Menu
Your Cart

Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder

Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
  • Наличност: Да
  • Модел: Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder
Видян от: 5423
37.00 лв.
Без данък: 37.00 лв.

Възможни варианти

Продуктът е хранителна добавка, осигуряваща подобряване на спортните резултати. Висококачествената формула увеличава силата по време на натоварване и подобрява възстановяването на гликогеновите запаси след това. Mex Flex Wheeler's​ Carbo Blast Pro Powder на добра цена осигурява повече издръжливост, сила и енергия. Усвоява се много бързо от тялото.

 Pro Line Carbo на добра цена подобрява спортните постиженияЗащо да изберем Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder?

  • Предлага мощна енергизираща формула
  • Повишава силата и тонуса
  • Набавя комплексни въглехидрати
  • Разполага с овкусен и неутрален на вкус вариант
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Карбо про Mex (Carbo Blast Pro Powder)?

Като хранителна добавка Carbo Blast Pro Powder набавя нужните калории за покачване на теглото. Освен това ще набави необходимите въглехидрати. Mex Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder не съдържа мазнини и холестерол, освен това при нас в PROTEIN.BG е на изгодна цена.

За кого е най-подходящ Карбо Про от Mex?

Carbo Blast Pro Powde Mex гарантира повече енергия и сила по време на тренировкаПродуктът Carbo Blast Pro Powder на марката Mex е подходящ и предназначен за хора, които имат желанието и амбицията да подобрят и изваят своите тела. Помага за подобряване на енергията. Свойствата на комплексните въглехидрати в продукта са известни и с това, че участват в регулирането нивата на захар в кръвта. Карбо про на изгодна цена в Protein.bg ви гарантира повече тонус и издръжливост.

Състав и ползи от приема на Carbo Blast Pro Powder:

Във формулата на Carbo Blast Pro Powder присъстват въглехидрати, извлечени от различни зърнени култури, както и малтодекстрин. Първите въглехидрати са с по-бавно освобождаване на енергия. Малтодекстринът е олигозахарид, който се усвоява бързо, почти колкото глюкозата, и осигурява мигновено енергия. Подобрява възстановяването на гликогеновите запаси в депата.

В спортната суплеменция Carbo Blast Pro Powder има значение за подобряване на резултатите от тренировките. С повишаване на силата и издръжливостта се увеличават тренировъчните серии, повторенията, което води до повече мускулна мощ. От друга страна ускорява възстановяването на мускулите и ги предпазва от катаболни процеси. Добре известно е, че въглехидратите са задължително условие за изгаряне на мазнините, както и за „освобождаване“ на протеините

Употреба и дозировка на Carbo Blast Pro Powder:

Тъй като формулата на продукта е подходяща за прием преди и след тренировка. В дни без натоварване е подходящо да приемате една доза веднага след ставане. Една доза (50 г) се разтваря в 340 мл. вода, мляко, сок или друга любима напитка. Препоръчваме прием 40 минути преди физическо натоварване и веднага след това.

Състав Съдържание в 50 гр Съдържание в 100 гр %ПДД
  Калории 821 kJ/ 196 kcal  Калории 1641 Kj/ 392 kcal  25%
Мазнини  0 гр 0 гр 0%
Холестерол  0 мг  0 мг 0%
Въглехидрати  49 гр  98 гр 16%
Фибри 0 гр 0 гр 0%
Захари  0 гр 0 гр 0%
Протеин  0 гр 0 гр 0%
Натрий 0 мг 0 мг  0%

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки