Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Стандартизиран креатин монохидрат

Стандартизиран креатин монохидрат: незаменим източник на енергия и сила

Като фитнес експерт и специалист по спортна медицина разбирам значението на правилно подбраните хранителни добавки за оптималното функциониране на човешкото тяло и постигането на спортни върхове. Стандартизираният креатин монохидрат е една от продуктовите категории, която предлага много предимства и се счита за основа за изграждане на висококачествена мускулна маса и повишаване на ефективността в тренировъчния процес.

5 най-важни причини, поради които си струва да изберете стандартизиран креатин монохидрат

  1. Подобрява представянето: Доказано е, че креатин монохидратът помага за увеличаване на силата и издръжливостта по време на тренировки с висока интензивност.
  2. Насърчава възстановяването: Помага на мускулите да се възстановят бързо между сериите и след тренировка.
  3. Увеличава мускулния обем: Помага за увеличаване на клетъчната хидратация, което води до по-пълни и по-големи мускули.
  4. Поддържа енергийните нива: помага за производството на АТФ, основният източник на енергия, необходим за мускулните контракции.
  5. Подобрява когнитивните функции: Има проучвания, които показват положителен ефект на креатина върху мозъчната функция и концентрация.

Защо си струва да изберете стандартизиран креатин монохидрат?

Стандартизиран означава, че продуктът съдържа изключително чист креатин монохидрат, без добавки или пълнители, и е преминал строги тестове за качество и ефективност. Това гарантира, че получавате най-добрата форма на креатин, като по този начин увеличавате максимално ползите и минимизирате потенциалните странични ефекти.

Значението на креатина в диетата и спортния режим

За активните спортисти креатин монохидратът предоставя важни възможности за подобряване на представянето. Той действа като ATP буфер в мускулите, което позволява по-продължителна и по-интензивна тренировка. Освен това адекватен прием на креатин, съчетан с адекватна хидратация, балансирана диета и достатъчен сън, може значително да ускори процеса на регенерация и да намали риска от нараняване.

Често задавани въпроси

Как да използвате стандартизиран креатин монохидрат?

Обикновено се препоръчва приема на 3-5 грама креатин монохидрат на ден, който може да се приема преди или след тренировка. Препоръчително е да се консумира с прости въглехидрати за подобряване на смилаемостта.

Има ли странични ефекти?

Когато се приема умерено и при здрави възрастни, креатин монохидратът се счита за безопасен. В редки случаи при по-високи дози може да възникне леко стомашно разстройство или задържане на вода.

Може ли креатинът да се комбинира с други хранителни добавки?

Да, креатин монохидратът може да се комбинира с повечето хранителни добавки, като протеини, аминокиселини, витамини и минерали, стига да се прави разумно и по подходящ начин.

Кога ще усетим ефекта от използването на креатин?

Някои хора изпитват подобрения в силата и издръжливостта след първите няколко дози, докато други могат да видят резултати само след няколко седмици редовна употреба.

Необходимо ли е „допълване“ на креатин?

„Зареждането“ е метод за приемане на повишена доза креатин (около 20 грама, разделени на няколко приема) за период от няколко дни, последван от поддържаща доза. Този метод е предназначен за бързо насищане на мускулните запаси, но не е задължителен и дългосрочните резултати не се различават значително от тези при редовна консумация.

В крайна сметка стандартизираният креатин монохидрат е мощен инструмент в арсенала на всеки сериозно трениращ. Осигурява допълнителна енергия, сила и регенерация, необходими за преодоляване на лични ограничения и постигане на нови спортни успехи.

Поръчайте стандартизиран креатин монохидрат от Protein.bg, за да подобрите тренировките си и да се възползвате максимално от времето, прекарано във фитнеса. Ние ви предоставяме висококачествени продукти на най-добри цени - вашето здраве и успех са наш приоритет.

Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 32724 Creatine Monohydrate 100% Pure Powder
Открийте новия стандарт в спортното хранене с креатин монохидрат на Dorian Yates Nutrition Като фитнес инструктор с медицинско образование и представител на онлайн магазин за фитнес, аз отлично разбирам как съставките на хранителните добавки влияят на тялото. Горд съм да ви представя Dorian Yates Nu..
61.95 лв.
Без данък:61.95 лв.
Купи
Марка: FA Nutrition Модел: 31599 CreaTine Monohydrate Pharmaceutical Grade
FA Nutrition CreaTine Monohydrate – Вашият съюзник за оптимална спортна производителност и бързо възстановяване! Здравейте, спортуващи приятели! Като фитнес инструктор и представител на медицинската общност, разбирам колко е важно да осигурим на тялото си необходимите вещества за да достигнем нашит..
49.95 лв.
Без данък:49.95 лв.
Купи
Марка: FA Nutrition Модел: 31559 Ice Creatine Monohydrate Evercool Ice Effect
Предимства на FA Nutrition Ice креатин монохидрат с леден ефект Evercool Като онлайн магазин за спортни добавки разбираме значението на висококачествените продукти за поддържане на здравословен начин на живот и спортни постижения. Поради тази причина бихме искали да Ви представим FA ICE CREATI..
49.95 лв.
Без данък:49.95 лв.
Купи
Марка: FA Nutrition Модел: 37960 Napalm Crea Test with DAA & Tribulus
FA Nutrition Napalm Crea Test с DAA & Tribulus - Революция в Силата и ИздръжливосттаКато фитнес инструктор и представител на онлайн магазин за фитнес добавки с медицинска степен, ми е важно да представя продукти, които наистина работят и дават забележими резултати. FA Nutrition Napalm Crea ..
49.95 лв.
Без данък:49.95 лв.
Купи
Марка: Hero.Lab Модел: 32680 Creatine Monohydrate Caps
Открийте Мощта на Hero.Lab Creatine Monohydrate CapsКато инструктор по фитнес и представител на онлайн магазин за фитнес добавки с медицинско образование, аз разбирам дълбоката връзка между консумацията на правилните добавки и оптималното здраве и физическа производителност. Hero.Lab Creatine Monohy..
119.95 лв.
Без данък:119.95 лв.
Купи
Марка: Kevin Levrone Модел: 37962 LevroLegendary Test Creatine with DAA & Tribulus
Kevin Levrone LevroLegendary Test Creatine – Буст за вашата физическа мощ и тестостерон Здравейте, аз съм вашият доверен фитнес инструктор и представител на онлайн магазин Protein.bg с медицинско образование. Знаейки колко важно е да сте информирани за това, какво поставяте в тялото си, ще ви предс..
49.95 лв.
Без данък:49.95 лв.
Купи
Марка: MAXXWIN Модел: 10539 Creatine MAXX 1000
Надмощие за Вашата тренировка с MAXXWIN Creatine MAXX 1000Като фитнес инструктор и представител на онлайн магазин за спортни добавки с медицинско образование, разбирам комплексните взаимовръзки между съставките в продуктите за подкрепа на тренировъчния процес. Ето защо, искам да ви представя MA..
44.95 лв.
Без данък:44.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 29703 Creatine Monohydrate + Taurine Powder
Ненадминат избор за енергия и мускулна регенерация: OstroVit креатин монохидрат + таурин на прахЗдравейте, скъпи фитнес ентусиасти! Както знаете, изборът на правилните добавки може значително да повлияе на вашите резултати във фитнеса. Позволете ми да ви представя OstroVit креатин монохидрат + т..
44.96 лв.
Без данък:44.96 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 26317 Creatine Monohydrate 4400
Запознайте се с Creatine Monohydrate 3300 OstroVit - Вашият съюзник в стремежа към максимални резултати Здравейте, ние сме онлайн магазин за хранителни добавки Protein.bg, и разбираме дълбоките връзки между съставките на добавките и ефекта им върху организма. Днес бихме искали да Ви представим една..
29.95 лв.
Без данък:29.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 26371 Creatine Monohydrate 4400
OstroVit Creatine Monohydrate 3300 400 капсули - вашият спътник за по-силни мускули и издръжливостКакто знаем, всеки път към перфектната фигура изисква не само усърдни тренировки, но и внимателно подбрани добавки. Днес ще разгледаме една от най-често избираните и с потвърдена ефективност&nb..
74.95 лв.
Без данък:74.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 20865 Creatine Monohydrate Powder
OstroVit Creatine Monohydrate – Ускорете вашите тренировъчни цели Като фитнес инструктор с медицинска квалификация и представител на онлайн магазина за спортни добавки Protein.bg, аз разбирам колко важен е всеки детайл в пътя към оптималните спортни постижения и върхова форма. Често, точно тези мал..
31.95 лв.
Без данък:31.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 20866 Creatine Monohydrate Powder
OstroVit Creatine Monohydrate - Вашият съюзник за максимална производителност За всеки стремящ се към забележителни тренировъчни постижения, подборът на качествени добавки е от съществено значение. Ако търсите начин да революционизирате Вашето физическо състояние, OstroVit Creatine Monohydrate..
49.95 лв.
Без данък:49.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 35848 Creatine Monohydrate Tabs 3000
OstroVit Creatine Monohydrate Tabs 3000: основен съюзник във Вашата тренировъчна рутина Независимо дали сте начинаещ или опитен атлет, OstroVit Creatine Monohydrate Tabs 3000 предоставя на Вашето тяло необходимата подкрепа, за да подобри спортните Ви постижения и да ускори Вашето възстано..
17.95 лв.
Без данък:17.95 лв.
Купи
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)