Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Здравословни добавки

Напоследък все по-често Здравословните добавки придобиват известност. Лечебните свойства на билките и повечето растения влизат малко по малко в производството, като от тях се изготвят натурални хранителни добавки. Тези добавки имат за цел да подобрят здравето на човека. С тях ние може да си набавим необходимите витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини и други нужни вещества. Здравословните хранителни добавки подобряват функциите на организма и доставят на тялото необходимото. Повечето от нас употребяват добавки, за да си осигурят повече витамини и минерали, които не могат да си доставят чрез приема на храна.

Здравословните добавки помагат за нормализиране на хормоналния баланс, както и за подсилване на имунитета и прочистване на тялото. Необходими са за оптимизиране на функциите на органите и системите в организма. Ние имаме за цел да Ви представим голяма гама от продукти. При нас може да откриете голямо разнообразие от растителни екстракти, витамини, аминокиселини, минерали, омега 3 мастни киселини, както и много ензими.

Продуктите могат да стимулират естествените възможности на тялото само да произвежда полезните вещества. Освен това те регулират хормоните, повишават концентрацията и се грижат оптимално за здравето, като предпазват организма от развитие на болести.

И не на последно място здравословните добавки подобряват Вашето самочувствие, поддържат здравето на косата, кожата и ноктите Ви. Спомагат за елиминиране на депресията и стреса.

Марка: Athlete's Nutrition Модел: Animal Power 1 Athlete's
Athlete's Animal Power 1 е хранителна добавка, съчетаваща подбрани съставки за оптимални резултати. Формулата е насочена специално към мъжете, като им осигурява всичко нужно за доброто здраве и самочувствие.Астрагалус (Astragalus) – многогодишно растение, в чийто състав присъстват флавоноиди,..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Animal Power 2
Athlete's Animal Power 2 е натурален суплемент, съдържащ подбрани съставки в подкрепа на мъжкото здраве и активно спортуващите хора. Формулата включва билкови екстракти и други, високоефективни компоненти, осигуряващи животинска сила.Дълъг Джак (Long Jack) – билков стимулатор, оказващ мощен т..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Mega Inosine
Athlete's Mega Inosine съдържа инозин. Малко познатата съставка всъщност има редица ползи за здравето и е отличен избор при редовно спортуване. Инозинът е елемент, пуринов нуклеозид, прекурсор на АТФ, напълно естествен за организма. Открива се в миокарда и скелетната мускулатура. Неговата основна ро..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete's Tribulus 90
Tribulus 90 от Athlete's Nutrition е хранителна добавка съдържаща екстракт от билката Tribulus Terrestris (Бабини зъби), със минимум 90% фуростанолови сапонини, като активен компонент. Организмът започва по-усилено да произвежда хормона тестостерон, в резултат от действието на билковото растение. За..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Athlete's Nutrition Модел: Athlete’s Bulgarian Tribulus
Bulgarian Tribulus на фирма Athlete’s е продукт, който съдържа екстракт от растението Tribulus Terrestis и активен компонент фуростанолови сапонини с минимално съдържание 45 %. Трибулус Терестрис е наричана с много имена, но в традиционната българска медицина е популярна с името „бабини зъби“. Расте..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Glucosamine
Глюкозаминът е естествено срещано съединение - една от съставните части на ставните хрущяли, като освен това се среща и в ставната течност. При хората, които тренират редовно, физическото натоварване е вероятно да причини увреждания на ставите и приемането на глюкозамин към вашата диета може да помо..
21.49 лв.
Без данък:21.49 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery MSM
МСМ (метилсулфонилметан) е природно органично съединение на сярата, което е естествени условия участва във всички клетъчни процеси на човешкия организъм. С помощта на хранителната добавка Battery MSM, организмът много по-бързо ще възстанови и ще замени увредените тъкани, ще предотврати образуването ..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Nutrition Omega 3
Omega 3 е продукт на компанията Battery, съставен от омега-3 мастни киселини в капсули от телешки желатин, които се усвояват лесно в организма. Omega 3 на Battery е с по-висока концентрация на тези мастни киселини в сравнение с повечето подобни продукти на пазара. Всяка капсула съдържа концентрирани..
26.49 лв.
Без данък:26.49 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Sugar Free Sugar
Battery Sugar Free Sugar е една интересна добавка, притежаваща сладостта на захар, но без нейните негативи и калории. Формулата съдържа еритритол, натурален и лек подсладител. Еритритолът е вещество, което е със сладък вкус и се съдържа в динята, гроздето и крушата. В концентриран вид наподобява зах..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Модел: Biovea African Mango 5000 mg 60 Capsules
Открийте мощта на Африканското манго: Biovea 5000 mg - 60 капсули Ако търсите полезен и ефективен начин да се впуснете в борбата с излишните килограми, Biovea African Mango представлява едно от най-иновативните решения на пазара. Известно със своите изключителни свойства да подпомага отсл..
30.49 лв.
Без данък:30.49 лв.
Марка: BSN Модел: BSN NO-Xplode 3.0
През 2004 година компания BSN, пускайки първия NO-Xplode, променила пазара за спортните добавки завинаги и не се е спряла с това, а създала модернизирани версии на NO-Xplode. Учените на BSN са се потрудили добре, за да Ви представят новото поколение предтренировъчни добавки – третият NO-Xplode.С..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg
Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid е добавка, съдържаща алфа-липоева киселина на капсули. Формулата е подходяща за защита срещу свободните радикали, предлага подкрепа при диабет и увеличава енергията. Счита се, че оксидативният стрес е в основата на редица заболявания, някои от които много сериозни. Еж..
44.29 лв.
Без данък:44.29 лв.
Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Ashwagandha Featuring Sensoril 125 mg
Doctor's Best Ashwagandha Featuring Sensoril е хранителна добавка с индийски женшен на капсули. Формулата съдържа само растителни съставки и е подходяща за вегани и вегетарианци. Ашваганда, което е друго име на растението, предлага изключителна подкрепа за здравето като се включва отлично в суплемен..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Купи