Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Витамин C

Витамин C: Източник на Енергия и Защита за Имунната Система

Витамин C, или аскорбинова киселина, е един от най-важните и универсални витамини в света на хранителните добавки. Този водоразтворим витамин, известен със своите многостранни ползи, е ключов за различни аспекти на нашето здраве и благосъстояние.

Витамин C в подкрепа за Имунната Система: Една от основните роли на витамин C е подкрепата на имунната система. Този витамин е съществен за производството на бели кръвни клетки и антитела, които играят ключова роля в борбата с инфекции и болести. Редовният прием на витамин C може да подобри способността на организма да се справя със зарази и да ускори процеса на заживяване.

Витамин C като Антиоксидантна Защита: Витамин C също така действа като мощен антиоксидант, предпазвайки клетките от свободните радикали. Свободните радикали са нестабилни молекули, които могат да причинят увреждане на клетките и допринасят за процесите на стареене и различни заболявания. Витамин C играе ключова роля в намаляването на окислителния стрес и поддържането на здравето на кожата, косата и ноктите.

Поддържане на Здравето на Съдовете и Капилярите: Витамин C е важен за производството на колаген - протеин, който поддържа здравето на кожата, съдовете, косата и сухожилията. Този витамин подпомага и циркулацията, като поддържа еластичността на кръвоносните съдове и предпазва от проблеми с кръвообращението.

Подобряване на Енергийния Метаболизъм: Витамин C участва в процесите на метаболизъм, което може да подобри енергийните нива на организма. Той помага за преобразуването на хранителните вещества в енергия и подпомага оптималното функциониране на митохондриите - централните места за производство на енергия в клетките.

Приложение в Стресови Ситуации: В стресови ситуации, витамин C може да бъде от особено значение. Стресът изчерпва резервите на витамин C в организма, и затова допълнителен прием може да помогне за справяне със стресови ситуации и възстановяването на физическата и умствена енергия.

Какво трябва да знаем преди Прием: Преди да започнем добавяне на витамин C към хранителния си режим, е важно да консултираме се с медицински специалист, особено ако вече приемаме други лекарства или имаме здравословни проблеми. Въпреки че витамин C е сравнително безопасен при нормален прием, прекомерният прием може да доведе до нежелани ефекти.

Витамин C е неизменен член на семейството на витамините, играейки ключова роля във възстановяването и поддържането на цялостното здраве. Добавете витамин C като хранителна добавка към вашия ежедневен режим и усетете ползите за имунната система, енергийния метаболизъм и защитата срещу свободните радикали, като поддържате организма си в оптимално здравословно състояние.

Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 27087 Renew Vitamin C With Citrus Bioflavonoids
Открийте всички ползи от Renew Vitamin C With Citrus Bioflavonoids Като фитнес инструктор и представител на фитнес онлайн магазин с медицинско образование, разбирам как правилната хранителна добавка може да е ключова за Вашето здраве и благополучие. Започнем с Renew Vitamin C With Citrus ..
19.95 лв.
Без данък:19.95 лв.
Купи
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: Vitamin C Plus with Citrus Bioflavonoids, Black Pepper &
Пълноценна защита и енергия за Вашия организъм с Vitamin C Plus от Dorian Yates Nutrition Борбата за здраво и силно тяло не се води само във фитнес залите, а също така и на клетъчно ниво във всеки един момент от деня. В тази битка, витамините са Вашите специални оперативни сили, осигуряващи дългоср..
27.95 лв.
Без данък:27.95 лв.
Купи
Марка: FA Nutrition Модел: 8381 Vitamin C 1000 with Rose Hips and Bitter Orange
Открий мощта на витамин C с добавки от шипка и горчив портокалКато фитнес инструктор и онлайн търговец на хранителни добавки, разбирам в дълбочина силата на съставките, които препоръчвам. FA Nutrition Vitamin C 1000 мг with Rose Hips Extract е много повече от обикновен витамин C. Това е пр..
23.95 лв.
Без данък:23.95 лв.
Купи
Марка: Hero.Lab Модел: 31597 Vitamin C 1000 mg + Bioflavonoids with Echinacea + Zinc
Vitamin C 1000 mg + Bioflavonoids | with Echinacea + ZincБлагодарение на витамин С на HIRO можете да забравите за инфекциите, болката и слабостта, тъй като той ще ви позволи винаги да сте в най-добра форма. Вит. C регулира дейността на колагена, което ще подобри работата на вашите стави, сухожилия и..
31.95 лв.
Без данък:31.95 лв.
Купи
Марка: Kevin Levrone Модел: 26191 Vitamin C 1000 with Rose Hips and Bitter Orange
Kevin Levrone Витамин С 1000 с шипки и горчив портокал – важен за вашето здраве! Като онлайн магазин за здравословни добавки, прекрасно разбираме значението и влиянието на витамините върху човешкия организъм. Kevin Levrone Vitamin C 1000 / с дива роза и горчив портокал е не само добавка, той е мощн..
20.95 лв.
Без данък:20.95 лв.
Купи
Марка: MAXXWIN Модел: 12092 Vitamin C 1000 with Rose Hips
MAXXWIN Vitamin C 1000 with Rose Hips 120 таблеткиВитамин C e едно от най-важните хранителни вещества в природата. Витамин С, известен също като Аскорбинова киселина, е водоразтворим витамин, необходими на организма за много важни метаболитни реакции. Витамин С е необходим като коензим за много мета..
18.95 лв.
Без данък:18.95 лв.
Купи
Марка: MAXXWIN Модел: 10516 Vitamin C 1000 with Rose Hips
MAXXWIN Vitamin C 1000 with Rose Hips 60 таблеткиВитамин C e едно от най-важните хранителни вещества в природата. Витамин С, известен също като Аскорбинова киселина, е водоразтворим витамин, необходими на организма за много важни метаболитни реакции. Витамин С е необходим като коензим за много метаб..
11.45 лв.
Без данък:11.45 лв.
Купи
Марка: MAXXWIN Модел: 10517 Vitamin C 500 + Echinacea
MAXXWIN Vitamin C 500 + Echinacea 120 капсулиВитамин C e едно от най-важните хранителни вещества в природата. Витамин С, известен също като Аскорбинова киселина, е водоразтворим витамин, необходими на организма за много важни метаболитни реакции. Витамин С е необходим като коензим за много метаболит..
13.95 лв.
Без данък:13.95 лв.
Купи
Марка: MAXXWIN Модел: 27458 Vitamin C 900 mg with Rose Hips
MAXXWIN Витамин C 900 mg с шипки, 120 капсули Витамин C MAXXWIN, съдържаща голяма доза витамин С и обогатена с екстракт от дива роза, f безопасна за консумация хранителна добавка, предназначена да поддържа имунната система, енергийния метаболизъм и осигуряват антиоксиданти защита на вашето тяло. О..
17.95 лв.
Без данък:17.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 21483 100% Vitamin C Powder
OstroVit 100% Vitamin C: Съюзник в борбата за здраво и силно тяло Добре познатата марка OstroVit представя новия си продукт, наречен 100% витамин С на прах 500 грама. Тази висококачествена хранителна добавка под формата на прах се приема не само лесно, но и бързо и ефективно се усвоя..
25.95 лв.
Без данък:25.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 22073 Vitamin C 1000 mg Effervescent
Запознайте се с OstroVit Vitamin C 1000 mg - източник на енергия и здраве във всяка таблеткаКато фитнес инструктор и представител на онлайн магазин за спортни добавки разбирам колко е важно да се поддържа оптимално ниво на витамини и минерали в организма. OstroVit Vitamin C 1000 mg / Effervescen..
5.95 лв.
Без данък:5.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 26805 Vitamin C 1000 mg Limited Edition
Представяме Ви OstroVit Витамин C 1000 mg - Ограничено издание 110 таблеткиС повишената физическа активност и стремежа към здравословен начин на живот често забравяме за основните нужди на тялото си. Витамин C играе ключова роля за поддържане на добро здраве и жизненост, особено в динамичното еж..
16.95 лв.
Без данък:16.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 27211 Vitamin C 1000 mg
Пълна защита и енергия за Вашето тяло с OstroVit Vitamin C 1000 mg Както знаете, здравето е нашата най-голяма ценност, а витамин C играе ключова роля в поддържането на оптималния ни биологичен баланс. OstroVit Vitamin C 1000 mg предлага висококачествена доза от този жизненоважен антиоксид..
20.95 лв.
Без данък:20.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 27339 Vitamin C 1000 mg
OstroVit Vitamin C 1000 mg - Незаменим партньор за вашия имунитет и здравеВ динамичния свят, в който живеем, укрепването на имунитета и поддържането на отлично здраве се превръщат в основен приоритет. Като фитнес инструктори медицински обучен представител на онлайн магазин за фитнес добавки, отл..
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 24498 Vitamin C 1000 mg
Открийте силата на OstroVit Vitamin C 1000 mg - незаменим защитник на вашето здравеЗдравейте, скъпи любители на здравословния начин на живот! Като професионален фитнес инструктор и представител на онлайн магазин за фитнес добавки с медицинско образование бих искал да ви запозная с един високоефе..
6.95 лв.
Без данък:6.95 лв.
Купи