Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Аминокиселини в свободна форма

Съществуват различни видове аминокиселини, а има и такива, които са в свободна форма – тези аминокиселини не изискват храносмилане. Веднага след приема на аминокиселини в свободна форма, те започват да формират ензимите, които са необходими за оптимално усвояване на храната и развитието на протеините. Когато храната, която поемате, бъде правилно усвоена, тялото използва максимално всички съставки за отлично здраве. При нас ще намерите всякакви пpoфилиpaни aминoĸиceлини, както и ĸoмбинaция oт няĸoлĸo тaĸивa. В protein.bg ще намерите всякакви форми на аминокиселини: подпомагащи релаксацията на нервната система и такива, които подобряват съня (мeлaтoнин, HMB, GABA). В тази категория ще намерите още хранителни спортни добавки на супер цени, подобряващи мoщния aнaбoлeн eфeĸт нa лeвцинa, добавки с глутатион, който има дeтoĸcиĸиpaщo дeйcтвиe и ALA с инcyлинoпoдoбен eфeĸт.

Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s Glutamine
Athlete’s Glutamine съдържа висококачествена прахообразна формула, осигуряваща аминокиселината L-глутамин. Тя е от особена важност за дейността на тялото, а в частност – заема челни позиции по най-търсена за увеличаване на мускулите. Разбира се, това не е единствената й роля. Глутаминът е неесенциал..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s L-Arginine
Athlete’s L-Arginine съдържа само и единствено полуесенциалната аминокиселина L-аргинин. Добавката предлага висока ефективност и удобство, тъй като е под формата на капсули. Всяка доза съдържа 1000 мг от аминокиселината и оказва подкрепа при активните спортисти.Аргининът е положително заредена а..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: Everbuild AAKG 3000
ААКG 3000 е аргнин алфа-кетоглутарат (сол на аргинин и алфа-кетоглутарова киселина) - една от най-добрите форми на аргинина, що се отнася до подобряване на физическото представяне и постигане на по-добри резултати. Произведен е от компанията Everbuild, която гарантира отлично качество на продукта. ..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: Everbuild Citrulline Malate 3000
Citrulline Malate 3000 е продукт на марката Everbuild, който представлява цитрулин, свързарн с ябълчна киселина. L-цитрулинът се използва като спортна добавка за подобряване производителността и сърдечно съдовата система. Свързването на L-цитрулина с малат (ябълчна киселина) подобрява неговата абсор..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: DAA 3000™
Аминокиселините се срещат в две форми - D и L. L-изомера на аспарагиновата киселина участва в изграждането на протеините, докато D-аспарагиновата киселина има по-различни функции, които са специфични за само за нея и не се наблюдават при L-аспартата. DAA или D-аспарагиновата киселина (d-аспартат) е..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: Everbuild Leucine 5000
Leucine 5000™ e аминокиселина в свободна форма, произведена от марката Everbuild и е съставена изцяло от L-левцин. L-левцинът е алфа-аминокиселина, която влиза в състава на аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА). Левцина участва в биосинтеза на протеини и е главен компонент в субединиците на няк..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: Everbuild Taurine 2000™
Taurine 2000™ е продукт на марката Everbuild, който е съставен изцяло от аминокиселината таурин. Тауринът не участва в изграждането на мускулните протеини, но има доста разнообразни полезни ефекти върху организма и проявява синергичен ефект към други добавки, когато се приема в комбинация с тях. Тау..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Марка: Musclemeds Модел: Musclemeds Amino Decanate
Amino Decanate е нов иновативен комплекс от съставки на производителя MuscleMeds, който включва ускорено транспортиране на полезни вещества с помощта на технологията DecaDrive. Продуктът съдържа набор от аминокиселини BСAA в съотношение 10:1:1. Разработен е да стимулира максимално протеиновия синтез..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Alpha Lipoic Acid
Alpha Lipoic Acid е продукт на компанията Myprotein и представлява 100% липоева киселина. Това е митохондриална мастна киселина, която естествено се среща навсякъде в организма и е есенциална за аеробния метаболизъм. Липоевата киселина действа като антиоксидант и е важен кофактор за много ензими, ср..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Arginine Alpha Ketoglutarate
Arginine Alpha Ketoglutarate Instantized от Myprotein е пълноценна хранителна добавка, включваща във формулата си високопотентна форма на аргинина. Тази аминокиселина отговаря за редица важни процеси в организма, но за целите на бодибилдинга се ползва главно като прекурсор на азотния оксид, заедно с..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Купи
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Beta Alanine
Beta Alanine от Myprotein е за всеки бодибилдър, спортуващ човек или любител на активния начин на живот, който иска да повиши резултатите от тези си занимания. Бета-аланинът е идеален начин за повишаване на енергията и силата, а следователно продължителността и интензитета на тренировката, както и р..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Beta Alanine 90 caps
Сред десетките и дори стотици хранителни добавки за спортисти е трудно да се намери нещо наистина ефективно и действащо, което ще ви даде възможност за интензивно ежедневно трениране. За да увеличите драстично резултатите си в залата, Myprotein ви предлага Beta Alanine 90 caps аминокиселинен продукт..
