Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Суроватъчен протеин концентрат

Суроватъчен протеин концентрат за спортисти - висококачествен източник на протеин

Суроватъчен протеин концентрат е ефективен продукт за всички хора, които търсят оптимална хранителна добавка, подходяща за спортисти. Това е най-популярният вид протеин, който подпомага развитието на мускулите и процесите на регенерация след тренировка.

Нашите концентрати на суроватъчен протеин са с високо качество и съдържат всички основни аминокиселини, които подпомагат развитието на мускулите и имат благоприятен ефект върху тялото. Те се усвояват изключително лесно от организма и осигуряват необходимото гориво за максимална физическа активност.

Предимства на суроватъчен протеин концентрат:

1. Изграждане на мускулна маса и повишаване на тонуса

Суроватъчен протеин концентрат е незаменим за спортисти, които се грижат за развитието на мускулите. Осигурява незаменими аминокиселини за изграждане на нова мускулна тъкан и повишаване на тонуса. Редовната консумация на суроватъчен протеин концентрат ще ви помогне да постигнете видими резултати и ще повишите физическата си издръжливост.

2. Бърза регенерация след тренировка

Суроватъчен протеин концентрат е отличен източник на бързо усвоими протеини, които помагат на мускулите да се регенерират след интензивни физически упражнения. Стимулира регенерацията на уморените мускули и съкращава времето за възстановяване, което позволява на тялото да се регенерира бързо и ефективно.

3. Подобряване на имунната система

Суроватъчните протеинови концентрати съдържат високи нива на глутатион - силен антиоксидант, който предпазва тялото от свободните радикали и подобрява функционирането на имунната система. Редовната консумация на суроватъчен протеин концентрат може да подобри имунитета и да помогне на тялото да се справи по-добре с вирусни и бактериални инфекции.

4. Подкрепа за загуба на тегло и контрол на теглото

Концентратът на суроватъчен протеин може да бъде отлична подкрепа за хора, които искат да намалят телесните мазнини и да поддържат подходящо тегло. Има силно сатотензивно действие, което помага за намаляване на апетита и контролиране на прекомерните хранителни изкушения. Протеинът осигурява дълготрайно усещане за ситост и помага за изгарянето на излишните калории.

Приложение

Суроватъчен протеин концентрат е надежден партньор за спортисти, които търсят висококачествено допълнение към тренировъчната си програма. Осигурява значителни ползи при изграждане на мускулна маса, възстановяване след тренировка и подобряване на имунната система. Опитайте нашите концентрати на суроватъчен протеин и постигнете най-добрите резултати във вашите спортни и фитнес приключения!

Марка: BAD ASS Модел: 29116 BAD ASS Whey Premium Protein - Sample
Открийте новата сила с BAD ASS Whey - Напреднал Суроватъчен Протеин! Като фитнес инструктор и представител на онлайн магазин за фитнес добавки с медицинско образование, знам, че всяка подробност има значение, когато става въпрос за изграждането на здравословно и атлетично тяло. Затова с гордост пре..
2.95 лв.
Без данък:2.95 лв.
Купи
Марка: BAD ASS Модел: 12869 BAD ASS Whey Premium Protein
Bad Ass WHEY - Вашият Съюзник в Борбата за Мускулна Маса! Здравейте, аз съм ваш фитнес инструтор и онлайн представител на Protein.bg с медицинско образование. Разбирам в дълбочина взаимовръзките между ингредиентите на добавките и тяхното влияние върху човешкия организъм. Днес искам да ви запозная с..
139.95 лв.
Без данък:139.95 лв.
Марка: BAD ASS Модел: 12870 BAD ASS Whey Premium Protein
Открийте Силата на BAD ASS Whey - Вашият Съюзник в Свръхпротеиновия Режим Здравейте, аз съм вашият фитнес инструктор и представител на онлайн магазин за фитнес добавки с медицинско образование, и днес ще ви разкажа за Bad Ass WHEY - премиум суроватъчен протеин концентрат, който представля..
89.95 лв.
Без данък:89.95 лв.
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 28363 Renew Whey Protein Concentrate
Открийте истинската сила на протеините с Dorian Yates Nutrition Renew Whey Protein Concentrate Както всяки здравен експерт и треньор по фитнес с медицинска подготовка бих казал, приемът на качествен протеин е ключов за регенерацията на мускулите и цялостната здравна подготовка, особено след интензи..
96.00 лв.
Без данък:96.00 лв.
Купи
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 28363 Renew Whey Protein Concentrate
Защо Dorian Yates Nutrition Renew Whey Protein Concentrate е Вашият мускулен съюзник? Вашите мускули крещят за внимание след изтощителна тренировка, като жадуват за протеин, който да ги подхранва и възстановява. В този момент на нужда, Renew Whey Protein Concentrate на Dorian Yates Nutrit..
96.00 лв.
Без данък:96.00 лв.
Купи
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 21368 ShadoWhey 100% Whey Protein
Открийте силата и регенерацията с Dorian Yates Nutrition ShadoWhey 100% суроватъчен протеинЗдравейте, спортни фенове! Както винаги, от Protein.bg сме тук, за да Ви представим един от най-добрите продукти на пазара - суроватъчен протеин ShadoWhey от Dorian Yates Nutrition. Благодарение на дъ..
174.95 лв.
Без данък:174.95 лв.
Купи
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 21368 ShadoWhey 100% Whey Protein
Dorian Yates Nutrition ShadoWhey - Съюзник във възстановяването и изграждането на мускули Здравейте, любители на фитнеса и стремящи се към здравословен начин на живот! Как атлет и медицински специалист, аз разбирам колко важни са качествените протеини за възстановяването на мускулите и за поддържан..
174.95 лв.
Без данък:174.95 лв.
Купи
</