Menu
Your Cart

Battery Maltodextrin

Battery Maltodextrin
Battery Maltodextrin
Battery Maltodextrin
Battery Maltodextrin
Battery Maltodextrin
  • Наличност: Да
  • Модел: Battery Maltodextrin
Видян от: 5920
29.99 лв.
Без данък: 29.99 лв.

Възможни варианти

МалтодекстринътMaltodextrin на Battery спомага за повишаване на килограмите е висококачествен и ефективен продукт на марката Battery, който представлява глюкозен полимер (голям брой глюкозни молекули свързани една с друга) и спада към комплексните въглехидратни източници. Малтодекстрина също така има и доста висок гликемичен индекс (GI - 110), което ви гарантира значително освобождаване на енергия. Това е предимство за малтодекстрина, когато го приемате след тренировка и особено в комбинация със суроватъчен протеин, креатин или аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА).

Малтодекстринът е захарен полимер или полизахарид. Той се произвежда от нишесте, а наименованието му идва от неговото формиране от различен брой декстрозни полимери. За разлика от декстрозата обаче, малтодекстринът няма сладък вкус. Той се използва често като източник на въглехидрати във формулите на гейнърите, като присъствието на протеини и мазнини намалява неговия гликемичен индекс (GI). 

Малтодекстринът не е естествен продукт, а се произвежда от различни суровини като оризово, царевично и картофено нишесте и се среща във формулите на много продукти за качване на тегло, различни заместители на храна, както и при някои протеини (на прах). Освен това малтодекстринът се използва като пълнител в капсулирани продукти, тъй като е много лесен за използване и притежава неутрален вкус.

Основната роля на малтодекстрина и главното му предимство е неговото използване за повишаване на теглото, и именно поради тази причина можете да го откриете като главна съставка в състава на голям брой гейнъри. Въпреки, че малтодекстринът е въглехидрат с виокс гликемичен индекс, GI стойността се определя за даденото вещество само в изолирано състояние. В случаите, когато се комбинира с други съставки като например протеини или мазнини, гликемичният индекс на малтодекстрина значително намалява, което води до инсулинов пик за по-дълъг период от време. Добавянето на малтодекстрин във формулата на различните гейнъри позволява необходимите съставки с по-голяма важност като протеините да се доставят до клетките на мускулите постепенно, а не всички наведнъж. 

Създаването на свой собствен гейнър несъмнено е по-евтин и може би по-добър вариант за да повишите теглото си. В такъв случай присъствието на малтодекстрин във формулата на гейнъра е най-добрият вариант за въглехидратен източник, тъй като се разгражда лесно и се разтваря добре. Малтодекстринът на Battery е идеален избор за прием след тренировка, като освен това получавате най-доброто съотношение цена спрямо качество, достъпно на пазара.

Защо да изберем Battery Maltodextrin?Малтодекстринът на Battery не съдържа допълнителни вещества и е с топ цена в Protein.bg

  • Въглехидратен източник с отлично качество
  • Висок гликемичен индекс (GI)
  • Отличен източник на енергия
  • Възстановява гликогеновите нива
  • Неутрален вкус
  • Бързо се разгражда след прием
  • Разтваря се лесно
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява малтодекстринът Maltodextrin на Battery?

Maltodextrin е полизахарид, съставен от различни наброй декстрозни полимери с неутрален вкус и висок гликемичен индекс. Той се използва за повишаване на теглото и е основна съставка в повечето продукти за качване на тегло. Малтодекстринът освобождава значително количество енергия в мускулните клетки и участва във възстановяването на намалените нива гликоген. Малтодекстринът оигурява продължителен инсулинов пик и се комбинира много добре със суроватъчен протеин, креатин или ВСАА. В продукта на Battery не са добавени други вещества и се съдържат 840KJ\200kcal и 50гр. малтодекстрин за всяка доза от 50 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Maltodextrin - малтодекстрин на марката Battery

За кого е най-подходящ Maltodextrin (малтодекстрин) на Battery?

Maltodextrin на Battery е идеален продукт за качване на тегло, като е подходящ за всеки, който спортува активно и се нуждае увеличаване на теглото или който желае да състави свой собствен гейнър. Поради способността му да индуцира бърз инсулинов пик, малтодекстринът е ефективен в комбинация със суроватъчни протеини, креатин, глутамин или ВСАА и по този начин ви осигурява оптимални резултати.

Употреба и дозировка на Battery Maltodextrin:

Ако използвате Maltodextrin за съставянето на ваша формула за повишаване на теглото, е добър вариант да комбинирате една доза (50гр.) Maltodextrin с 30 грама суроватъчен протеин.

Състав:Количество в една доза:
Малтодекстрин50 гр

Състав на Maltodextrin : 100% Малтодекстрин

*Информация за алергии : Продуктът е произведен в съоръжение, което преработва мляко, яйца, глутен, фъстъци, ядки, риба и ракообразни

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки