Виж всички
Цена
Производители
Вид опаковка/разфасовка
Всички категории

Протеинови барове и десерти

Покажи:
Сортировка:
Днес, във времената на енергийните десерти, протеиновите коктейли и гейнерите, много спортисти забра..
16.99 лв.
Myprotein Hurricane XS Bars Box е качествен високопротеинов десет, подходящ за включване в меню за к..
58.80 лв.
Защо да изберем Myprotein Protein Bites?Всяко пакетче ни доставя 15 гр протеин Имат ниско с..
35.10 лв.
Протеинови барове и десерти

Протеиновите барове и десерти са създадени за хора, търсещи източници на протеини и не трябва предварително да се приготвят. Има различни видове, но повечето от тях са с доста ниско съдържание на въглехидрати.

Протеиновите барове и десерти стават много популярни напоследък. Може да се открият не само във фитнес залите и магазините за хранителни добавки, но и в по-големите вериги хранителни магазини. Повечето хора се стремят да ги приемат, тъй като те са добър източник на енергия. Протеиновите барове са богати на белтъчини. Дозата за деня зависи от това каква нужда имате от прием на протеини. Почти няма никаква разлика дали ще изядете една пилешка пържола или ще хапнете едно протеиново барче или десертче. Това обаче е една добавка към храненето Ви. Не трябва да разчитате на тях, за да си осигурите необходимото количество протеин за деня.

При спортистите тези протеинови барове най-често се използват като леки междинни закуски. Освен това те ги използват и като източник на протеин, ако са пропуснали храненето си. Има различни видове барове и десерти: нисковъглехидратни, високовъглехидратни, балансирани и високо мазнинни-нисковъглехидратни барове.