Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Musclemeds

MuscleMeds разработват висококачествени добавки спрямо най-съвременните технологии, като с всеки продукт те се стремят да подобряват производителността на хранителнате фармацевтичната технология. Компанията използва водещи научни изследвания и иновации при своите продукти. Екипът от учени на MUSCLEMEDS са разработили нови, патентовани технологии за драстично подобряване на спортните постижения на всеки, който е решил да се възползва от техните протеинови добавки. MuscleMeds е един различен производител от останалите, защото разчита на иновации при разработването на най-интересните продукти в спортната индустрия.

MuscleMeds е компания, основана в Ню Джърси през 2008 г. от Gerard Dente, известен на национално ниво шампион по културизъм. Марката придобила най-голяма известност сред продукцията на MuscleMeds е серията Carnivor - продукти, съдържащи говежди протеин изолат. Протеиновите добавки на MuscleMeds имат за цел да подпомогнат всеки спортист и хардкор повдигачи, които се стремят за величие във фитнес залата, на сцената или някъде, които се изявяват. Това не се отнася само до щангисти, които следват една определена визия, а по-скоро за тези, които разчитат на науката и на най-новите изследвания на храненето за да подобрят своята производителност, за по-бързото изграждане на мускули и за постигането на по-добри резултати.

Благодарение на екип от далновидни учени и експерти, занимаващи се с изследвания и разработки, MuscleMeds продължава да поставя нови тенденции в храненето и на пазара за добавки. MuscleMeds създават някои от най-интересните продукти в спортната индустрия - в това число и световно известният Carnivor Beef протеин изолат. MuscleMeds въвеждат една революция в индустрията с Carnivor, като предоставя огромни анаболни ползи от чисто говеждо месо в удобен вид на вкусен анаболен протеинов шейк. Това е протеинова добавка, комбинираща най-съвременните суплементи - богата на ВСАА, креатин и задържащата технология Anabolic Nitrogen, плюс това не съдържа захар, без мазнини, холестерол, без лактоза и глутен. Този продукт се предлага в 10 различни вкуса.


Musclemeds Amino Decanate
2 - 3 Дни
Марка: Musclemeds Модел: Musclemeds Amino Decanate
Amino Decanate е нов иновативен комплекс от съставки на производителя MuscleMeds, който включва ускорено транспортиране на полезни вещества с помощта на технологията DecaDrive. Продуктът съдържа набор от аминокиселини BСAA в съотношение 10:1:1. Разработен е да стимулира максимално протеиновия синтез..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Musclemeds Carnivor Beef Aminos
2 - 3 Дни
Марка: Musclemeds Модел: Musclemeds Carnivor Beef Aminos
Musclemeds Carnivor Beef Aminos е качествен суплемент, съдържащ 100% телешки аминокиселини. Патентованата технология, по която се обработват суровините за добавката, я извеждат на челни места по чистота и полезност.Формулата на продукта съдържа разнообразие от източници на телешки АК – телешки п..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate
2 - 3 Дни
Марка: Musclemeds Модел: MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate
Човешкото тяло се нуждае от протеини за да поддържа не само метаболитните процеси, които се извършват в него, но и за да поддържа мускулната маса. С богата на протеини храна, човек си осигурява необходимите количества протеини, които да задоволят нуждите на организма при нормално натоварване. Когато..
186.00 лв.
Без данък:186.00 лв.
2 - 3 Дни
Musclemeds Carnivor Mass
2 - 3 Дни
Марка: Musclemeds Модел: Musclemeds Carnivor Mass
Постигането на добра фигура и натрупването на мускулна маса се нуждаят не само от приема на много калории, но също така и от добър хранителен източник, който да създаде благоприятни условя за протичането на анаболитните процеси. Това може да се постигне чрез правилно определяне на времето за прием н..
93.00 лв.
Без данък:93.00 лв.
Musclemeds Carnivor Raging Beef Protein Isolate
2 - 3 Дни
Марка: Musclemeds Модел: Carnivor Raging Beef Protein Isolate
Защо да изберем Musclemeds Carnivor Raging Beef Protein?Стимулира мощно анаболните процеси и помага за по-бърз мускулен растеж Дава ви експлозивна сила и намалява мускулната умора Технология ANRT (Anabolic Nitrogen Retention Technology™) за максимизиране на анаболния ефект 350% по-висок..
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
MuscleMeds Glutamine Decanate
2 - 3 Дни
Марка: Musclemeds Модел: MuscleMeds Glutamine Decanate
MuscleMeds Glutamine Decanate ви доставя Глутамин - една от най-разпространените аминокиселини в организма и е на невероятна цена. Основната съставка е микронизиран, ултра филтриран L-Glutamine с патентована транспортна система DecaDrive, благодарение на която се усвоява светкавично от организма. Ко..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)