30.99 лв.
Без данък:30.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein D-Aspartic Acid
D-Aspartic Acid представлява D-изомер на аспарагиновата киселина, наричана още аспартат. В природата аминокиселините се срещат в две различни форми, в зависимост от позицията на един от въглеродните атоми в молекулата. Това обаче променя тяхната активност. L-изомера на аспарагиновата киселина наприм..
53.99 лв.
Без данък:53.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein HMB 250g
HMB или хидроксиметилбутират (бета-хидрокси-бета-метилбутират) е органична киселина, която се синтезира в човешкото тяло. Независимо от факта, че била известна още от 1950 г., нейното използване започва чак след няколко десетилетия през 1996 г. след поредица от проучвания и експерименти. В организма..
34.49 лв.
Без данък:34.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein HMB Powder
HMB от Myprotein е отличен избор за всеки бодибилдър или активно спортуващ човек, който иска да увеличи мускулната си маса и да предпази изградените мускули от катаболни процеси.Защо да изберем HMB (хидроксиметилбутират) от Myprotein?Метаболитно състояние на верижноразклонената аминокисел..
31.49 лв.
Без данък:31.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein HMB 180 tabs
HMB е продукт на марката Myprotein, който представлява аминокиселината хидрокси метилбутират (бета-хидрокси бета-метилбутират).ХМБ всъщност е метаболит на есенциалната аминокиселина левцин (една от трите ВСАА) и е един доста ефективен суплемент, който увеличава силата и натрупването на чиста мускулн..
38.49 лв.
Без данък:38.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein L-Leucine
Когато поставената цел е увеличаване на мускулната маса, тялото се нуждае от много енергия и хранителни вещества за да успее възможно най-бързо да натрупа необходимата мускулна маса. За това е важно в приетата храна да се съдържа високо количество протеини, от които се образуват мускулите. За да про..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein L-Lysine
Тялото на човека е своеобразна лаборатория, в която постоянно протичат химични процеси. Неговото здраве зависи от редица фактори: хранителния режим, работата, емоциите. Нашите мускули са също продукт на биохимични реакции, в които главни участници са аминокиселините. За построяването на мускулната т..
39.49 лв.
Без данък:39.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein L-Ornithine Alpha Ketoglutarate (OAKG)
L-Ornithine Alpha Ketoglutarate (OAKG) от Myprotein е висококачествена и ефективна хранителна добавка, чиято цел е да ускори изграждането на чиста мускулна маса. Разбира се, наред с подходящ хранителен режим и редовни тренировки. Активната съставка, както става ясно и от името, е L-орнитин алфа-кет..
41.49 лв.
Без данък:41.49 лв.
Купи
Марка: Myprotein Модел: Myprotein L-Tyrosine
Аминокиселините са единиците, изграждащи протеините, които от своя страна съставят мускулните влакна. За да расте мускулната маса е нужно тялото да разполага с достатъчно аминокиселини, за да синтезира протеините, от които се изграждат мускулите. Аминокиселините обаче, сами по себе си се включ