Menu
Your Cart

Стави и кости

Ставите представляват връзките между две кости. Те са покрити от ставни капсули. В ставата се образува течност (синовиална течност), която има за цел да „смазва“ ставните повърхности. Тя постоянно се произвежда и по този начин може да осигури хранителни вещества на хрущяла. Лигаментите (ставните връзки) дават добра стабилност на ставната капсула.

Хрущялът покрива ставните повърхности на костите, като той осигурява добра защита и подобрява функцията на ставите. Осигурява свободно движение на ставите. Ставният хрущял служи още като амортисьор, тъй като омекотява силите, действащи в ставата. Понижава триенето между повърхностите.

Болестите, които се наблюдават най-често са: остеопороза, артрит, артроза, остеоартроза и други. Затова е необходимо да бъдат приемани хранителни добавки, които да помогнат и да възпрепятстват развитието на тези болести.

Ние от Protein.bg Ви предлагаме голямо разнообразие от продукти, които ще бъдат от ползва за Вас и Вашето здраве.

Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Glucosamine
Глюкозаминът е естествено срещано съединение - една от съставните части на ставните хрущяли, като освен това се среща и в ставната течност. При хората, които тренират редовно, физическото натоварване е вероятно да причини увреждания на ставите и приемането на глюкозамин към вашата диета може да..
21.49 лв.
Без данък:21.49 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery MSM
МСМ (метилсулфонилметан) е природно органично съединение на сярата, което е естествени условия участва във всички клетъчни процеси на човешкия организъм. С помощта на хранителната добавка Battery MSM, организмът много по-бързо ще възстанови и ще замени увредените тъкани, ще предотврати образуването ..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Celadrin 500 mg
Когато човек е млад изобщо не мисли за здравето на своите стави, вярвайки, че ако му се наложи да страда заради тях, това ще е на преклонна възраст, а до тогава има доста време. Неприятните последици обаче могат да се проявят много по-рано.При редовни и многократно повтарящи се движения ставите ..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Curcumin Phytosome Meriva 500 mg
Биологично активните вещества извлечени от храните намират все по-голямо клинично приложение. Такова вещество е Куркумин – основна активна съставка на Куркумата. От направените тестове са доказани неговите антиоксидантни, противовъзпалителни и антиракови фармакологични ефекти. Степента, с която Курк..
67.99 лв.
Без данък:67.99 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor`s Best Calcium Bone Maker Complex
Doctor`s Best Calcium Bone Maker Complex е комплексен хранителен продукт, съдържащ всичко нужно за поддържане на здрави кости и подпомагане на доброто здраве. Добавката е лесна за дозиране и прием, като осигурява ценни витамини и минерали нужни за оптималното функциониране на организма.Калий ..
52.19 лв.
Без данък:52.19 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Magnesium
Нашето динамично ежедневие е свързано с неправилно хранене, постоянен стрес и вечно бързане, това именно става причина организмът ни често да изпада в дефицит на важни минерали. Човешкото тяло има нужда от редица минерали и витамини за своето ежедневно и правилно функциониране, което е предпоставка ..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Calcium & Vitamin D3
Calcium & Vitamin D3 е продукт, произведен от компанията Myprotein под формата на таблетки, които съдържат калций и витамин D3, които са от основно значение за поддържането на здрава костна тъкан. Витамин D представлява група от мастно-разтворими вещества, наречени секостероиди. Те са от голямо ..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Mega Cissus
Myprotein Mega Cissus е спортен суплемент, съдържащ натурални съставки в подкрепа на здравето на костите и ставите. Формулата е уникална по своето съдържание, тъй като осигурява екстракт от Цисус. Това всъщност е род от около 350 растения, а активният компонент притежава сериозни противовъзпалителни..
51.49 лв.
Без данък:51.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Calcium D-Glucarate
Забелязва се, че с годините мъжкия корем става все по-голям. Защо е така? Ето и главната причина – неспортуването. Тези, които тренират добре, нямат увиснал корем. И ни се струва че изходът е прост: ако ти се появи корем, иди във фитнеса и прави коремни преси до посиняване. Но има проблем &nda..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol FlexAnew
Natrol FlexAnew е хранителна добавка за здрави стави, която съдържа едни от най-ефективните и изпитани съставки – глюкозамин и хондроитин. Изненадата тук е добавеният екстракт от Феладендрон Амуренсе или кадифено амурско дърво. Той е известен с полезното си влияние върху здравето на ставите, н..
54.49 лв.
Без данък:54.49 лв.
Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg
2 - 3 Дни
Марка: Natrol Модел: Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg
Natrol Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg е хранителна добавка за стави. Формулата съдържа две от доказано ефективните съставки – глюкозамин и хондроитин. Продуктът е насочен към профилактика и за подобряване на състоянието при болки в ставите, дискомфорт при движение, ограничена мобилност, възпа..
41.49 лв.
Без данък:41.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Glucosamine Chondroitin MSM
Natrol Glucosamine Chondroitin MSM е пълноценна добавка за здрави стави. Формулата е насочена към превенция и облекчаване на дискомфорта при травми и някои здравословни състояния. Компонентите са подбрани и с доказана ефективност при третирането на възпаления, болка в ставите, затруднена подвижност ..
66.99 лв.
Без данък:66.99 лв.
Natrol Glucosamine Omega-3
2 - 3 Дни
Марка: Natrol Модел: Natrol Glucosamine Omega-3
Natrol Glucosamine Omega-3 е хранителна добавка за здрави стави, но не само. Формулата на продукта е насочена към подобряване състоянието на ставите и общо укрепване на здравословното състояние. Съставът на продукта е богат на полезни за организма вещества – глюкозамин, омега-3 от рибено масло, масл..
40.49 лв.
Без данък:40.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine
Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine е хранителна добавка за здрави стави. Формулата  насочена към възстановяването и поддържането на здравето на съединителната тъкан. Включените в нея съставки са доказани в практиката като изключително ефективни в борбата с различни форми на възпалени..
48.99 лв.
Без данък:48.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol Magnesium High Absorption
Natrol Magnesium High Absorption е хранителна добавка с магнезий на дъвчащи таблетки. Формулата съдържа 250 мг от този есенциален микроелемент, който участва в много реакции и е жизненоважен за здравето. Магнезият може да се набави чрез консумирането на зърнени храни като ориз, овес, пшеница, различ..
30.99 лв.
Без данък:30.99 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Arthri-Flex Advantage 120 Tаблетки за стави
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st CenturyПодобрява здравето на ставите и хрущялите Облекчава болките в мускулите  Намалява сковаността Поддържа ставните течностти Не съдържа глутен Arthri-Flex Advantage от 21st Century е хранителна добавка на супер&nb..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Vitamin D3 2000 IU 250 Softgels
Витамин Д3 2000 IU 250 дражета | 21st CenturyДава енергия Укрепва имунната система и има противовъзпалително действие Помага при лечение на артрит и остеопороза, косопад, язви и екземи Намалява кръвното налягане Действа благоприятно при грип и настинки Не съдържа Глут..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Glucosamine 1500 Chondroitine 1200 Liquid
Глюкозамин и Хондроитин Течен 480 мл | 21st CenturyЗа по-здрави стави и хрущяли Помага при артрит Понижава болките и възпаленията Подсилва имунитетаЗа Глюкозамин и Хондроитин Течен:Течен Глюкозамин и Хондроитин е хранителна добавка, която има страхотно действие върху съед..
54.90 лв.
Без данък:54.90 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Glucosamine Maximum Strenght 1000mg 120 Tablets
Глюкозамин Сулфат 1000 мг 120 таблетки | 21st CenturyИма успокояващо свойство Действа като градивен елемент на хрущялите​ Използвайте ако имате проблеми със ставите Глюкозамин Сулфат 1000 мг 120 таблетки от 21st Century е с гарантирано качество и на изгодна цена..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Glucosamine Chondroitine Plus MSM Advanced 80 Tablets
Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 80 таблетки | 21st CenturyПредпазва лигавицата на стомаха и заздравява ставите и хрущялите Има болкоуспокояващ ефект и противовъзпалително действие Хранителна добавка Глюкозамин, Хондроитин и МСМ таблетки от 21st Century на супер ..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Марка: BioMall Модел: Grunlippmuschel 150 Kapseln
Напълно естествен продукт Може да се използва профилактично дълго време Намалява болките в ставите Помага при ставни възпаления Подпомага общото състояние на ставите и костите Зеленоуста мида 150 капсули е на невероятна ценаКакво знаем за Зеленоуста мида?Зелените миди (Perna cana..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Calcium 600 + D3 75 Caplets
Calcium Supplement 600 + D3 75 каплетиПоддържа здравето на мускулите и костите В подкрепа на сърцето Нормализира функциите на организмаЗа Калций 600 мг:Калций на капсули е хранителна добавка, която се грижи за вашето здраве, тъй като има изключително доб..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Turmeric Plus Black Pepper Extract 60 Vegetarian Capsules
Turmeric Plus Black Pepper Extract 60 веге капсули | 21st CenturyПодкрепа за Вашето здраве и имунна система Мощен антиоксидант Облекчава стомашните проблеми Грижи се за здравето на ставите, намалява тяхната болка Съдейства за свалянето на излишни килограми Куркума + Екстракт от Чере..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: MSM 1000 90 Tabs
21st Century ви предлага продукт на страхотно добра цена, с най-качествени съставки, произведени съгласно строги стандарти за качество, за да поддържате добро здраве. Метилсулфонилметан (MSM) е органичен източник на сяра, който е важен за поддържане и подхранване на ставите. Ще помогне за тяхната по..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Показани 1 от 24 | 24 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки