Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Д-Аспарагинова киселина

D-аспарагиновата киселина е аминокиселина, която се среща в природата и играе важна роля в редица процеси, протичащи в тялото. Тя е особено полезна за спортисти и фитнес ентусиасти, тъй като помага за подобряване на издръжливостта, повишаване на енергийните нива и оптимизиране на спортните постижения. В тази статия ще научите повече за d-аспарагиновата киселина, как действа и какви ползи носи на тялото. Източници на d-аспарагинова киселина включват месо, риба, яйца и млечни продукти. Предлага се и като добавка, която може да се приема директно или чрез хранителни добавки. D-аспарагиновата киселина се среща естествено в аминокиселинния профил на тялото и помага за изграждането на мускулна маса и регенерацията след тренировка. Благодарение на свойствата си DAA има редица предимства за спортисти и фитнес ентусиасти. Първо, помага за увеличаване на издръжливостта и подобряване на спортните постижения. По време на интензивни тренировки нивата на аминокиселини в тялото могат да намалеят, което може да доведе до умора и намалена производителност. DAA помага за попълване на този дефицит и поддържа енергийното ниво на тялото, което се изразява в по-добро спортно представяне. Освен това d-аспарагиновата киселина може да помогне за подобряване на спортната издръжливост чрез подобряване на процеса на аеробния метаболизъм. Помага за увеличаване на максималната нужда от кислород и окислителния метаболизъм в мускулите, което води до по-добро използване на енергията и повишена издръжливост при упражнения. DAA също има антиоксидантни свойства, които помагат за намаляване на възпалението в тялото. Това изисква унищожаване на свободните радикали, които могат да причинят увреждане на клетките и да ускорят процеса на стареене. Като антиоксидант d-аспарагиновата киселина помага за защитата на клетките и тъканите срещу вредното въздействие на свободните радикали. В обобщение, d-аспарагиновата киселина е важна аминокиселина, която има много ползи за спортисти и фитнес ентусиасти. Помага за увеличаване на издръжливостта, повишаване на енергийните нива и оптимизиране на спортните постижения. Ако сте спортист или просто търсите начин да подобрите фитнеса си, може да намерите за полезно да добавите d-аспарагинова киселина към редовните си упражнения и режим на хранене. Потърсете хранителни добавки, които съдържат тази аминокиселина или се консултирайте със специалист за допълнителна информация и съвет как да я приемате правилно и безопасно.
Марка: OstroVit Модел: 20862 D-Aspartic Acid DAA Powder
OstroVit D-Aspartic Acid / DAA Powder – Фундамент за Градивна Мускулна Работа Като професионален фитнес инструктор и онлайн представител на магазин за хранителни добавки с медицинско образование, искам да Ви представя продукт, който е основателен стълб във вашата тренировъчна диета. OstroVit D..
29.95 лв.
Без данък:29.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 25734 DAA 1000 D-Aspartic Acid
Запознайте се с OstroVit DAA 1000 / D-Aspartic Acid OstroVit DAA 1000 / D-Aspartic Acid e високоефективна хранителна добавка, съдържаща 100% Д-аспаргинова киселина, която е обработена по метода на микронизация за оптимизация на усвояването и. Тази аминокиселина е изключително важна за мно..
32.95 лв.
Без данък:32.95 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Филтрирай