Menu
Your Cart

Здравословни добавки

Напоследък все по-често Здравословните добавки придобиват известност. Лечебните свойства на билките и повечето растения влизат малко по малко в производството, като от тях се изготвят натурални хранителни добавки. Тези добавки имат за цел да подобрят здравето на човека. С тях ние може да си набавим необходимите витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини и други нужни вещества. Здравословните хранителни добавки подобряват функциите на организма и доставят на тялото необходимото. Повечето от нас употребяват добавки, за да си осигурят повече витамини и минерали, които не могат да си доставят чрез приема на храна.

Здравословните добавки помагат за нормализиране на хормоналния баланс, както и за подсилване на имунитета и прочистване на тялото. Необходими са за оптимизиране на функциите на органите и системите в организма. Ние имаме за цел да Ви представим голяма гама от продукти. При нас може да откриете голямо разнообразие от растителни екстракти, витамини, аминокиселини, минерали, омега 3 мастни киселини, както и много ензими.

Продуктите могат да стимулират естествените възможности на тялото само да произвежда полезните вещества. Освен това те регулират хормоните, повишават концентрацията и се грижат оптимално за здравето, като предпазват организма от развитие на болести.

И не на последно място здравословните добавки подобряват Вашето самочувствие, поддържат здравето на косата, кожата и ноктите Ви. Спомагат за елиминиране на депресията и стреса.