Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Убихинон

Убихинон – безценен помощник за всеки спортист

Известен още като коензим Q10, убихинонът е ключов елемент за поддържане на енергията и жизнеността на всяка клетка в нашето тяло. Важността му е неоспорима, особено когато става въпрос за интензивни тренировки и оптимална регенерация. Въпреки че убихинонът се синтезира и в нашия организъм, често физическите натоварвания и забързаното ежедневие изискват допълнителна консумация на този мощен антиоксидант под формата на хранителна добавка.

5 най-важни причини, поради които си струва да използвате убихинон

  1. Подобрява енергийния метаболизъм: Убихинонът играе ключова роля в производството на аденозин трифосфат (АТФ), основната енергийна валута на клетката.
  2. Предпазва от оксидативен стрес: Силните антиоксидантни свойства помагат на клетките да се справят с вредните свободни радикали.
  3. Поддържа сърцето: Доказано е, че убихинонът поддържа здравето на сърдечно-съдовата система.
  4. Увеличава издръжливостта: Помага за увеличаване на времето до умора по време на тренировка.
  5. Подобрява качеството на живот: Цялостното благосъстояние, включително здравето на кожата и косата, е тясно свързано с адекватен прием на убихинон.

Защо да изберете Ubiquinone от Protein.bg?

В Protein.bg осъзнаваме важността на убихинона и затова предлагаме висококачествени продукти на най-добри цени. Благодарение на нашата оферта от добавки с убихинон, можете да сте сигурни, че приемате доказан и безопасен продукт, който ще подпомогне вашето спортно представяне и здравословен начин на живот.

Пълна научна подкрепа и качество

Нашите продукти с убихинон са тествани и одобрени след щателни научни изследвания. Благодарение на това можете да сте сигурни, че получавате добавка с доказан ефект и можете да разчитате на подобряване на физическото и умственото си представяне.

Коензим Q10 – Вашата ежедневна енергия

Protein.bg знае, че съвременният спортист се нуждае от възможно най-много енергия, за да се справи с предизвикателствата на тренировъчния процес. Убихинонът допринася за това, като помага за максимизиране на енергийните ресурси на тялото.

Антиоксидантна защита в спорта

Издръжливостта и силатаса два ключови аспекта във фитнеса и спортната наука. Благодарение на убихинона от Protein.bg вие ще осигурите на клетките си необходимата защита, което автоматично ще подобри физическото ви състояние.

Как да включим убихинона в ежедневието си?

Изборът на правилната доза и форма на убихинон е от решаващо значение. В Protein.bg предлагаме разнообразие от варианти, за да задоволим всяка индивидуална нужда - от капсули до течни форми, които лесно могат да бъдат добавени към ежедневието ви.

Често задавани въпроси

Какво е убихинон?

Убихинонът, известен като коензим Q10, е вещество, синтезирано в човешкото тяло и е важно за производството на клетъчна енергия и като антиоксидант.

Кога е най-доброто време за прием на убихинон?

Най-добре да се приема с храна, за да се увеличи бионаличността му. Хората, които спортуват, често го приемат преди тренировка.

Има ли странични ефекти при приема на убихинон?

Убихинонът се понася добре, но като всяка хранителна добавка може да причини алергии или други реакции при някои хора. Винаги се консултирайте със специалист, преди да започнете посещението си.

Може ли убихинонът да помогне при определени състояния?

Някои проучвания свързват коензим Q10 с ползи при лечение на сърдечно-съдови заболявания, мигрена и намаляване на ефектите от стареенето. Винаги трябва да се консултирате със здравен специалист за съвет относно вашето лично здраве.

Може ли убихинонът да замени лекарства, предписани от лекар?

Не, убихинонът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на лекарства, предписани от лекар. Във всеки случай консултацията с лекар е задължителна.

Ние от Protein.bg вярваме, че разбирането на важността на убихинона ще ви помогне да направите информиран избор, съобразявайки се с вашите здравословни и спортни цели. Разгледайте нашето предложение днес и почувствайте разликата, която то може да направи за вашето представяне и цялостно благосъстояние.
Марка: OstroVit Модел: 28118 CoQ10 Ubichinon 100 mg
OstroVit CoQ10 / Ubichinon 100 mg: Мощен Източник на Енергия и Здраве за Вашето СърцеЗдравейте! Като треньор, онлайн представител на фитнес продукти и специалист с медицинско образование, знам колко важно е да поддържаме нашето тяло в оптимално състояние. OstroVit CoQ10 Ubichinon не е прос..
48.95 лв.
Без данък:48.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 22383 CoQ10 Ubichinon 100 mg
OstroVit CoQ10 / Ubichinon 100 mg съдържа Коензим Q10, който е от съществено значение за енергийната ефективност на организма и притежава силен антиоксидантен ефект.Коензим Q10 заздравява мембраните на клетките и забавя стареенето. Организмът ни го произвежда, но с течение на годините синтезът му ..
67.95 лв.
Без данък:67.95 лв.
Купи
Марка: OstroVit Модел: 20927 CoQ10 Ubichinon 100 mg
Бъдете здрави и пълни с енергия благодарение на OstroVit CoQ10 / Ubiquinone 100 mg гел капсули! Всеки ден тялото ни се бори с различни здравословни предизвикателства. Но как поддържаме телата си е абсолютно важно. Изборът на допълващи храни може да бъде ключов фактор в този процес. Отлично решение ..
36.95 лв.
Без данък:36.95 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Филтрирай