Menu
Your Cart

Стави и кости

Ставите представляват връзките между две кости. Те са покрити от ставни капсули. В ставата се образува течност (синовиална течност), която има за цел да „смазва“ ставните повърхности. Тя постоянно се произвежда и по този начин може да осигури хранителни вещества на хрущяла. Лигаментите (ставните връзки) дават добра стабилност на ставната капсула.

Хрущялът покрива ставните повърхности на костите, като той осигурява добра защита и подобрява функцията на ставите. Осигурява свободно движение на ставите. Ставният хрущял служи още като амортисьор, тъй като омекотява силите, действащи в ставата. Понижава триенето между повърхностите.

Болестите, които се наблюдават най-често са: остеопороза, артрит, артроза, остеоартроза и други. Затова е необходимо да бъдат приемани хранителни добавки, които да помогнат и да възпрепятстват развитието на тези болести.

Ние от Protein.bg Ви предлагаме голямо разнообразие от продукти, които ще бъдат от ползва за Вас и Вашето здраве.

Марка: 21st Century Health Care USA Модел: 21st Century MSM-1000
21st Century ви предлага продукт на страхотно добра цена, с най-качествени съставки, произведени съгласно строги стандарти за качество, за да поддържате добро здраве. Метилсулфонилметан (MSM) е органичен източник на сяра, който е важен за поддържане и подхранване на ставите. Ще помогне за тяхната по..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Glucosamine
Глюкозаминът е естествено срещано съединение - една от съставните части на ставните хрущяли, като освен това се среща и в ставната течност. При хората, които тренират редовно, физическото натоварване е вероятно да причини увреждания на ставите и приемането на глюкозамин към вашата диета може да..
19.00 лв.
Без данък:19.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery MSM
МСМ (метилсулфонилметан) е природно органично съединение на сярата, което е естествени условия участва във всички клетъчни процеси на човешкия организъм. С помощта на хранителната добавка Battery MSM, организмът много по-бързо ще възстанови и ще замени увредените тъкани, ще предотврати образуването ..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Celadrin 500 mg
Когато човек е млад изобщо не мисли за здравето на своите стави, вярвайки, че ако му се наложи да страда заради тях, това ще е на преклонна възраст, а до тогава има доста време. Неприятните последици обаче могат да се проявят много по-рано.При редовни и многократно повтарящи се движения ставите ..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Celadrin Complex with Glucosamine
Doctor's Best Celadrin Complex with Glucosamine е хранителна добавка, съдържаща подбрани компоненти за укрепване здравето на ставите. Формулата съдържа глюкозамин и целадрин комплекс. Предлага облекчение на болките в ставите, възпаленията от различен произход и различни травми. Продуктът е отлич..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Curcumin Phytosome Meriva 500 mg
Биологично активните вещества извлечени от храните намират все по-голямо клинично приложение. Такова вещество е Куркумин – основна активна съставка на Куркумата. От направените тестове са доказани неговите антиоксидантни, противовъзпалителни и антиракови фармакологични ефекти. Степента, с коят..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor`s Best Calcium Bone Maker Complex
Doctor`s Best Calcium Bone Maker Complex е комплексен хранителен продукт, съдържащ всичко нужно за поддържане на здрави кости и подпомагане на доброто здраве. Добавката е лесна за дозиране и прием, като осигурява ценни витамини и минерали нужни за оптималното функциониране на организма.Калий ..
59.30 лв.
Без данък:59.30 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Magnesium
Нашето динамично ежедневие е свързано с неправилно хранене, постоянен стрес и вечно бързане, това именно става причина организмът ни често да изпада в дефицит на важни минерали. Човешкото тяло има нужда от редица минерали и витамини за своето ежедневно и правилно функциониране, което е предпоставка ..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Vitamin D3
Calcium & Vitamin D3 е продукт, произведен от компанията Myprotein под формата на таблетки, които съдържат калций и витамин D3, които са от основно значение за поддържането на здрава костна тъкан. Витамин D представлява група от мастно-разтворими вещества, наречени секостероиди. Те са от голямо ..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Mega Cissus
Myprotein Mega Cissus е спортен суплемент, съдържащ натурални съставки в подкрепа на здравето на костите и ставите. Формулата е уникална по своето съдържание, тъй като осигурява екстракт от Цисус. Това всъщност е род от около 350 растения, а активният компонент притежава сериозни противовъзпалителни..
51.49 лв.
Без данък:51.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Calcium D-Glucarate
Забелязва се, че с годините мъжкия корем става все по-голям. Защо е така? Ето и главната причина – неспортуването. Тези, които тренират добре, нямат увиснал корем. И ни се струва че изходът е прост: ако ти се появи корем, иди във фитнеса и прави коремни преси до посиняване. Но има проблем &nda..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol FlexAnew
Natrol FlexAnew е хранителна добавка за здрави стави, която съдържа едни от най-ефективните и изпитани съставки – глюкозамин и хондроитин. Изненадата тук е добавеният екстракт от Феладендрон Амуренсе или кадифено амурско дърво. Той е известен с полезното си влияние върху здравето на ставите, н..
54.49 лв.
Без данък:54.49 лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.