Menu
Your Cart

Myprotein Beta Ecdysterone

Myprotein Beta Ecdysterone
Myprotein Beta Ecdysterone
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Beta Ecdysterone
Видян от: 2084
56.99 лв.
Без данък: 56.99 лв.

Възможни варианти

Може би се стремите към по-спортна фигура, или просто да подобрите здравето си, да увеличите обема на мускулите и да ускорите изгарянето на мазнините по здравословен начин. Ако обаче тежкият труд в залата за спорт, не дава търсените резултати по отношение на повишаване силата, загубата на мазнини и по-добро здраве, ви е нужно още нещо. За да получите тези ефекти може да ви помогне Екдистерон, растителен стерол с анаболно влияние. Действа така, както действат анаболните стероиди, но без да има общо с тях, както и с отрицателните последици, които причиняват. Екдистерон увеличава производството на мускулните белтъци и предпазва от загуба на мускулен обем, като същевременно насърчава растежа на мускулните влакна. За да постигнете това ви предлагаме продукта Beta Ecdysterone 60 капсули от MyProtein, който съдържа растителния стерол Екдистерон на страхотна цена.

Beta Ecdysterone 60 капсули от MyProtein, който ви предлагаме на супер цена, съдържа растителния стерол Екдистерон и ще ви помогне да повишите производителността и чистата мускулна маса.Beta Ecdysterone е естествено образуващ се фитохимикал, който присъства в растенията или корените, като например при Cyanotis Vaga. Неговата функция според учените е да възпрепятства размножаването на насекомите вредители. Екдистерон за първи път е изследван от съветски учени през 1976 г., разкривайки неговата анаболна активност и увеличаване синтеза на белтъци. След това, подобно изследване е проведено през 1988 година, при което се сравнява анаболната активност на стероида Метандростенолон и Екдистерон, като получените резултатите са изненадващи. Растителният стерол показва по-висока активност на синтеза на контрактилните протеини в сравнение със стероида Метандростенолон. Опитите върху животни показват, че той демонстрира изразени анаболни свойства. През 1998 година, руски учен оценил ефективността на Екдистерон в съчетание с протеинова диета. Резултатите били положителни, като участниците увеличили средно с 6-7% чистата мускулна маса и намалили мазнините в организма си с 10%. Изследователите установили още, че растителния стерол допринася за понижаване на нивата на глюкоза в кръвта, без да се влияе на нивото на инсулин. При проведени други изследвания Екдистерон се проявява като антитуморен агент, адаптоген и антиоксидант. Учените твърдят, че това вещество стимулира производството на белтъци в цитоплазмата на мускулните клетки, чрез ускорено производство на протеинови вериги от аминокиселини. Предполага се, че Екдистерон повишава вътре в мускулните клетки натрупването на калиеви и калциеви йони, а това от своя страна води до повишаване производството на ДНК, РНК и белтъци.

Продуктът Beta Ecdysterone 60 капсули от MyProtein, който ви предлагаме на супер цена, съдържа растителния стерол Екдистерон и ще ви помогне да повишите производителността и чистата мускулна маса.

Защо да изберем Beta Ecdysterone 60 капсули Myprotein?

 • MyProtein ви предлага Beta Ecdysterone 60 капсули на страхотна цена и с бърза доставка повишава имунитета.Увеличава анаболизма
 • За да повишите протеиновия синтез
 • За положителен азотен баланс в организма
 • За по-голяма издръжливост и мускулна сила
 • За да тренирате без умора
 • Стимулира мускулния растеж
 • Повишава имунната защита
 • MyProtein ви предлага Beta Ecdysterone 60 капсули на страхотна цена и с бърза доставка

Как действа Myprotein Beta Ecdysterone на капсули?

Приемът на продукта Beta Ecdysterone 60 капсули от MyProtein ще помогне на организма ви да създаде подходяща анаболна среда за постигане на мускулен растеж. Той съдържа фитохимикали, извлечени от корените на растението Cyanotis Vaga. Ecdysterone е естествен продукт, ускоряващ анаболните процеси в тялото и според проучванията наподобява действието на анаболните стероиди, но без да предизвиква отрицателните последици, които те пораждат. Действието на Beta Ecdysterone 60 капсули се изразява със следните ефекти, които растителния стерол Екдистерон оказва  върху организма:

