Menu
Your Cart

BSN True-Mass 1200

BSN True-Mass 1200
BSN True-Mass 1200
BSN True-Mass 1200
BSN True-Mass 1200
BSN True-Mass 1200
BSN True-Mass 1200
BSN True-Mass 1200
  • Наличност: Да
  • Модел: BSN True-Mass 1200
Видян от: 7748
108.00 лв.
Без данък: 108.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

True-massBSN True-mass 1200 е с богат аминокиселинен профил и топ цена от Protein.bg 1200 е гейнър на марката BSN, осигуряващ високо количество калории (1220) за всяка доза. В гейнъра са включени висококачествени комплексни въглехидрати и протеини в съотношение приблизително 4:1. Количеството на въглехидратите е 222гр. за всяка доза, като на захарите се падат едва 16 грама от това количество. Количеството протеини в True-mass 1200 е 50 грама / доза. Протеиновата смес е съставена от Суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат, млечен протеин изолат, мицеларен казеин, калциев казеинат, яйчен албумин и глутаминови пептиди.

Суроватъчните протеини са най-лесният за усвояване протеинов източник в гейнъра, а и като цяло. Тяхната бърза абсорбция в органима води и до бързи резултати. В гейнъра на BSN са включени трите форми на този протеин. Суроватъчният протеин концентрат по принцип съдържа по-високо количество мазнини и лактоза в сравнение с другите две форми, но също така съдържа и по-високи количества биологично активни вещества с разнообразни функции. При суроватъчния протеин изолат са премахнати повечето мазнини и лактозата, но с тази преработка намалява и количеството на биологично активните вещества. Хидролизираният суроватъчен протеин е частично смлян (подложен на хидролиза), което го прави изключително лесен за усвояване в организма и намалява вероятността за поява на алергични реакции.

В състава на True mass-1200 е включен и другият млечен протеин - казеина, под формата на мицеларен казеин и калциев казеинат. Мицеларният казеин се характеризира с бавното си усвояване в организма. Това се дължи на мицеларната структура, която формира казеина. Тя представлява струпване на много казеинови молекули, което затруднява разграждането им от протеолитичните храносмилателни ензими. Именно за това казеинът е идеалния бавен/нощен протеин.

Яйчен албумин също е включен към протеиновия микс в True-mass 1200. Той, както и останалите протеинови източници в гейнъра съдържат пълният аминокиселинен профил, т.е. в състава им присъстват 20-те аминокиселини нужни на тялото за производството на мускулна маса и останалите анаболитни процеси. Към тях спадат 9-те есенциални аминокиселини (ЕАА). Тях тялото не може да прозивежда и те трябва да се набавят с храната. В True-mass 1200 се съдържат цели 25 грама ЕАА на доза.

True-mass-1200 има и високо съдържание на ВСАА (аминокиселини с рзклонени вериги). Това са L-аминокиселините валин, левцин и изолевцин. Те (особено левцина) стимулират производството на мускулните протеини и чрез тази си способност предпазват мускулите от разграждане в следствие на усилените тренировки. Освен това ВСАА спомагат за разграждането на излишните мазнини и редуцират чувството на умора.

Към протеиновия състав на True-mass 1200 са добавени и глутаминови пептиди. Тази пептидна структура позволява глутамина (най-разпространената аминокиселина в тялото) да се усвоява почти без да се налага разграждане.

Защо да изберем BSN True-Mass 1200?True-mass 1200 подпомага възстановяването след тренировка и е на топ цена от Protein.bg

  • Подпомага бързото натрупване на тегло
  • Бързо се усвоява в организма
  • Съдържа висококачествени въглехидратни източници (222 гр.)
  • Няколко вида протеини с отлично качество (50гр.)
  • Богат аминокиселинен профил (25 гр.ЕАА, 12 гр.ВСАА)
  • 1220 калории във всяка доза
  • Подобрява възстановяването след тренировка

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява гейнъра True-Mass 1200 на BSN?

True-mass 1200 е гейнър на марката BSN, съдържащ 1220 калории за доза, който предоставя висококачествени въглехидратни източници и бързо усвояващи се суроватъчни и яйчни протеини, както и по-бавно разграждащ се казеин. Протеините в True-mass 1200 са с пълен аминокиселинен профил и съдържат 25 грама ЕАА и 12 грама ВСАА, които гарантират бързото увеличаване на мускулната маса. Въглехидратите са 222 грама, а протеините - 50 грама във всяка доза от 310 грама

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за True-Mass 1200 - гейнър на марката BSN

За кого е най-подходящ True-Mass 1200 (гейнър) на BSN?

True-mass 1200 е идеалният продукт за вас, ако желаете бързо натрупване на мускулна маса. Малкото мазнини в състава на гейнъра позволяват изграждането на по-чисти мускули, а специално подбраните въглехидрати и наличието на ЕАА и ВСАА правят Tru- mass 1200 продукт с високо качество.

Употреба и дозировка на BSN True-Mass 1200:

Гейнъра на BSN може да използвате след тренировка, както и между отделните хранения и/или преди сън. True-mass 1200 значително подобрява възстановяването след тежки тренировки и осигурява нужните хранителни вещества за поддържане на анаболитните процеси. Препоръчителен прием - една мерителна лужичка преди и две лъжички след тренировка за постигане на оптимални резултати.

Хранителна стойност за една доза (2 мерителни лъжички) - 310г

Калории 1220
Мазнини
- наситени
- транс мазнини
16 g
5 g
0 g
Холестерол 150 mg
Натрий 530 mg
Въглехидрати
- фибри
- захари
222 g
16 g
16 g
Протеини 50 g

Състав на True-mass 1200 : Комбинация от комплексни въглехидрати (малтодекстрин, овесено брашно), Протеинов микс (суроватъчен протеин концентрат, калциев казеинат, млечен протеин изолат, суроватъчен протеин изолат, мицеларен казеин, яйчен албумин, хидролизиран суроватъчен протеин, глутаминови пептиди), Сметана (слънчогледово олио, царевичен сироп, натриев казеинат, моно- и диглицериди, дикалиев фосфат, трикалциев фосфат, соев лецитин, токофероли), Какао (алкално обработено), Натурални и изкуствени аромати, Полидекстроза, Лецитин, Сгъстители (целулоза, ксантан, гума гуар, гума арабика), МЦТ на прах (средно-верижни триглицериди, обезмаслено сухо мляко, динатриев фосфат, силициев диоксид), Ванилин, Ацесулфам К, Сукралоза.

*Информация за алергии: Произведен е в съоръжение, което преработва мляко, яйца, соя, пшеница, орехи. Съдържа мляко, яйца, соя(лецитин), пшеница

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки