеронните бустери имат най-добър ефект и работят на 100%.

Xормoнo-cтимyлиpaщи и xapдĸop продукти играят важна роля за развитието на мускулатурата и за поддържане на оптималното здраве. Хранителните добавки в тази категория са подходящи за спортисти и бодибилдъри, тъй като регулират по естествен начин синтезирането на хормоните в човешкия организъм. Много от тестостероновите стимулатори са разработени на основата на билката Трибулус Терестрис ( т.нар. Бабини зъби). Различните марки производители предлагат различни формули и добавки за повишаване на нивата на тестостерон. Едни от най-известните сред хормoнo-cтимyлиpaщите и xapдĸop продуктите са: Tribulus, DHEA, Animal Stack, ZMA, Йохимбе, Horny Goat Weed и други. В нашия сайт Protein.bg Ви предлагаме качествени и доказани марки, предлагащи Xopмoннo-cтимyлиpaщи и xapдĸop продукти на страхотни цени.

Хардкор продукти и стимуланти: информация и ползи:

Хардкор хранителните добавки и бустери на тестостерон и растежен хормон са известни със своите революционни свойства и потенциал за повишаване на физическото представяне и придобиване на повече енергия и издръжливост. Тази категория включва някои от най-мощните съставки от растителен и животински произход, които могат да подобрят вашето физическо състояние и да ви дадат предимство в спорта или фитнеса. Една от най-известните добавки в тази категория е Мака, която има уникални свойства, които стимулират сексуалните функции и повишават либидото. Мака се произвежда от корените на растението Lepidium meyenii, което е известно със своята устойчивост на екстремни условия в Перу. Известен е още като "виаграта на инките" поради мощния си ефект върху сексуалното здраве и издръжливост. Друга популярна добавка в тази категория е Трибулус, наричан още „бабини зъби“. Tribulus се произвежда от растението Tribulus terrestris, като основното му действие е да стимулира производството на тестостерон в организма. Добавката е известна с предимствата си за увеличаване на енергията и мускулната маса, като същевременно намалява времето за възстановяване след интензивни тренировки. Екдистеронът е друг мощен стимулатор на растежния хормон и способността на тялото да усвоява протеини. Това биоактивно съединение се намира в някои растения, като боровинки и леща, и може да подобри мускулния растеж и възстановяване след тренировка. Екдистеронът има репутация на естествен стероид и е една от предпочитаните добавки сред спортисти и бодибилдъри. Туркестеронът също е известен тестостеронов бустер и се произвежда от корените на растението Turnera diffusa. Тази добавка е известна със своите тонизиращи свойства и помага за увеличаване на физическата издръжливост и увеличаване на мускулната маса. Туркестеронът се използва и за подобряване на сексуалната функция и лечение на различни сексуални проблеми. Хардкор продуктите и стимулантите, които споменахме, са само част от съставките, които могат да бъдат намерени в различни добавки, предлагани на фитнес пазара.

 В обобщение, хардкор хранителни добавки и бустери на тестостерон и растежен хормон имат потенциала да помогнат на спортистите и фитнес ентусиастите да подобрят физическото си представяне и да постигнат желаните резултати. Когато са внимателно подбрани и използвани правилно, тези продукти могат да имат положително въздействие върху мускулния растеж, енергия и издръжливост. Не забравяйте да се консултирате със специалист по хранителни добавки, за да намерите правилния продукт за вашите нужди.

Хардкор продукти и стимуланти: всичко, което трябва да знаете

Тъй като все повече хора се стремят да подобрят своите фитнес резултати, обръщането към екстремни хранителни добавки и стимуланти става все по-популярно. Тези продукти са създадени със специална формула, която помага на тялото да постигне по-добри резултати по време на тренировка и да увеличи протеиновия синтез.

Какво е мака и какви са ползите от нея?

Мака е един от най-известните хардкор продукти. Това е растение от Южна Америка, използвано от векове поради полезните си свойства. Мака има потенциала да подобри сексуалното здраве и енергия, като същевременно подобрява настроението и увеличава издръжливостта по време на тренировки.

