Menu
Your Cart

Doctor`s Best D-Ribose Powder

Doctor`s Best D-Ribose Powder
Doctor`s Best D-Ribose Powder
Doctor`s Best D-Ribose Powder
Doctor`s Best D-Ribose Powder
Doctor`s Best D-Ribose Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor`s Best D-Ribose Powder
 • КОД: DRB-00173
Видян от: 4813
100.00 лв.
Без данък: 100.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Професионалните спортисти и тези, които искат да подобрят значително своите спортните постижения, отдавна са оценили ползите от правилно подбраната диета и хранителни добавки, които могат да увеличат издръжливостта и силата на мускулите, както и да помогнат за увеличаване на техния обем и бързо възстановяване. При голямо физическо натоварване, а също и при сърдечно-съдови заболявания, често в организма се наблюдава дефицит на естествения въглехидрат D-рибоза, което води до влошаване на физическото състояние, намаляване на енергията и силата. При спортистите този дефицит води до нежелание за трениране на максимално ефективно ниво, усещане за умора и липса на мускулен растеж. В тези случаи е препоръчително да приемате D-рибоза като добавка, непосредствено преди интензивно трениране или след тренировка. Това може да направите с продукта D-Ribose Powder 250 гр от Doctor`s Best, който ви предлагаме на добра цена.

Защо да изберем Doctor`s Best D-Ribose Powder?

 • D-Ribose Powder 250 гр подобрява процес на възстановяване на организма след интензивни физически упражнения, като съкращава този период до няколко дни. Необходимо условие в енергийния производствен процес на клетъчно ниво
 • Предпоставка за синтеза на АТФ в мускулните клетки
 • Ускорява растежа на силата, издръжливостта и скоростта
 • За бързо възстановяване на енергийните резерви след тежки натоварвания
 • Подпомага набора на мускулна маса без натрупване на мазнин
 • Благоприятно влияе на психическото и физическо състояние
 • За профилактика при сърдечно-съдови проблеми
 • Повишава ефективността на креатина
 • Антиоксидант, който се бори със свободните радикали
 • Protein.bg ви дава много достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява D-Ribose Powder 250 гр на Doctor`s Best?

D-Ribose Powder 250 гр във вид на прах от марката Doctor`s Best, съдържа D-рибоза - уникален въглехидрат от 5 въглеродни атома. Той присъства естествено във всяка клетка. В състояние е да увеличи енергийния резерв не само на скелетните мускули, но и на сърцето. Добавката може да се използва при тренировки с висока интензивност, физическа работа и исхемични състояния. Силният ефект на въглехидрата върху тялото се обяснява с дефицита на ензими в организма, чрез които се извършва синтеза на D-рибоза при необходимост.

При силно потребление на АТФ, енергийните резерви на тялото се възстановяват достатъчно бавно. Това е фактът, който обяснява голямата умора на спортистите след няколко високо интензивни сесии. D-Ribose Powder 250 гр е в състояние да коригира тази ситуация. Основната съставка на продукта се отнася към ефективните и безопасни компоненти, необходими за поддържане на високо енергийно ниво и добра физическа форма.

Основната задача на D- рибоза от D-Ribose Powder 250 гр в тялото, е участието му в производството на АТФ, енергиен нуклеотид, отговорен за съкращението на мускулните влакна и контролиращ синтеза на протеини.Рибоза е обикновен захарид, който е въглехидратната база на рибонуклеиновата киселина (РНК) и дезоксирибонуклеиновата киселина (ДНК), съдържащи генетична информация, регулираща растежа, развитието, деленето и правилното функциониране на клетките. Също е основен градиент, използван от организма за създаване на молекулите АТФ.

Основната задача на D- рибоза от D-Ribose Powder 250 гр в тялото, е участието му в производството на АТФ, енергиен нуклеотид, отговорен за съкращението на мускулните влакна и контролиращ синтеза на протеини. За съществуването на целия организъм, постоянното обновяване на АТФ и съхраняването му на най-високо ниво е жизненоважно условие. Ето защо е добре да включите тази добавка към хранителения си режим, при интензивно физическо натоварване, което изисква много сила. Освен това ще ви помогне за бързо възстановяване на увредената мускулна тъкан, благодарение на което тя ще се справи с тежките натоварвания. Редовното използване на продукта може да увеличи вашата издръжливост и ефективността на тренировките ви. Ще премахне също и нежеланите последици под формата на продължителна болка в мускулите след интензивен спорт.

D-рибоза има много свойства и оказва благоприятен ефект върху процесите, протичащи в човешкото тяло. Тя участва в аеробния енергиен обмен, съставна част е от витамин В2. Участва в синтеза на някои нуклеотиди, които са източник на енергия, необходима за съкращението на мускулите. В допълнение, спомага за натрупване на нуклеинови киселини в организма, отговорни за последователността в синтеза на влакна и отделни клетки. Важно е да се спомене, че именно D-рибоза определя структурата на гените и хромозомите, благодарение на което се ускорява процеса на декодиране на генетичната информация, необходима за синтеза на протеини. Често се използва като профилактично средство при исхемична болест на сърцето, повишавайки нивото на глюкоза в организма.

D-Ribose Powder 250 гр може да действа като антиоксидант в борбата със свободните форми на кислорода.

D-Ribose Powder 250 гр от Doctor`s Best на топ цена помага при сърдечно-съдови проблеми. Ако вие спортувате усилено, съдържащата се D-рибоза в продукта ще ускори усвояването на креатин в тялото ви и ще повиши работоспособността и издръжливостта. D-Ribose Powder 250 гр подобрява процес на възстановяване на организма след интензивни физически упражнения, като съкращава този период до няколко дни. При подготовката за състезания е необходимо да се попълват запасите от D-рибоза в организма. Това е особено важно за тези, които често ходят на фитнес или се занимава с вдигане на тежести. Когато приемате този въглехидрат заедно с други спортни добавки, той може да увеличи ефекта им няколко пъти. Най-силно влияние оказва на усвояването на креатин, който е  необходим за възстановяване на мускулната тъкан и за повишаване издръжливостта на тялото. Така значително се увеличава силовата работоспособност, благодарение на което вие ще се справите с големи натоварвания, без да навредите на здравето си.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава отлична цена за D-Ribose Powder 250 гр - въглехидрат на марката Doctor`s Best.

За кого е най-подходящ D-Ribose Powder (D-рибоза) на Doctor`s Best? 

Продуктът е особено подходящ за хора подложени на повишени физически натоварвания. D-Ribose Powder 250 гр ще попълни запасите от D-рибоза в организма ви, което ще осигури производството на АТФ. Редовният прием на D-Ribose Powder 250 гр ще увеличи издръжливостта ви и ще направи тренировките по-ефективни, а също и енергийните запаси на тялото ви ще бъдат постоянно запълнени.

Употреба и дозировка на Doctor`s Best D-Ribose Powder 250 гр:

Смесете 1 мерителна лъжичка с чаша вода, сок или друга напитка, разбъркайте и консумирайте 2 пъти дневно, непосредствено преди или след прием на храна.

Дозировка: 5 грама (1 мерителна лъжичка)

Дози в опаковка: 50

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
Калории20 
Общо въглехидрати5 г2%
Захари5 г 
D-рибоза5 г

** Дневните дози са базирани на 2000 калории. 
† Daily Value не е установено.

Други съставки: Не съдържа

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако страдате от диабет, ако сте бременна, кърмите или страдате от хронична подагра, моля да се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете употребата на този продукт! Съхранявайте плътно затворено, на прохладно и сухо място, далеч от топлина и влага!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки