Menu
Your Cart

Растителни Екстракти

Растителните екстракти и билки под формата на хранителни добавки са разработени от съставки на основата на редица растения и билки. Те действат като благоприятстват различни аспекти на здравето. Тези хранителни добавки се използват за различни проблеми или временни неразположения на организма.

Действието на природните продукти е познато и изследвано още в древността. Във всяка една част на растенията (корен, стъбло, кора, листа, цвят, плод) се съдържат различни вещества, които влияят върху човешкия организъм (алкалоиди, етерични масла, гликозиди, феноли, сапонини, полизахариди, неорганични киселини, микроелементи и др.). 

Основният метод за получаване на активен концентрат се нарича екстракция и полученият концентрат – екстракт. Екстрактите са изолирани, пречистени и концентрирани целеви субстанции от определена част на растението, които имат доказани ползи върху организма. Растителните екстракти, предлагани на пазара за добавки, са със строг контрол върху дозирането на активните съставки и като всяка добавка или продукт, влияещ на здравето, се приемат по определена схема. Всеки организъм има индивидуални нужди и приема на добавки с растителни екстракти трябва да бъде съобразен със здравословното състояние на организма – бременност, възраст, сезона и др.

Растителните екстракти могат да се използват и с профилактична цел, за подсилване на имунитета през студените зимни месеци или за прочистване на организма от натрупаните токсини в началото на пролетта. Профилактичното им действие често се изразява в това да укрепват организма. Те засилват метаболизма, имат защитно действие върху черния дроб, подпомагат храносмилането и усвояването на хранителните вещества и подпомагат отделителната система.

Разгледайте в тази категория всички растителни екстракти на доказани марки и конкурентни цени

21st Century Raspberry Ketone 21st Century Raspberry Ketone
Разграбен
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: 21st Century Raspberry Ketone
21st Century Raspberry Ketone е хранителна добавка, създадена специално да подпомогне отслабването. Формулата съдържа малинови кетони, които все още са популярно средство за стимулиране горенето на мазнините. Тяхното действие е насочено към насърчаване на естествените механизми за разграждане на мас..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: 21st Century Saw Palmetto Extract
Много от мъжете на средна възраст имат проблеми свързани с увеличаване на простатата. За да си спестите редица усложнения и неприятни преживявания е нужно навременно внимание към собственото здраве, профилактика и водене на по-здравословен живот. Облекчаването на подобни симптоми (ДПХ) може успешно ..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Animal Power 1 Athlete's
Athlete's Animal Power 1 е хранителна добавка, съчетаваща подбрани съставки за оптимални резултати. Формулата е насочена специално към мъжете, като им осигурява всичко нужно за доброто здраве и самочувствие.Астрагалус (Astragalus) – многогодишно растение, в чийто състав присъст..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Animal Power 2
Athlete's Animal Power 2 е натурален суплемент, съдържащ подбрани съставки в подкрепа на мъжкото здраве и активно спортуващите хора. Формулата включва билкови екстракти и други, високоефективни компоненти, осигуряващи животинска сила.Дълъг Джак (Long Jack) – билков стимулатор, оказв..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Testobol
Athlete's Testobol притежава патентована формула, съдържаща само и единствено натурални съставки. Дълъг Джак – растението е познато като тоник, енергетик и афродизиак. Последното му действие се отнася до повишаването нивата на свободен тестостерон и съответните реакции от това. По..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Tribulus 90
Tribulus 90 от Athlete's Nutrition е хранителна добавка съдържаща екстракт от билката Tribulus Terrestris (Бабини зъби), със минимум 90% фуростанолови сапонини, като активен компонент. Организмът започва по-усилено да произвежда хормона тестостерон, в резултат от действието на билковото растение..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s Bulgarian Tribulus
Bulgarian Tribulus на фирма Athlete’s е продукт, който съдържа екстракт от растението Tribulus Terrestis и активен компонент фуростанолови сапонини с минимално съдържание 45 %. Трибулус Терестрис е наричана с много имена, но в традиционната българска медицина е популярна с името „бабини ..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Cellucor Модел: Cellucor CLK
CLK от Cellucor предлага комплексно решение за красиво тяло без мазнини. Редуцирането на мастните натрупвания понякога може да изглежда трудна задача, но с подходящите суплементи, тя ще бъде напълно постижима.Защо да изберем Cellucor CLK?Комбинация от доказано ефективни съставки; Не..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Марка: Cellucor Модел: Cellucor L2
L2 от Cellucor предлага мощна диуретична формула, която извежда излишната вода от организма. Често за неочакваното и безпричинно качване на теглото е виновна временната (и не само) задръжка на течности. Причините са различни, но водят до едно и също – качване на тегло, намаляване релефа на тял..
98.00 лв.
Без данък:98.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg
Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure е хранителен суплемент, съдържащ астаксантин на капсули. Формулата насочена към осигуряване на мощна протекция срещу свободните радикали, при това с натурални и ефективни средства. Всяка доза от продукта съдържа астаксантин от микроводорасли, с което се пр..
37.20 лв.
Без данък:37.20 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Agaricus Blazei 40% 400 mg
Doctor's Best Best Agaricus Blazei е уникален продукт, съдържащ екстракт от гъбата Агарикус Блазей. Тя е изключително полезна за здравето, а съставът й е изследван в посока противодействие на раковите образувания. Освен това, екстрактът от гъби Агарикус влияе положително върху състоянието на иму..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Cinnamon Extract Cinnulin 125 mg
Doctor's Best Best Cinnamon Extract Cinnulin е натурална хранителна добавка, съдържаща патентован водоразтворим екстракт от канела - Cinnulin PF. Извлекът от кората на Cinnamomum burmanii богат химичен състав, който е подложен на патентована филтрация. Целта е да се осигури съдържание само на по..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Показани 1 от 12 | 67 (6 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.