Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

AAKG

AAKG – азотен подобрител, подобряващ спортните постижения

В света на фитнеса и спортната медицина е от първостепенно значение да се гарантира, че оптимизирате тренировките си и постигате максимални резултати. Сред различните хранителни добавки, AAKG (аргинин алфа-кетоглутарат) заема специално място, като предлага не само помощ за изграждане на мускулна маса, но и подпомага общото здраве и регенерация.5 най-важни причини да използвате AAKG:

1. Стимулира синтеза на азотен оксид

AAKG помага да се увеличи производството на азотен оксид в тялото, което помага за разширяване на кръвоносните съдове и подобряване на кръвообращението.

2. Подобрява спортната издръжливост

Благодарение на повишеното кръвообращение, мускулите получават повече кислород и хранителни вещества, което води до подобрена издръжливост по време на тренировка.

3. Подпомага мускулната регенерация

AAKG ускорява процесите на регенерация след физическо натоварване, като улеснява бързото възстановяване на мускулната тъкан.

4. Подпомага протеиновия синтез

Като прекурсор на азотния оксид, AAKG играе ключова роля в стимулирането на протеиновия синтез, който е важен за изграждането на мускулите.

5. Подобрява половата функция

AAKG може да подобри сексуалната функция чрез ефекта си върху кръвообращението, което е важно както за мъжете, така и за жените.

Защо AAKG е изборът на спортисти и фитнес ентусиасти?

Като фитнес експерт знам какво търси един спортист, когато иска да оптимизира тренировките си. AAKG предлага уникална комбинация от предимства, което го прави предпочитан избор за активни хора, търсещи естествен начин за подобряване на спортните си постижения без употребата на фармацевтични продукти. Говорейки за чистота на продукта, изключително важно е да избирате хранителни добавки, които са тествани и сертифицирани за качество и ефективност.

Как се събира AAKG?

Дозировка AAKG варира в зависимост от индивидуалните нужди, физическото състояние и специфичните тренировъчни цели. Обикновено се препоръчва да се приема преди тренировка, за да се увеличат максимално ефектите на азотния оксид в тялото. За точна дозировка и прием е най-добре да се консултирате с квалифициран спортен специалист.

Въпроси и отговори:

В: Може ли AAKG да помогне за намаляване на телесните мазнини? О: Въпреки че AAKG не е пряко свързан с изгарянето на мазнини, подобряването на издръжливостта по време на тренировка може да помогне при интензивни тренировки, което индиректно засяга изгарянето на мазнини.В: Има ли странични ефекти при използване на AAKG? О: AAKG се счита за безопасен за употреба при здрави възрастни, стига да се спазват указанията за дозиране. Въпреки това, хората с определени медицински състояния или тези, които злоупотребяват с лекарството, могат да получат странични ефекти.В: Кога е най-доброто време за прием на AAKG? Относно: За оптимални резултати AAKG трябва да се приема приблизително 30 минути преди тренировка. Сигурен съм, че предоставената тук информация ще ви помогне да направите информиран избор при закупуване на AAKG отProtein.bg | НАЙ-ДОБРИТЕ цени | протеини. Нашата мисия е да предоставим висококачествени хранителни добавки, които подкрепят вашите цели и амбиции във и извън фитнес залата.
Марка: FA Nutrition Модел: 8345 AAKG Powder
Отключете атлетическия си потенциал с FA Nutrition AAKG Powder Като онлайн магазин за фитнес добавки, разбирамe колко е важна правилната подкрепа за Вашето тялото по време на интензивни тренировки. От Protein.bg Ви представяме  FA Nutrition Performance A-AKG, създадена, за да отговор..
44.95 лв.
Без данък:44.95 лв.
Марка: FA Nutrition Модел: 24716 Arginine AKG AAKG 1250 mg
Открийте своя максимален потенциал с FA Nutrition Arginine AKG / AAKG 1250 mg В света на фитнеса и здравословния живот добавките играят важна роля за постигането на оптимални резултати. FA Nutrition Arginine AKG / AAKG 1250 mg е топ продукт, предназначен за всеки, който иска да повиши своите спортн..
9.95 лв.
Без данък:9.95 лв.
Купи
Марка: FA Nutrition Модел: 19146 Arginine AKG AAKG 1250 mg
Подобрете Вашите Тренировки с FA Nutrition Arginine AKG / AAKG 1250 mgЗдравейте, любители на фитнеса и стремящи се към оптимално здраве! Разбирането на връзката между биоактивните съставки и човешкото тяло е от съществено значение за максимизиране на резултатите от вашите тренировки. С FA Nutrition ..
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Купи
Марка: Hero.Lab Модел: 32206 AAKG Powder Arginine Alpha-Ketoglutarate
Революция в тренировъчния режим с Hero.Lab AAKG Powder С Hero.Lab AAKG Powder Arginine Alpha-Ketoglutarate тренировките Ви ще достигнат ново ниво на интензивност и ефективност. Този иновативен продукт е създаден специално за атлети, които търсят съществено увеличение на силата, издръжливо..
59.95 лв.
Без данък:59.95 лв.
Купи
Марка: MAXXWIN Модел: 36445 A-AKG Powder
Потопете се в максималната сила с MAXXWIN A-AKG PowderКато фитнес инструктор и представител на онлайн магазин за фитнес добавки, аз разбирам ключовата роля, която играят съставките във всяка хранителна добавка. Но когато става дума за постигане на максимални резултати, MAXXWIN A-AKG Powder не е прос..
49.95 лв.
Без данък:49.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 20873 AAKG Powder
OstroVit AAKG на прах: най-добрата хранителна добавка за спортисти Като онлайн магазин за спортни добавки, можем да Ви уверим, че OstroVit AAKG Powder е върхът на иновациите в областта на спортните добавки. Това е отлична формула, специално разработена, за да отговори на изискванията и на най-взиск..
35.95 лв.
Без данък:35.95 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Филтрирай