Menu
Your Cart

Комплексни Аминокиселини

Започнали сте да тренирате, имате нова фитнес програма или сте решили да се занимавате с любимия си спорт? Едва ли в началото ще се сетите, че имате нужда от прием на аминокиселини! Но истината е, че аминокиселините само могат да подобрят Вашите пocтижeния. Те са основата, без която няма да израстнете в който и да е спорт. За тези, които не са запознати с действието на аминокиселините, трябва да знаете, че без тях възcтaнoвявaнeто Ви ще бъде много трудно.

Организмът Ви има нужда от пълноценно зареждане преди тренировка, а комплексните аминокиселини ще Ви помогнат и да увеличите мускулния обем, ще Ви осигурят кик-старт на растежа и стабилни енергийни нива по време на самата тренировка. В началото на всяка тренировъчна програма ще се радвате на добър тонус, удовлетворяващи резултати и добро настроение. Но в последствие ще усетите, че нещата не са както са били в началото. Нито резултатите, нито тонусът ще са същите и ще започнете да се прибирате все по-изморени от обичайното. Възможно е дори да започнете да пропускате тренировки заради натрупалата се умора. Това се дължи на факта, че организмът Ви не се възстановява така бързо, както преди. Тук идва моментът, в който трябва да прибегнете до Комплексните аминокиселини. Те имат огромно значение за доброто възстановяване и успехите в залата. 

Марка: Amix Модел: AMIX Amino HYDRO-32
AMIX Amino HYDRO-32 е идеалният избор за всеки активен спортист и особено в областта на бодибилдинга. Формулата на продукта Amino HYDRO-32 е насочена към покриване на повишените нужди от протеин, които тези атлети имат. Хранителният режим често не е в състояние да задоволи потребността от белт..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Марка: Amix Модел: AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1
Amino Leu-Core™ BCAA 8:1:1 е продукт на компанията AMIX, съставен основно от аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) и допълнително добавени цитрулин малат, бета-аланин и HMB (хидрокси метил бутират), плюс пълен спектър от останалите протеиногенни аминокиселини. В състава на Amino Le..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Марка: Amix Модел: AMIX Amino Pills
AMIX Amino Pills е пълноценен хранителен суплемент, съчетаващ във формулата си три източника на белтъчини  и важни аминокиселини. Освен ползите за всеки бодибилдър, продуктът предлага и удобна форма за прием – таблетки. С два приема дневно си осигурявате мощен аминокиселинен тласък, стиму..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Amino X
Amino X на BSN предлага иновативна форма на аминокиселини. Те са лесни за употреба, предлагат страхотен вкус и, най-важното, цели 10 г важни аминокиселини в доза. Благодарение на тези си качества добавката Amino X стимулира синтеза на протеини и мускулното нарастване, като същевременно предпазв..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Rebuild EDGE
BSN Rebuild EDGE е мощен следтренировъчен продукт, в чиято формула присъстват подбрани компоненти. Страхотен избор за сериозни атлети и при проблеми с възстановяването след натоварване. Продуктът действа в много посоки – стимул за регенериране, условия за мускулен растеж, подкрепа за имунитета..
61.00 лв.
Без данък:61.00 лв.
Марка: Cellucor Модел: Cellucor Alpha Alpha Amino
Alpha Alpha Amino от Cellucor предлага перфектно съчетание на нужните елементи в задачата за красиво тяло – аминокиселини, подхранващи мускулите и ускоряващи техния растеж, и хидратация.Защо да изберем Cellucor Alpha Alpha Amino?Повишава енергията; Верижно-разклонени АК; Още..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: Everbuild Cryo Cell
Cryo Cell са комплексни аминокиселини, произведени от американската компания Everbuild, които имат разнообразни ефекти върху организма. Това се дължи на състава на Cryo Cell, който включва аминокиселини с разклонени вериги, глутамин, цитрулин, таурин, електролити и витамини. Cryo Cell е уникална фор..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Марка: Gaspari Модел: Gaspari Amino Max 8000
Аминокиселините са структурни части на протеините, които пък са нужни на тялото за да изгражда своите мускули. Протеините, които изграждат мускулните влакна (и не само) в човешкото тяло са съставени от 20 различни аминокиселини, които се комбинират по различен начин в дълги полипептидни вериги. За о..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Citrulline Malate
Разработеният суплемент Citrulline Malate от Myprotein е отлично предложение за тези от вас, подложени на интензивни физически и спортни натоварвания. В резултат от тях в организма се получават вторични продукти - токсини като млечна киселина и амоняк, за чието премахване успешно ще помогне този про..
40.49 лв.
Без данък:40.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein EAA Plus (Essential Amino Acids)
Изграждането на мускулната маса зависи почти изцяло от способността на тялото да синтезира протеини, които да съставят мускулните влакна. За този синтез на протеини, мускулните клетки трябва да разполагат с необходимите единици, които ги съставят, а именно аминокиселини. Аминокиселините представлява..
34.49 лв.
Без данък:34.49 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein EAA Powder
Myprotein EAA Powder e суплемент, съдържащ есенциални аминокиселини на прах. Формулата е насочена към възстановяване нивата на тези важни за здравето микронутриенти. Есенциалните аминокиселини не могат да се синтезират в тялото самостоятелно и обикновено се набавят чрез храна. Въпреки това, небаланс..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Impact Pump Blend
Impact Pump Blend е продукт на марката Myprotein - комплексни аминокиселини, подпомагащи цялостното представяне по време на тренировки. Impact Pump Blend съдържа шест видa аминокиселини, повишаващи силата, енергията и издръжливостта. В състава на комплексните аминокиселини влизат Аргинин алфа кетогл..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.