Трибулус: естествен усилвател на тестостерона

Трибулус е друг ефективен твърд продукт, използван за повишаване на нивата на тестостерон при мъже и жени. Този растителен екстракт помага за подобряване на мускулния тонус, издръжливостта и цялостното физическо представяне.

Екдистерон: водещ продукт за увеличаване на мускулна маса

Ако целта ви е да изградите повече мускулна маса, екдистеронът ще бъде идеалният избор. Това растително вещество се счита за един от най-ефективните стимулатори на протеиновия синтез и спомага за бързото възстановяване след тренировка.

Туркестерон: подобряване на физическото представяне

Туркестеронът е твърда добавка, която може да бъде полезна за хора, търсещи повишаване на физическата ефективност. Помага за подобряване на издръжливостта, насърчава изгарянето на мазнини и повишава нивата на енергия в тялото.

Какво трябва да знаете, преди да използвате хардкор продукти и стимуланти

Преди да започнете да използвате хардкор продукти и стимуланти, винаги си струва да се консултирате с лекар или спортен диетолог. Уверете се, че разбирате как работи продуктът и имате ясна представа за правилната дозировка.

Трябва също така да запомните, че хардкор продуктите и стимулантите са предназначени само за хора, които вече са в подходящо физическо състояние и спортуват редовно. Те трябва да се използват като допълнение към здравословния начин на живот и добрата хранителна програма.

Как да изберем най-подходящите хардкор продукти и стимуланти?

Когато избирате правилния твърд продукт или стимулант, е важно да проучите пазара и да се запознаете с различните марки и формули. Използвайте интернет и прочетете мненията на други потребители, за да направите информиран избор.

Четете внимателно етикетите и се уверете, че продуктите са направени от висококачествени съставки и отговарят на международните стандарти за безопасност.

Като цяло хардкор продуктите и стимулантите могат да бъдат полезни за хора, които търсят допълнителен прилив на енергия в своите тренировки и фитнес програми. Винаги помнете, че те трябва да се използват заедно със здравословен начин на живот и редовни упражнения.

Често задавани въпроси относно хардкор продукти и стимуланти:

  1. Какви са основните предимства на хардкор продуктите и стимулантите?
  2. Кои са най-популярните хардкор продукти и стимуланти на пазара?
  3. Какви са страничните ефекти от използването на хардкор продукти и стимуланти?
  4. Колко време обикновено отнема, за да видите резултатите от използването на хардкор продукти и стимуланти?
  5. Има ли препоръки относно употребата на хардкор продукти и стимуланти?


