Menu
Your Cart

Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg

Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg
Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg
Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg
Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg
Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid 150mg
 • КОД: DRB-00104
Видян от: 2235
34.59 лв.
Без данък: 34.59 лв.

Възможни варианти

Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid стимулира мускулния растеж.Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid е добавка, съдържаща алфа-липоева киселина на капсули. Формулата е подходяща за защита срещу свободните радикали, предлага подкрепа при диабет и увеличава енергията. Счита се, че оксидативният стрес е в основата на редица заболявания, някои от които много сериозни. Ежедневното излагане на влиянието на свободните радикали е неизбежно, особено в големите градове – замърсен въздух, изгорели автомобилни газове, тютюнопушене, прекомерно консумиране на рафинирани храни, стрес, синтетични лекарства и други. Отделно организмът сам произвежда свободни радикали като част от нормалното си функциониране. Прекаленото им натрупване е това, което вреди на здравето.

Алфа-липоевата киселина (АЛК) е известна със способността си да обезврежда свободните радикали и да предпазва клетъчното здраве, забавя стареенето и намалява риска от дегенеративни изменения. ALA се слави като универсален антиоксидант (разтворим и във водна, и в мастна среда), който намира широка популярност както в областта на спортната суплеменция, така и за поддържане на добро здравословно състояние. Освен че действа като антиоксидант, помага за възстановяването нивата на витамин C и E в организма. Повишава нивата на глутатион и коензим Q10 вътре в клетката. Така се постига комплексна антиоксидантна защита и мощно противодействие на стареенето.

Защо да изберем Alpha-Lipoic Acid?

 • Помага за регулиране на кръвната захар;
 • Имитира дейността на инсулина;
 • Насърчава мускулния растеж;
 • Подобрява комфорта при диабетна невропатия;
 • Защитава от оксидативен стрес;
 • Подобрява менталното състояние;
 • Подпомага работата на нервната система;
 • Лесно дозиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid?

Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid се прилага при диабет.Alpha-Lipoic Acid съдържа алфа-липоева киселина на капсули. Формулата е идеалното допълнение към ежедневната спортна суплеменция на хора, които целят качване на мускулна маса и защита срещу оксидативен стрес. АЛК е мощен антиоксидант, който е едновременно водо- и мастноразтворим. Така осигурява стабилна протекция срещу свободните радикали и поддържа клетъчното здраве. Алфа-липоева киселина на капсули е доказано, че подобрява комфорта при диабетна невропатия и оказва контрол върху кръвната захар. Участва в синтеза на енергия, като за нейното произвеждане използва основно глюкоза. Подобрява усвояването на аминокиселини и има наподобяващ инсулина ефект. Цялата тази съвкупност създава отлични условия за мускулен растеж и поддържане на здравословни нива на кръвната захар.

ALA оказва регулиращ ефект върху равнищата на кръвната захар и облекчава симптомите на диабетна невропатия – схващане, изтръпване и болка. Много полезно действие на АЛК е подобряването на метаболизма на глюкоза и производството на енергия от нея. Действието на ALA на изумителна цена наподобява това на инсулина и притежава всички ползи от това. Има потенциал да подобри състоянието при дегенеративни изменения на нервната система и мозъка. 
ALA се включва идеално в спортната суплеменция като продукт, който стимулира растежа на мускулите. Както казахме по-горе, наподобява действието на инсулина, а е добре известно, че това е един от най-анаболните хормони. АЛА регулира нивата на кръвна захар, подобрява усвояването на аминокиселини и насърчава синтеза на протеини – три основни положения за постигане на мускулно нарастване.

За кого е подходящ Alpha-Lipoic Acid?

Alpha-Lipoic Acid от Doctor's Best е отличен избор за включване в суплеменцията на спортуващи хора, за защита срещу оксидативния стрес, при състояния като диабет и за балансиране нивата на кръвна захар.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Alpha-Lipoic Acid:

Една доза (1 капс.) 1-6 пъти дневно, без значение от приема на храна. Нужна е консултация с лекар преди употреба на добавката, ако страдате от диабет.

СъставСтойност за 1 капсула 
Алфа-липоева киселина 150 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник), желатин (капсула).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки