Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Уреди за масаж

Уреди за Масаж за отпускане на мускулното напрежение и подобряване на физическата форма.

Масажът е важен елемент от поддържането на оптималната физическа форма и релаксацията. Две от популярните опции за уреди, които ви позволяват да се насладите на масажните ползи в уюта на дома си, са Foam Roller и Масажният Пистолет.

Какво е Foam Roller и за какво се използва ?
Foam Roller е обичайно цилиндричен или тубуларен уред, изработен от пяна или твърд материал. Този уред е предназначен за самостоятелен масаж и релаксация чрез използване на собствената ви телесна тегло. Foam Roller-ът се ползва като подложка за вашия гръб, крайници или други мускулни зони и се движи върху тях, като прилага нежно налягане. Този процес на самомасаж помага да се разтегнат и размягчат мускулите, освобождавайки напрежението и болката.

Едно от големите предимства на Foam Roller-а е неговата универсалност. Той може да се използва за масаж на цялото тяло, включително гърба, бедрата, кръста и дори вратът. Това е идеален инструмент за хора, които търсят постоянен начин да поддържат гъвкавостта и мускулния тонус. Също така, Foam Roller-ът може да помогне при подобряване на циркулацията и намаляване на болката след интензивни тренировки.

Масажен Пистолет:
Масажният Пистолет е компактен и удобен уред, който използва вибрации и пулсации, за да осигури геоложко насочен масаж. Този уред има различни насадки, които се прикрепват към него и могат да бъдат използвани за целенасочен масаж на определени мускулни групи.

Масажният Пистолет е отличен за хора, които ценят интензивния масаж и искат бързи резултати. Той може да помогне за релаксацията на напрегнати мускули, намаляване на стегнатостта и болката след тренировка или дълг работен ден. Освен това, масажният пистолет има различни нива на интензивност, така че можете да регулирате силата на масажа според вашите нужди.

Съчетавайки Foam Roller и Масажен Пистолет във вашия режим на грижа за здравето, можете да постигнете най-добрите резултати. Foam Roller-ът предоставя общ масаж и релаксация, докато Масажният Пистолет е идеален за насочен и интензивен масаж. С тези два уреда на ваше разположение, можете да се насладите на по-добро физическо и психическо благополучие, без да напускате уюта на дома си.

Марка: OstroVit Модел: 31645 Foam Roller | Фоумролер
Фоумролер OstroVit: Идеален продукт за самомасаж и рехабилитацияФоумролерът OstroVit е универсално решение за самомасаж след тренировка и по време на рехабилитация. Изработена от гъвкава пяна и оборудвана със специална издатина, нашата ролка ви предлага уникален масаж, сравним с масаж, извършен от п..
19.95 лв.
Без данък:19.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 31650 Hula-Hoop | Масажен обръч за въртене
Хула обръч | Уред за масаж на тяло и здравеЛипсва ли ви красива и здрава фигура? Вижте как хулахуп може да ви помогне да постигнете тази цел! Насладете се на приятни упражнения с нашия масажен хулахуп, който съчетава удоволствието от въртенето с полезния ефект на масажа.Горещото ни ново предлож..
34.95 лв.
Без данък:34.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 32769 Massage Gun | Масажен пистолет
OstroVit Massage Gun | Масажен пистолетOstroVit Massage Gun | Масажен пистолет е универсален продукт за самомасаж след тренировка и по време на рехабилитация. Масажорът разполага с 30 режима за различни видове масаж и 6 накрайника за всяка част от тялото. Подходящ е както за индивидуална употреба, т..
129.95 лв.
Без данък:129.95 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Филтрирай