Марка: BAD ASS Модел: 33192 Bad Ass Test Pak | Advanced T-Boost Formula
BAD ASS® TEST PAK (Bad Ass Nutrition) - Тестостеронов комплекс за мъже. Това е най-силната тестостеронова добавка на производителя на FA. Една порция се състои от 1 саше, съдържащо 7 капсули/таблетки. Има общо 30 порции. Тестостероновият комплекс Test-Pak се състои от активни съставки - D-аспарагино..
89.95 лв.
Без данък:89.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 27330 Black Line / Anabolic Test
Kevin Levrone Black Line / Anabolic Test е тестостерон бустер, който съчетава множество вещества в поредната страхотна формула от серията.Продуктът ще Ви помогне да повишите тестостероновите си нива, откъдето следва да повишите силата, мотивацията и желанието си за тренировка. Съставът на продукта с..
62.95 лв.
Без данък:62.95 лв.
Марка: FA Nutrition Модел: 8380 Core TEST
FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до търсените маскимални или оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването ..
64.95 лв.
Без данък:64.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 20862 D-Aspartic Acid / DAA Powder
OstroVit D-Aspartic Acid / DAA Powder е висококачествена добавка съдържаща 100% Д-аспарагинова киселина. Която насърчава изграждането на чиста мускулна маса, повишава енергията и издръжливостта по време на тренировка. Също така повишава нивото на тестостерон в..
29.95 лв.
Без данък:29.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 25734 DAA 1000 / D-Aspartic Acid
OstroVit DAA 1000 / D-Aspartic Acid е висококачествена хранителна добавка, съдържаща 100% Д-аспаргинова киселина. Продуктът е преминал през допълнителен процес на микронизация с цел по-добро усвояване.Аспарагиновата киселина е органично химично съединение от групата на ендогенните протеинови аминоки..
32.95 лв.
Без данък:32.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 37961 Gold Test Pak | with DAA, Fenugreek & Tribulus
94.95 лв.
Без данък:94.95 лв.
Купи
Марка: Kevin Levrone Модел: 29113 Gold Tribulus 1500 mg
Gold Tribulus 1500 е висококачествена хранителна добавка, съдържаща екстракт от билката Трибулус Терестрис. Трибулус Терестрис е билка, известна още като "бабини зъби". От дълбока древност, растението се използва като тоник и стимулатор на виталитета и половата функция. Трибулус дължи свойствата ..
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 33376 Gold Tribulus Plus | Testosterone Support
Gold Tribulus Plus от Kevin Levrone е добавка, която подпомага нивата на тестостерон в организма. Съставката Tribulus Terrestris, която се съдържа във формулата, е популярен билков екстракт, който е известен със своите ползи за подобряване на мускулната маса, енергията и издръжливостта. Освен това, ..
59.95 лв.
Без данък:59.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 24182 Levro Tribulus 1500
Levro Tribulus 1500 е висококачествена хранителна добавка, която съдържа екстракт от билката Трибулус терестрис, позната още като „Бабини зъби“.Продуктът помага по естествен начин на организма да увеличи производството на основния мъжки хормон (тестостерон), като по този начин подпомага и увеличаван..
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 11715 LevroTEST AM/PM Formula
LevroTest е иновативен, двуфазен Тестостеронен бустер, който има положителен ефект върху увеличаването на нивата на тестостерон, чрез стимулация на организма, както през деня, така и през ноща. LevroTest Day Formula, се състои от специално подбрани съставки, чиято цел е да осигурят точното количеств..
83.95 лв.
Без данък:83.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 20914 MgZB / ZMA
OstroVit MgZB е високоефективна комбинация от цинк, магнезий и Витамин В6, която оптимизира общото физическо състояние и хормоналния баланс, поддържа нивата на тестостерона в максималните здравословни граници, стимулира растежа на мускулна маса и възстановяването след тренировка. Участва в производс..
18.95 лв.
Без данък:18.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 22860 MgZB Ultra / ZMA
OstroVit MgZB е хранителна добавка съдържаща магнезии, цинк и витамин B6. Като тези два минерала са поднесени в цитратни и лактатни форми, което гарантира високата им бионаличност.Магнезият помага за правилното функциониране на мускулите и за поддържане на електролитния баланс, както допринася и з..
19.95 лв.
Без данък:19.95 лв.
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 29955 Sleep & Relax | GH Booster
Sleep & Relax – с вкус на диня, аминокиселини, гама-аминобутирова киселина, витамин В6, магнезиев цитрат, цинков глюконат и билкови екстракти.Страдате от хронично безсъние?Експертите препоръчват по 8 часа сън на ден, за да поддържаме оптимална функция на организма. Но 63% от възрастните страдат от б..
64.95 лв.
Без данък:64.95 лв.
Марка: FA Nutrition Модел: 34406 Test Pak | Testosterone Boost Formula
Начин на прием:Приемайте съдържанието на 1 саше по време на хранене с много вода...
90.95 лв.
Без данък:90.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 24496 Testo Booster
OstroVit / Testo booster е хранителна добавка, подпомагаща мъжкия организъм, като стабилизира и повишава нивата на тестостерона.Подбраните вещества съдържащи се в продукта имат синергичен ефект и действат благоприятно върху тялото.OstroVit / Testo booster е комбинация от екстракти, като: Растението..
32.95 лв.
Без данък:32.95 лв.