Menu
Your Cart

Напомпващи Азотни Бустери

Сред бодибилдъри и спортисти, трениращи и фитнес маниаци все по често се говори за азотните буустери. Тяхното основно действие е да освобождават различни хормони, като например, адреналин. Това помага за производството на повече енергия. Освен това помага да се повиши интензивността на тренировките и да се подобри представянето. Идеята за разработването на азотните бустери е да забързат възстановяването и да подпомогнат  растежа на мускулите. Друга положителна страна на бустерите е, че могат да контролират и регулират редица процеси в тялото.

Азотните бустери са незаменима част от всяка тренировъчна програма и можете да ги комбинирате със следните продукти: ПротеиниГейнъри за покачване на маса, Креатин, ГлутаминАминокиселини. Всички големи производители на хранителни добавки за спортисти вече предлагат напомпващи азотни бустери, редом до всички протеини, аминокиселини, гейнъри и т.н. Ако целта Ви е по-добро напомпване, издръжливост и енергия, то всеки един азотен бустер би Ви помогнал, просто трябва да подберете продукта според нуждите си. Сред най-известните азотни буустери са BSN NO-Xplode, Scitec Hot Blood, Universal Animal Pump и други.

Марка: Amix Модел: AMIX Hell's NO2
Hell's NO2 е азотен бустер под формата на таблетки на марката AMIX, който осигурява на мускулите необходимито количество енергия, подобрява азотния метаболизъм и повишава количеството азотен оксид (NO). В Hell's NO2 се съдържа ActiNOS™ в комбинация с L-аргинин алфакетоглутарат, бета-ал..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Марка: Amix Модел: Amix MyoCell 5 Phase
MyoCell ​5 Phase от Amix е висококачествена хранителна добавка, чиято 5-фазна формула осигурява всички важни нутриенти за един бодибилдър. С приема на продукта си гарантирате повече сила и издръжливост, мускулен растеж и обем, както и подобрено възстановяване.Защо да изберем MyoCe..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Shocker Booster
Shocker Booster представлява нов клас бустер, произведен от Battеry, който съдържа специално селекционирана формула от качествени и доказани съставки, които подобряват вашето представяне по време на тренировки. Shocker Booster съдържа 13 съставки с доказан положителен ефект, гарантиращи по-добри рез..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Марка: Cellucor Модел: Cellucor CN3
CN3 от Cellucor предлага уникална предтренировъчна формула, осигуряваща мощно напомпване, прилив на сила и подобряване на спортните резултати.Защо да изберем CN3?Повишава нивата на азотен оксид; Напомпва мускулите; Подобрява кръвообращението; Стимулира мускулното нарастване; С..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Cellucor Модел: Cellucor NO3 Chrome
NO3 Chrome от Cellucor съдържа формула, специално насочена към повишаване на азотния оксид в тялото. Съдоразширяващите свойства на добавката NO3 Chrome имат за цел подобряване на спортните резултати и визия. Cellucor  разработва NO3 Chrome като използва NO3 под формата на ар..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Assault Sport Series
Musclepharm Assault Sport Series е комплексен предтренировъчен суплемент, който ви позволява да извлечете максимума от своята тренировка. Всичко това се дължи на подбраните компоненти, които увеличават ефекта от всяко повторение, от всяко усилие. Формулата съдържа подбрани витамини, комплекс за пове..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg
Разграбен
Марка: Prozis Модел: Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg
Заради своите забележителни свойства, Епимедиум е получил заслужено уважение сред спортистите, при това с всяка година интересът към него расте. Това е добър тестостеронов бустер – хранителна спортна добавка, която предизвиква растеж на мускулната маса. Работата е там, че растението, от което ..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal M-Stak
Ако Вие сте сериозен спортист и търсите продукт, който ще доведе силата Ви и Вашата издръжливост до краен предел, то трябва да пробвате Animal M-Stak. Всеки пакет съдържа нужното количество съставки, разработени специално за да Ви помогнат по естествен път тялото Ви да изработва анаболитни хормони. ..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Rage XL
Universal Nutrition Animal Rage XL е идеалното за вас решение, ако търсите натурални съставки, висока ефективност и подкрепа за спортно развитие. Формулата съдържа няколко комплекса, в които се съдържат витамини и минерали, аминокиселини, както и подбрани растителни екстракти. Цялото това многообраз..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
Като сериозен бодибилдър ти искаш да станеш по-голям и по-силен. И търсиш всевъзможни начини. По същество, целта на всяка сериозна тренировъчна програма е съдействието за растежа на мускулната тъкан чрез увеличаването на естествения синтез от организма на анаболитни хормони, като в същото време се н..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.