 • Добавката Beta Ecdysterone 60 капсули е подходяща за спортисти провеждащи силови тренировки, за начинаещите и любителите, с цел нарастване на мускулите и ускоряване изгарянето на мазнините по здравословен начин. увеличаване производството на белтъци
 • стимулира синтеза на белтъци в нервната тъкан и подобряване нервната функция
 • засилва постъпването на белтъци и гликоген в мускулите
 • стабилизира нивата на кръвната захар, подобрява състоянието на хипогликемия
 • улеснява достигането на гликоген не само до мускулите, но също така и до вътрешни органи, нуждаещи се от него
 • възпрепятства процеса на отлагане на мазнини по пътя на стабилизиране нивата на захар и инсулин в кръвта
 • намалява нивото на холестерола в кръвта
 • подобрява клетъчните мембрани
 • има благоприятен ефект върху сърдечната честота, стабилизирайки аритмията на сърцето
 • антиоксидантно действие
 • намалява нивото на естроген - женския хормон, в кръвта на мъжете
 • намалява нивото на кортизол, действайки антикатаболно!
 • има положителен ефект върху кожата, премахва пъпки и т.н.
 • повишава силата и издръжливостта
 • увеличава чистата мускулна маса
 • намалява телесните мазнини

Екдистерон е не само безопасен, но и полезен! Възпрепятства кортизола да унищожи клетките, държи в нормални граници производството на креатин. Усилва адаптивните възможности на сърдечния мускул, подобрява функцията на черния дроб и кръвния състав! Впечатляващо, но е мощен анабол, стеролите не потискат производството на „собствен” тестостерон от тялото. Анаболите са вещества, стимулиращи анаболните процеси в тялото, както и производството на белтъци. Така стимулират мускулния растеж. Съответно увеличават се мускулите, физическата сила, подобряват се скоростно-силовите характеристики. Анаболните стероиди обаче може да доведат до редица усложнения. Ето защо, заедно с тях активно се изучават и прилагат продуктите от растителни източници. Най-перспективен от гледна точка на анаболно действие е Ecdysterone. Съдържащият се Екдистерон в Beta Ecdysterone 60 капсули от MyProtein има ясно изразена анаболна активност. Приемът му води до значително увеличаване на физическата устойчивост и умствена работоспособност. Употребявайки продължително Ecdysterone се подобрява общото кръвообращение, сърдечната честота се забавя, която е свързана с увеличаването капацитета на сърдечния мускул. Също така, Екдистерон има силен тонизиращ ефект. Той се свързва с рецепторите на мембраната на мускулните клетки, прехвърля се с цитоплазмените рецептори в клетъчното ядро, където регулира синтезата на нуклеинови киселини, които от своя страна контролират биосинтеза на протеини.

Проведените многобройни изследвания са показали, че въпреки стероидната си структура, Екдистерон е лишен от вредно странично действие. Не предизвиква нарушения на основните хормони на организма (растежен хормон, тестостерон, тироид-стимулиращ хормон, инсулин, кортизол), съдържащи  се в кръвта, не причинява никакви странични последици върху черния дроб. Ако искате да извлечете максимална полза от приема на растителния стерол е нужно да се комбинира с тренировки и достатъчно белтъчини в дневната консумация. Именно при повишен прием на протеини Ecdysterone работи на 100%. Резултатите от тази комбинация показват засилено увеличаване на размера на мускулите и намаляване на периода от време, необходим за възстановяване между тренировките. Beta Ecdysterone 60 капсули от MyProtein няма известни странични действия, помага на тялото да понижи процента на подкожните мазнини, а ние ви го предлагаме на страхотна цена.

За кого е най-подходящ Myprotein Beta Ecdysterone на капсули?

Добавката Beta Ecdysterone 60 капсули е подходяща за спортисти провеждащи силови тренировки, за начинаещите и любителите, с цел нарастване на мускулите и ускоряване изгарянето на мазнините по здравословен начин. Продуктът ще ви подкрепи в постигането на резултати по отношение повишаване силата, загубата на мазнини и по-добро здраве.

Употреба и дозировка на Beta Ecdysterone (Бета Екдистерон) на капсули:

Приемайте 1 капсула 2 пъти на ден заедно с богата на протеини храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
Beta Ecdysterone300 мг

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено

Други съставки: Бета-екдистерон (Cyanotis Vaga), микрокристална целулоза, желатин (капсула), магнезиев стеарат.

Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти, мая, глутен, нишесте и лактоза. Без добавена захар и сол.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки