Виж всички
Цена
Категории
Вид опаковка/разфасовка
Брой Таблетки

Musclemeds

MuscleMeds разработват висококачествени добавки спрямо най-съвременните технологии, като с всеки продукт те се стремят да подобряват производителността на хранителнате фармацевтичната технология. Компанията използва водещи научни изследвания и иновации при своите продукти. Екипът от учени на MUSCLEMEDS са разработили нови, патентовани технологии за драстично подобряване на спортните постижения на всеки, който е решил да се възползва от техните протеинови добавки. MuscleMeds е един различен производител от останалите, защото разчита на иновации при разработването на най-интересните продукти в спортната индустрия.

MuscleMeds е компания, основана в Ню Джърси през 2008 г. от Gerard Dente, известен на национално ниво шампион по културизъм. Марката придобила най-голяма известност сред продукцията на MuscleMeds е серията Carnivor - продукти, съдържащи говежди протеин изолат. Протеиновите добавки на MuscleMeds имат за цел да подпомогнат всеки спортист и хардкор повдигачи, които се стремят за величие във фитнес залата, на сцената или някъде, които се изявяват. Това не се отнася само до щангисти, които следват една определена визия, а по-скоро за тези, които разчитат на науката и на най-новите изследвания на храненето за да подобрят своята производителност, за по-бързото изграждане на мускули и за постигането на по-добри резултати.

Благодарение на екип от далновидни учени и експерти, занимаващи се с изследвания и разработки, MuscleMeds продължава да поставя нови тенденции в храненето и на пазара за добавки. MuscleMeds създават някои от най-интересните продукти в спортната индустрия - в това число и световно известният Carnivor Beef протеин изолат. MuscleMeds въвеждат една революция в индустрията с Carnivor, като предоставя огромни анаболни ползи от чисто говеждо месо в удобен вид на вкусен анаболен протеинов шейк. Това е протеинова добавка, комбинираща най-съвременните суплементи - богата на ВСАА, креатин и задържащата технология Anabolic Nitrogen, плюс това не съдържа захар, без мазнини, холестерол, без лактоза и глутен. Този продукт се предлага в 10 различни вкуса.

Покажи:
Сортировка:
Amino Decanate е нов иновативен комплекс от съставки на производителя MuscleMeds, който включва уско..
85.00 лв.

Musclemeds Carnivor Beef Aminos е качествен суплемент, съдържащ 100% телешки аминокиселини. Патентов..
68.00 лв.

Човешкото тяло се нуждае от протеини за да поддържа не само метаболитните процеси, които се извършва..
186.00 лв.

Постигането на добра фигура и натрупването на мускулна маса се нуждаят не само от приема на много ка..
93.00 лв.

Защо да изберем Musclemeds Carnivor Raging Beef Protein?Стимулира мощно анаболните процеси и ..
37.00 лв.

MuscleMeds Glutamine Decanate ви доставя Глутамин - една от най-разпространените аминокиселини в орг..
48.00 лв.