Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Липотропни фетбърнери

Липотропните фетбърнери са хранителни добавки, способни да влияят (да ускоряват) върху обменните процеси, в основата на които лежи разграждането на подкожните мазнини.

В повечето случаи към липотропните фетбърнери се отнасят веществата, които участват в липотропните процеси. Тези вещества способстват транспорта на мастните киселини към мястото на окисляване, което подпомага за по-бързото им окисляване. Липотропиците се използват много в спортните добавки, особено в добавките за изгаряне на мазнини.

Кои вещества са липотропни?

Много са: Л-карнитин, омега-3, холин, бетаин, мелатонин, витамин С, коензим Q10, инозитол, метионин, селен, хром пиколинат…

Ефективността на липотропните фетбърнери

Сами по себе си липотропните фетбърнени не са ефективни и не биха могли да бъдат. Това е така, тъй като всяко „ускоряване на обменните процеси“, по-бързото разграждане на мазнините, по-бързият транспорт на мастни киселини към окисляващите места и т.н. не могат да влияят върху скоростта на изразходване на подкожните мазнини. И основната причина за това е, че освобождаваната енергия трябва някъде да се изразходи. Организмът не може да разгражда мазнини без да изразходва енергията, която се освобождава. В противен случай, разградените до мастни киселини мазнини, попадайки в кръвотока, много бързо пак ще се върнат в мастното депо. Точно затова главното условие липотропните фетбърнери да бъдат ефективни са нискокалоричната диета и физическото натоварване, без които тези добавки няма да имат голям ефект.

Затова, ако Вие искате да изгорите мазнините в тялото си, преди да предприемете крачката да си набавите която и да е добавка за горене на мазнини, трябва да отговаряте на тези условия. Ако Вие не водите активен начин на живот и се храните с богата на калории храна, няма да получите желания ефект и може да останете разочаровани. Няма чудо, което да помогне за отслабване, ако Вие не полагате необходимите усилия за това.

Ако обаче сте човек, който е предприел всички мерки, за да стопи мазнините по себе си – занимавате се със спорт, движението е Ваш пръв приятел и регулирате менюто си, тази категория е точно за Вас. Тук ще откриете истински помощници за намаляването на мастните отлагания в организма Ви. Те ще Ви помогнат по-бързо и ефективно да отслабнете и да видите много скоро резултат от полаганите от Вас усилия. Подарете си облекчение по пътя към страхотната фигура, като изберете подходящата за Вас липотропна фетбърнер добавка от Protein.bg.

Няма продукти в тази категория.